torsdag den 20. februar 2014

Godt & Blandet

Sol og forårsstemning i stuen
Mandeforkælelse
Posten kom forbi med vitaminer til hele familien
Efter vellykket fremlægning i tirsdags tillod jeg mig selv en times alenetid inden jeg hentede drengene
Tirsdags Treat - bnanpandekager med skyr & jordbær/æblecoulis
To skønne køkkenassistenter
Lækre chokoladenyheder fra Anthon Berg der på forunderlig vis forsvinder alt for hurtigt...
Godt & Blandet fra de sidste dage.

I mandags røg 2. rokketand og vi fik igen brug for tandfe-tandposen. William synes hun skulle have et takkebrev med på vejen denne gang. Han sagde hvad der skulle stå, jeg snakkede med ham om hvilke bogstaver han skulle skrive, og så skrev han ellers det fineste brev. Og jeg blev endnu en gang mindet om at han virkelig er ved at være en stor dreng, der nu kan skrive bogstaver og formulere skønne sedler :o)

På én og samme dag kom der både vitaminpiller og chokolade med posten. Muligvis en perfekt kombi, det er vel bare et spørgsmål om at tage lidt af det ene og lidt af det andet og håbe at det på den måde går op i det samlede regnskab ;o)

Endnu en skøn overraskelse fik jeg da jeg kom hjem. Anders havde brugt sin fridag på at male karme, et hængeparti vi har haft siden vi flyttede ind. Jeg var derfor nødt til at drøne af sted efter hans yndlingschips og øl og overraske ham med det da drengene var puttet. Toppet op med en omgang nakkemassage foran fjerneren :o)
Nu jeg havde et ærinde i byen gik jeg lige forbi børnegenbrugsen. Jeg har de sidste år ledt med lys og lygte efter to bøger fra min egen barndom, som jeg holdt meget af at få læst højt. Jeg kunne næsten ikke tro mine egne øjne da de pludselig stod dér foran mig i reolen - endda begge to på én gang.
For 18 kroner barndomsminder måtte straks med hjem og drengene var lige så begejstrede som mig og vi læste dem flere gange mens vi gnavede æbler og hyggede os :o)

Rigtig god dag til Jer alle - er det ikke bare skønt at det er lille-fredag? Jeg glæder mig ihvertfald til weekenden banker på igen ;o)

6 kommentarer:

 1. Sikke nogle lækre billeder - sol og lækker mad, det gør glad :)
  Det er i hvert fald vældig inspirerende - mange tak.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Pernille, sikke en skøn kommentar at få :o)

   Slet
 2. Smukke billeder. Jeg får lyst til at spise hjemme hos jer - for det er godt nok lækre ting du sørger for at forkæle familien med!
  Kan dine drenge lide børnevitaminpillerne? Jeg synes nemlig, at tyggetabletterne kan have en forfærdelig smag - så vi er endt med livols børnetyggetabletter - men måske man skulle prøve biorto? De er i hvert fald i en helt anden æstetisk liga end Livols Magnus og Myggen-udgave ;o)

  Kh
  Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Mette!
   Ja de kan godt lide dem fra Biorto. Vi har efterhånden prøvet flere forskellige slags, blandt andet også Livols og Omnimin til børn. Men de her fra Biorto er klart de fineste at have stående på hylden :o)
   Jeg har endda engang sat fint papir udenpå vitaminglassene så de så fine ud at have stående, for de kan nemlig godt larme ret meget på en hylde ellers :o)

   Slet
 3. Hvor er det altså nogle skønne billeder Pernille. Tror jeg har sagt det før, men der ser så rart og hyggeligt ud hjemme hos jer :)
  Kan du ikke fortælle menuen fra de to forskellige madbilleder?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Anita!
   Jo det kan du tro jeg kan.
   Første omgang er mexikansk med pandekager, tacos med ost, kylling/ærter, guacamole, salsa og en helt masse snittet grønt
   Anden omgang er kyllingespyd, fritter af kartofler, persillerødder og gulerødder, guacamole (mine drenge er helt vilde med avocado) og en salat med appelsin, æble, hvidkål, gulerødder, rosiner og rødbeder

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...