søndag den 16. juni 2013

2 år i billeder

I torsdags var det to år siden jeg skrev Velkommen her og startede med det der skulle vise sig at blive en stor passion... Billedstormen ovenover er blot et lille udpluk fra de sidste par år, jeg glæder mig til at se hvad der skal ske de næste to.. :o)

Det er vildt så meget der er sket når jeg tænker og kigger tilbage. Jeg er blevet en hel del klogere og har udviklet mig meget.. (hvis jeg selv skal sige det - og det skal jeg jo :o))

Nyt arbejde, nyt hus, sygdom, vuggestuestart, fødselsdage, middage, hverdage, weekender, bekymringer, grin, leg, have, sommer, vinter, forår, efterår, design, passioner, bolig, drømme, søskendekærlighed, patchwork, kager, sundt, usundt, salater, gaver, kærlighed, krearier - mange ting er blevet delt her..

Da jeg startede vidste jeg ikke så meget om min "blogger-identitet", men med tiden falder den mere og mere på plads og egentlig er jeg jo bare "mig".. :o)

Der går ikke en dag hvor jeg ikke tænker blog og jeg er super, ubeskriveligt taknemmelig og glad for at I kigger med her i mit lille univers og når I tager Jer tid til at skrive en kommentar er det "the cherry on the ice" so to speak :o)

I anledning af "fødselsdagen" vil jeg gerne komme med en opfordring: Giv lyd hvis der er noget du savner, synes der er for meget af, gerne vil vide (mere om), er nysgerrig på osv. osv. Det kunne være rigtig sjovt hvis du vil give dit besyv med i forhold til indhold osv. og dermed høre lidt fra alle Jer der ser det fra en helt anden vinkel..

Rigtig god søndag!

8 kommentarer:

 1. Tak for en dejlig blog, som jeg ofte suser forbi på min online-tur;)
  Jeg blev så glad for at se dit billede af hindbærsnitterne - særligt dem med sølv krymmel som gav mig lyst til at spise den lækre kage igen, efter at have fået nok af dem for en stund.
  Mon jeg må dele dit billede på min pinterest, så andre kan glædes også?:)

  Kh
  Johanne

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak for din søde besked og fordi du tog dig tid til at skrive en kommentar Johanne :o)
   Du må meget gerne pinne billedet :o)

   Slet
  2. Tak:) Er sikker på at de vækker lykke hos andre også;)
   kh

   Slet
 2. Tillykke med de to år du er en af mine favorit bloggere - synes ikke at du skal ændre noget :) god søndag

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak for din søde besked Kristina - det er jeg meget glad for at høre :o)

   Slet
 3. Kæmpe tillykke med fødselsdagen! Er helt vild med dine billeder - du er virkelig dygtigt! - men en gang imellem kunne jeg godt tænke mig nogle flere ord...

  SvarSlet
 4. Tillykke med de 2 år som blogger :o) Du er en fantastisk blogger som jeg kigger med hos hver dag, både pga. billeder, opskrifter og lækker stil (indretning) åh ja og selvfølgelig søde børn :o) Jeg syntes ikke der skal laves ændringer på din blog men er alligevel nysgerrig efter hvad du arbejder med ;o)

  SvarSlet
 5. Stort tillykke med bloggen :-) Fandt din blog for nyligt og nyder at følge med! Er meget imponeret over dine lækre måltider og fine kreaprojekter.
  Hilsner fra
  Liv

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...