torsdag den 31. oktober 2013

Slut prut enale

I morges var Sigurd og jeg tidligt oppe for at bage boller og chocolate chip cookies..
Vi hældte rugfras, rosiner og vindruer i små skåle.
Og så drog vi af sted mod afslutning i vuggestuen - GISP

(Egentlig havde jeg planlagt at vi skulle have bagt i går eftermiddags, men som jeg efterhånden er "vant til" kan planer ændre sig hurtigt og eftermiddagen gik i stedet med at køre til Aarhus sygehus, vente nogle timer og køre hjem igen)

Sigurd nød at være midtpunkt i vuggestuen og byde de andre børn på lækkerier. Han sang og sang og brugte alle de fagter han har lært (og det er mange) og da de sang farvelsang sad han og vinkede rundt til dem alle og tog det så pænt så pænt
I modsætning til mig der sad og sank og sank for at undgå et større tåreudbrud midt i hyggen ;o)

Sigurd gav stolt en lille pose til hver af de 4 voksne på stuen og krammere i forlængelse af det.
Med hjem fra vuggestuen fik vi en fin lille bog med billeder fra vuggestuetiden, til stor begejstring for hovedpersonen :o)

Nu sover den lille fyr middagslur i storebrors seng og glæder sig vist til børnehavestart i morgen.
Jeg vil sætte mig lidt i sofaen og fordøje de sidste par dage.
Jeg kan slet ikke fatte at vuggestueeventyret er et overstået kapitel, jeg synes stadigvæk Sigurd er så lille bitte og børnehaveverdenen så stor og "farlig".
Jeg havde det lidt på samme måde da William skulle skifte, men det er jo gået fint :o) Jeg tror bare jeg har det lidt anderledes med det i forhold til Sigurd. Måske fordi han er lillebror? Eller fordi han var syg de første par år af sit liv.. Jeg tror jeg synes han er lidt mere skrøbelig og i børnehaven skal man være robust, men det er han jo også.. Det er måske nok bare sådan det er at være mor (og far)?
Han har jo heldigvis en utrolig kærlig og omsorgsfuld storebror der glæder sig til at tage sig af ham når vi tager i børnehave sammen i morgen :o)

Titlen på i dag må være "slut prut enale", som Sigurd sagde i morges.
Og glædelig halloween til alle der fejrer det, må i få en (u)hyggelig aften :o)


P.S. Kagerne var til de voksne, der er 0-sukker politik i vuggestuen, altså for børnene :o)

8 kommentarer:

 1. Puh, jeg kan godt forstå, at du lige måtte synke et par gange. Jeg frygter allerede for Luna Maries afslutning i december og kan slet ikke forstå, at min lille baby allerede skal i børnehave?!? Hun er jo lige blevet født?!? Og selvom Luna Marie er en robust skabning, så synes jeg også, at hun ser så lillebitte ud, når hun er med mig i børnehaven for at hente Karoline, og jeg kan godt tænke, hvordan hun mon skal klare det. Men hun glæder sig vildt og fortæller alle, at hun altså snart skal i børnehave. Så det er sikkert sværere for forældrene end for børnene?

  Håber, at det går bedre med din far.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Anna.
   Jo det er helt sikkert meget værre for forældrene end for børnene :o) Allerede 2. dag var Sigurd klar til at være der lidt alene. Indtil videre har han en kæmpe tryghed i at storebror er i nærheden, men han er godt i gang med at søge ud og lære nye børn at kende og han trives allerede så super fint :o)

   Slet
 2. Sikke en skøn afslutning for Sigurd, sådan en bog er bare så dejlig at få med hjem :o) Jeg håber han får en fantastisk dag i børnehaven i morgen :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Katja
   Ja det er godt at have håndgribelige minder fra vuggestuen :o)

   Slet
 3. Dejligt at I havde en god afslutning, til trods for synke, synke ;-) Jeg er ligesom kommet frem til, at det der med at tude, det er bare mors lod. Sådan er mødre.... :-D. Jeg øvede mig flere måneder, på ikke at tude da vores ældste stoppede i "vores verdens bedste" børnehave.
  Og hvor dejligt at have storebror i børnehaven :-D
  Mange hilsner,
  Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha ja, til trods for synke synke :o)
   Ja jeg er godt nok også blevet en tudemarie efter jeg har fået børn. Tårerne ligger ligesom bare meget mere ude på kanten.. Men det er vel egentlig ok..
   Ja, det er nemlig bare rigtig godt at have storebror i børnehaven, det har gjort en verden til forskel..
   Tusind tak for din kommentar Mette

   Slet
 4. Nåååå min lille Sigurd :*
  Tænk det allerede er nu, store dejlige dreng, ha en fantastisk-første-børnehave-deterforvildt-dag i morgen. Glæder mig til at høre mere om den 👍
  Kram AK

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak AK <3 Ja tænk engang, hvor blev tiden af..

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...