onsdag den 26. juni 2013

Forberedelser #2

Der er en her i huset der meget snart bliver 5 år! Vi tæller ned hver dag og har gjort det længe efterhånden :o)
På lørdag skal 1. fødselsdagsfest skydes i gang. Williams "bonus-fætter" kommer på visit fra Sjælland og han glæææææder sig.

Jeg har efterhånden været i gang med forberedelserne noget tid, du kan se de første af dem her, men nu hvor det er ved at nærme sig, har jeg sat spurten ind..

Temaet for dagen er Star Wars, valgt af fødselsdagsbarnet, da han er helt pjattet med Lego Star Wars. Og egentlig også helt oplagt da vi åbenbart har navngivet vores børn efter S(igurd)tar W(illiam)ars...

Planen er at drengene (William, Sigurd og fætter Niko) skal gennemføre en Jedi træningsbane og forsøge at bestå og blive erklæret ægte Jedi'er.

Jeg har forberedt en "kamppakke" til hver af dem med lyssværd, kappe, sæbebobler (som jo faktisk er et meget farligt og dødsens vigtigt forsvarsredskab) og energi (aka slikpose med Star Wars kind-a slik)

I haven bliver der sat en masse forhindringer op, som de skal prøve kræfter med. Når de har gennemført hænger medaljerne klar til dem...
Kryds lige fingre for at det holder tørvejr på lørdag, så er I søde :o)

Bordpynten er tyvstjålet på børneværelset, det er jo oplagt at bruge noget af al Williams Star Wars lego...

Menuen er også sat efter stjernekrigens normer, men den må I vente med at få præsenteret :o) Det eneste der indtil videre er afsløret derfra, er en af kagerne, som jeg lavede generalprøve på forleden

Det er lige før jeg glæder mig lige så meget som William til på lørdag, jeg er så spændt på at præsentere drengene for det hele :o)

13 kommentarer:

 1. Hvor ser det kreativt ud! Jeg kan godt forstå at han glæder sig. Og del gerne forhindringsbanen i haven. Jeg er altid tom for idéer, når jeg skal arrangere fødselsdag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Vevika, det endte også med at blive en skøn fest :o)

   Slet
 2. Ser spændende ud, Pernille. Elsker børnefødselsdage! ;o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Pia, det gør jeg også :o)

   Slet
 3. WOW!!!! Det bliver jo en fantastisk fødselsdag!
  Super flot og gennemført!

  God arbejde :-)

  SvarSlet
 4. Vi glæder os også til lørdag ;)

  SvarSlet
 5. Totalt gennemført, respekt <3

  SvarSlet
 6. Det er simpelthen SÅ fint og gennemført - sikke en skøn fødselsdag det må blive - og sikke en skøn mor, du er!!!

  SvarSlet
 7. Hej
  Kan se det er længe siden, men fandt din blog og fede indlæg til star wars fødselsdag og blev nysgerrig efter, hvor du har de fine kageflag fra? Har du selv lavet dem og i så fald hvor har du fundet billederne?

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...