fredag den 7. juni 2013

6 6 9

I går kunne Anders og jeg fejre 4 års bryllupsdag!
Det er helt vildt at det allerede er 4 år siden vi sagde ja til hinanden..

Jeg har siddet og bladret i vores albums fra dagen, der er virkelig mange billeder, det er dejligt at have dem at kigge på. Og hold da op hvor ser vi bare glade ud, billederne vidner om, at det var så dejlig en dag som jeg husker den :o)
Og vejret var præcis så skønt for 4 år siden, som det var i går

Vi fejrede hinanden og dagen i Legoland med vores to guldklumper. Madpakke, middagslur, kolde øl, is, grin, sol og glade drenge - lige sådan vi kunne ønske os det!

Da vi kom hjem afleverede vi de to små (trætte) basser til farmor og farfar til overnatning.
Efter en hel dag i Legoland og fordi vi var drøn trætte efter at være blevet vækket kl. 5 af Sigurd, stod aftensmaden på Bones og rødvin og en god film i sofaen efterfølgende.
Måske ikke sådan vi ville have fejret noget for 5 år siden, men det er som om vores prioriteter har ændret sig en smule efter vi er blevet forældre og det har vi det egentlig helt fint med :o)
Så tager vi ud at spise en anden god gang...

8 kommentarer:

 1. Stort tillykke her også :-) Jeg synes det lyder som den perfekte måde at fejre det på, det er hyggeligt drengene også var med til at fejre det, sådan havde jeg også valgt at gøre. Mange ting ændre sig når der er små i familien, men det er bare hyggeligt :-) God weekend til jer!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Marie!
   Ja det var helt sikkert den perfekte måde at fejre det på for os. Så hyggeligt. Jeg har helt lyst til at tage af sted igen allerede :o)

   Slet
 2. Tillykke med bryllupsdagen. Hvor skønt at fejre det i Legoland med børnene. Vi har også altid madpakker med, når vi er i Legoland. Det er så hyggeligt :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Signe! Ja det var rigtig skønt og det er nemlig hyggeligt med madpakke i stedet for friturefritter. Så er det også nemmere for samvittigheden at servere en velvoksen is senere på dagen :o)

   Slet
 3. Stort tillykke og lyder som en skøn dag :0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak Katja - det var det helt bestemt!

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...