mandag den 9. juni 2014

Netflix Give Away

Som jeg før har skrevet om, er vi blevet ret glade for Netflix herhjemme.
A og jeg kværnede ret hurtigt begge sæsoner af Suits og venter utålmodigt på endnu en sæson. Når jeg indimellem havde lidt tvtid alene, så jeg Orange is the new black, og kom hurtigt igennem første sæson.
Jeg har selv lige pløjet begge sæsoner af Call the Midwife igennem, græd til hvert et afsnit, men nøøøød den serie og er helt trist over at den nu er slut..
I fredags kom 2. sæson af Orange is the new black, som jeg håber snart at få tid til at se nærmere på.
A og jeg er lige gået i gang med House of Cards, der også lover virkelig godt!
Drengene nyder også Netflix, der er masser af film for dem, til når tiden bliver lidt for lang eller regnen siler ned udenfor. Forleden så vi Modig for første gang.

Så selvom solskinsvejr måske ikke umiddelbart indbyder til tvkiggeri, så er det jo lidt noget andet med Netflix. For det er jo så smart, at man kan tage det med sig!
I bilen, i haven, i skyggen, i parken, i køkkenet, i sengen, you name it. Eller det kan ses på tv'et hvis man gerne vil have det i et lidt større format.

Jeg har fået fornøjelsen af at forkæle hele 3 af jer med 6 mdrs Netflixabonnement. (Ja, det er altså et helt halvt år - til hver af jer!) :o)
Alt du skal gøre for at være med, er at skrive en kommentar nedenfor.
Hvis du derudover vil skrive hvilken serie der er din yndlings, så er det bare endnu bedre.
Så kan vi inspirere hinanden - og jeg kan få stillet min nysgerrighed lidt på din yndlingsserie, nu hvor jeg har fortalt lidt om mine (for tiden)! Det behøver ikke at være en serie fra Netflix, bare din yndlingsserie af alle.

Jeg trækker hele tre heldige tilfældige d. 18. juni 2014 kl. 16

Følg evt. også Netflix på Facebook her og vær sikker på opdateringer i forhold til nye tv-serier, film og meget andet sjov.

Pøj pøj og glædelig solskinsfridagspinsemandag!


P.S. Jeg vil egentlig helst forkæle mine faste læsere af bloggen, så jeg vil blive utrolig glad hvis du vil følge med via Bloglovin' - du skal blot klikke her og trykke follow, så er du sikker på ikke at gå glip af updates på bloggen :o) 
Og også meget gerne følge med og dele på Facebook og/eller Instagram @Mormedmegetmere
P.P.S. Hvis du kommenterer anonymt, så husk at skrive et kendetegn, så jeg kan se at det er dig der har deltaget ;o) 
Og kigge forbi efter d. 18. og se om du er den heldige vinder. Jeg forbeholder mig retten til at trække ny(e) vinder(e) hvis jeg ikke har hørt noget fra de heldige indenfor 5 dage.

108 kommentarer:

 1. Det ville være dejligt! Min ynglingsserie til dato er Mad Men

  SvarSlet
 2. Er (tro)fast læser og vil rigtig gerne deltage, har aldrig prøvet netflix men hørt meget godt om det... Min favoritserie er dog til dato Rejseholdet fra DR 1, den kan jeg se igen og igen :-)
  Kh Lene

  SvarSlet
 3. Sikke en fin give away! Vil meget gerne deltage. Har aldrig prøvet netflix. Har ikke meget tid til at se tv, men når jeg har kunne jeg ønske at jeg kunne vælge lige præcis hvad jeg ville. En af mine yndlingsserier er homeland... Og så greys anatomy (kan bare ikke få nok af mit arbejde ;))

  SvarSlet
 4. Det vil jeg utrolig gerne vinde. Når eksamen er overstået i morgen går jeg på barsel og eftersom agurketiden er over os, vil et Netflix abonnement være lige i øjet :-) Vil utrolig gerne se Orange is the new black samt jordens søjler (igen) :-)
  Kærligst fra Stine BB, bjs_bis@hotmail.com

  SvarSlet
 5. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 6. Hejsa, jeg følger med dig på instagram hvilket er superhyggeligt. Du har nogle rigtig fine billeder hvor familiestemning skinner igennem :)
  Jeg vil selvfølgelig også gerne deltage i konkurrencen om et halvt års netflix da jeg har hørt flere sige, at "Orange is the new black" skulle være god... Jeg vil også!! Min yndlingsserie er helt klart "Pretty little liars" :)

  SvarSlet
 7. Luksus giveaway. Yndlings serie ? Hmmm.. Der er jo mange. Jeg har set Vikings, som jeg klart kan anbefale hvis man er til den slags. Har hørt godt om Orange is the new Black.
  God sommer. Er med via Bloglovin, forresten. Så hyggeligt.
  Mia CA / aimlovelive@gmail.com

  SvarSlet
 8. Twin peaks og lost, elsker mystiske, overnaturlige serier :-)
  Daisy
  Samenextyear@Hotmail.com

  SvarSlet
 9. Er også trofast følger (blog, bloglovin, facebook og instagram), og det ville da være en dejlig fødselsdagsgave at vinde :)

  Min absolut yndlings serie er Greys hvide verden. Men næsten på samme plads kommer Vampire diaries og The big bang theory.

  Lige nu ser vi Hart of Dixie, og den er også meget sød :)

  Hvis jeg skulle være så heldig at vinde, så vil jeg helt klart glæde mig til OITNB og Call the midwife - pga din "anmeldelse" :)

  SvarSlet
 10. Det ville jeg virkelig gerne vinde. Min yndlingsserie er Matador, men på netflix er yndlingsserierne Bones, Gossip girls og How I meget your mother. :)
  Mvh Sara // sarakpihl@gmail.com

  SvarSlet
 11. Sikke en god give away! Det ville være skønt her i eksamens perioden, at kunne slappe af til en serie en gang imellem.Min ynglings serie er (indtil videre ;-) ) Sex and the City.

