mandag den 10. februar 2014

Minder, glimmer & lækkerier

Mandagstraditionen tro kommer her glimt fra weekenden der fløj forbi

Anders har haft weekendvagt, så ham har vi ikke set så meget til. Kunne ellers godt lige have brugt et par extra hænder til hjælp, mens jeg snuppede en kæmpe middagslur, for jeg er stadig helt kvæstet ovenpå sidste uges strabadser og kan næsten ikke overskue at en ny uge lige er startet igen, men sådan skulle det ikke være.

Det er nu heller ikke fordi vi ikke har hygget os, drengene og jeg. William var inviteret på legebesøg hos børnehavevenner både lørdag og søndag formiddag, så Sigurd og jeg har haft nogle gode timer sammen, bare os to, men det var så her jeg virkelig godt kunne have ønsket mig at han stadig sov middagslur ;o)

Lørdag var vi på Torvet og købe fisk og da vi gik forbi blomsterhandleren var jeg nødt til at snuppe de franske anemoner med hjem, for jeg bliver simpelthen så glad helt dybt inde når de står i en vase på bordet og smiler til mig og minder mig om den smukke brudebuket Anders fik bundet til mig for snart 5 (!!) år siden..
Om eftermiddagen dovnede drengene lidt på sofaen med iPads og imens så jeg mit snit til at komme i gang med forberedelserne til den nært forestående runde fødselsdag - mest af alt var det vel egentlig nok for at holde mig i gang, for havde jeg sat mig med dem i sofaen var jeg vist ikke kommet op igen ;o)

Til aftensmad havde drengene ønsket pizza og da jeg har udråbt lørdag til fiskedag kombinerede jeg de to ting og puttede laks på et par af dem. Det kunne godt komme til at ske igen ;o)
Til dessert fik vi chokolademousse som drengene havde hjulpet med at lave og vendt sammen i skålen med stor følelse og forsigtighed

Søndag havde Anders mulighed for at møde en time senere, så jeg skyndte mig at få to gange dej i køleskabet lørdag aften så vi kunne starte morgenen med stil, de 4 riddere om det runde bord
Udover boller bagte jeg syndige kanelsnegle med marcipan og resterne fik Anders med til kollegaerne, de er nu en gang bedst friskbagt :o)

Hvad har I mon fået weekenden til at gå med?

14 kommentarer:

 1. Sikke nogle fine glimmer sløjfer!!

  Louise Siri

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :o) Håber de bliver gode som en del af invitationen

   Slet
 2. Det lyder som en rigtig dejlig weekend, med lidt af det hele..... Min er gået med bla. Rengøring, besøg hos venner, og go læsning i den monstertykke bog jeg er i gang med, en dans med drager.... :0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Heidi. Årh ja jeg glæder mig også til jeg engang kan tage mig tid til at sumpe væk med en god bog :o)

   Slet
 3. Dejlige billeder. Og wow en smuk røgfarvet vase der figurerer på de første par billeder. Den må jeg bare eje, så håber nogen kan fortælle mig hvor den er fra? :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Vibeke
   Jeg er også helt vild med den vase, og så bange for jeg engang kommer til at tabe den, da den desværre ikke længere produceres. Den er fra Holmegaard - fra før de gik konkurs og blev opkøbt på ny

   Slet
  2. Blander mig lige; der er røgfarvede vaser (stor og lille) at få i Bahne i denne tid. Og flotte røgfarvede tykke glas...både vin/vandglas men også glas som kan bruges som fyrfadsstager (a lá By Nord).
   Bare et fif :)

   // Rikke //

   Slet
 4. Uhm - de snegle ser virkelig lækre ud. Har du mon lyst til at dele opskriften - jeg er vild med langtidshævning :o) Selvom det virker mystisk, så synes jeg det er svært at vente på at en dej skal hæve inden jeg kan komme videre med bagningen - det er noget andet, når man rører dejen sammen og derefter sover sødt og kan hoppe ud om morgenen og tænde ovnen :o)

  God ny uge til dig og dine!
  Kh
  Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er skønt med koldthævning, så man ikke behøver vente utålmodigt ved skålen :o)
   Jeg lavede dejen på slump, så jeg har ikke de helt konkrete mål, men måske jeg kaster mig over det igen, så skal jeg nok notere ned og dele (for de var ret lækre, men marcipan kan nu også hjælpe på det meste hos mig) :o)
   Tak og god uge til dig også :o)

   Slet
 5. Dejlige billeder.
  Din sorte tallerken, er den en del af et stel
  Kh. Ane-Grethe

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Ane-Grethe.
   Ja den er fra Royal Copenhagen og købt for en del år siden. Stellet har desværre været udgået i nogle år. Rygtet siger dog at de snart bliver lanceret igen i nogenlunde samme stil, så jeg venter i spænding på at se dem :o)

   Slet
 6. Jeg har sagt det gør, og siger det gerne igen. Jeg vil gerne på kost hos jer! ;)

  Hvor er det pæne glimmerpapir fra? Synes jeg har jagtet både SG og Tiger uden held.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Maiken, du er hjertelig velkommen :o)
   Glimmerpapiret er fra Tiger, men købt for et par måned siden, så måske de ikke har det længere?

   Slet
 7. Mon du laver sløjferne på bestilling? - Der er mange som "synes godt om" :)

  Min weekend gik med arbejde, tur til odense hvor den stod på tøsehygge, god mad og bobler i et døgns tid. Og som prikken over (- det tøsede) i smuttede jeg i Ikea på vej hjem
  // Rikke //

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...