mandag den 17. juni 2013

L for lego, leg og lørdagskylling

Hurra for weekend, lækker mad og dejlige drenge :o)

I lørdags var Anders (igen) på vagt fra morgen til aften så drengene og jeg tog om til mormor og morfar ved middagstid. Vi havde aftalt at jeg skulle stå for aftenens middag, som stod på lørdagskylling anno 2013 med lækre salater og samsøkartofler og gulerødder i ovnen.
Jeg lavede en dip til fritterne som virkelig er god og som flere har spurgt på, på Instagram (@mormedmegetmere).
Den er lavet ca. sådan her: 1 dl yoghurt naturel, 2 spsk creme fraiche 18% eller skyr, 1 stor spsk øko mayonnaise, et drys salt og peber, purløg og persille hakket groft

Min bror og jeg har altid interesseret os meget for ord og for længe siden downloadede vi begge den app der hedder "Truede ord", så vi kan gøre vores til at de ikke forsvinder ud af den danske ordbog og danskernes ordforråd :o)
Da jeg fik et tip om at man her hos Hans Reitzels forlag kan få en plakat med truede ord kvit og frit skyndte jeg mit at bestille en og forærede min bror den i lørdags. Han blev rigtig glad for den og vil nu på jagt efter en ramme der kan passe på den :o)

Morfar havde en lille æske Lego til hver af drengene som selvfølgelig straks skulle samles :o) Søndag morgen blev det fundet frem igen - næsten helt juleagtigt. Jeg er imponeret over finesserne på de små figurer, nogle af dem havde tilmed kappe og skørt :o)

Søndag holdt vi generalprøve på fødselsdagskagen, jeg skulle lige sikre mig at jeg kunne få den ud af formen og tilpasse mængden af kagedej :o) Popcorn on the side - egentlig smager det ret godt med det salte til det søde/bitre chokolade og så synes jeg af en eller anden mærkelig årsag at popcorn er lidt Star Wars agtige :o)

Håber I alle har haft mulighed for at nyde weekenden?
Rigtig god mandag

6 kommentarer:

  1. Skønne skønne og inspirerende billeder. Jeg blev helt sulten efter de der kartofler :D
    Og hvor har du købt den kageform?

    SvarSlet
    Svar
    1. Tusind tak Signe. Den er købt hos coolstuff.dk

      Slet
  2. SÅ meget lækker mad og ikke mindst kage. Lige til at blive sulten af, selvom aftensmaden er spist.

    SvarSlet
  3. Nøj hvor ser den lækker ud den der chokoladekage med hindbær på toppen :0)

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...