  Kh Nicoline
  nicolinesiemsen@gmail.com

  SvarSlet
 12. Det vil jeg rigtig gerne vinde. Jeg er fuldstændig vild med midwife

  SvarSlet
 13. Det vil jeg og resten af min familie ikke mindst - rigtig gerne vinde. Kh Maria (Maria@retro-vintage.dk)

  SvarSlet
 14. Det er en virkelig skøn giveaway :-) den vil jeg meget gerne vinde så jeg kan få prøvet Netflix ;-) Call the midwife er en rigtig god serie og den vil jeg starte med så jeg kan få set alle afsnittene :-D

  SvarSlet
 15. Sikke en.præmie!!!

  Jamen ved os er orange is the new black også et hit. Og ellers mad men, breakout kings og så alle dokumentarerne. Så en om delfin fiskeri - for dellen jeg græd!

  SvarSlet
 16. Uh, lige hvad jeg har brug for så min gratis prøvemåned stopper om lidt! På netflix ser jeg pt. Lie to me, men min overall favoritserie er CSI Las Vegas. Den kan man dog ikke se på netflix.

  SvarSlet
 17. Sikke en lækker give away!

  Blandt mine yndlingsserier er House of Cards, som jeg jo så vil kunne se på Netflix. Og Sex and the City, som jeg dog må nyde i TV eller på DVD i stedet :-)

  Jeg har hørt rigtig godt om Mad Men, så den vil jeg kaste mig over.

  /Line

  SvarSlet
 18. Kunne jeg super godt tænke mig! Og det er jeg sikker på at min kæreste også godt kunne ;)
  Min yndlings serie for tiden er Game of Thrones. Utroligt at min kæreste fik mig overtalt i starten til at begynde, men nu er jeg solgt :)
  Følger via bloglovin :)

  xx frk lausdahl

  SvarSlet
 19. Lækker konkurrence!

  Jeg er helt vild med Gossip Girl, som jeg efterhånden har en del gange og Dexter, som jeg ser med kæresten. Den er mega spændende!
  Ellers har jeg været ret optaget af Lost, Sex and the city (hvem har ikke det?) og Supernatural tidligere. Alle super gode serier!

  Jeg må altså også have set Call the midwife efter dine anbefalinger. Det lyder lige som en serie for mig :)

  SvarSlet
 20. har lige opdaget "to and a half men" - ved ikke, om den er på netflix?
  Ellers har jeg aldrig rigtigt fået sluppet de klassiske som BH90210, Friends og Sex and the city.

  Engang fulgte jeg også med i Skadestuen/E.R. - men er blevet ret dårlig til at få set serien, når den kommer i tv.
  Måske jeg vil blive bedre til det via netflix?

  SvarSlet
 21. Det ville jeg ELSKE at vinde!
  Vi nyder vores hverdagsaftner med aftenhygge når børnene er puttet og der rigtig er tid til at være kærester. Vi har flere gange snakket om at vi så gerne vil have netflix så der er rig mulighed for at se film, men vores SU økonomi er bare så stram, så vi må vente.. Men et halvt år ville lige passe med at jeg forhåbentlig får en større indkomst :D
  Jeg ser ikke så meget serier da jeg ikke har tiden, men er ret glad for True Blood serien! :D
  Håber jeg har heldet med mig !

  SvarSlet
 22. Som tv-junkie der lige er gået på barsel, ville den give-away jo være perfekt til mig :-) Min yndlingsyndlingsyndlings-serie er Greys Anatomy <3 Tanja.karn@hotmail.com

  SvarSlet
 23. Det kunne være skønt med sådan et abonnement. Det er dejligt når man kan følge med i en serie, men ikke er bundet til faste sendetidspunkter på tv. Min yndlingsserie er nok Dexter.

  SvarSlet
 24. Min yndlingsserie for tiden er OITNB, men var også vild med House of Cards. Mine guilty pleasures er vampire diaries og the originals. Min all-time favorit er Veronica Mars, hvor der lige er kommet en film, som jeg håber snart kommer til dk.

  SvarSlet
 25. Her i huset har vi set alle sæsoner af True Blood og Mad Men og eeeeelsker dem. Når jeg ser serier uden manden kan jeg ikke få nok af Grey's Anatomy og Sex And The City. Jeg læser med både på din blog og på instagram.

  SvarSlet
 26. Elsker serien The Vampire Diaries,den er så spændende.
  piastulle@hotmail.com

  SvarSlet
 27. Game of thrones er en af favoritterne for tiden. En anden god serie - lidt nørdet måske - men ganske fornøjelig er: Big bang theory.
  Vh Bitten

  SvarSlet
 28. Det vil jeg gerne vinde, har ikke prøvet netflix før... Mettehelbo@gmail.com Kh. Mette

  SvarSlet
 29. Fornem give away! Med to små drenge til at gøre dagene fulde af fart, holder jeg af at koble hjernen fra og grine til en serie - Modern Family og How I Met Your Mother kæmper om at være favoritten (mia@12dam.dk)

  SvarSlet
 30. Er så nysgerrig på den der midwife serie! Følger dig fast :)
  Kh Henriette // blondinemor.dk

  SvarSlet
 31. Min all-time favorit er sen and the City. Men på netflix er det Orange is the new Black. Tror dog jeg skal have kig på den der midwife serie :-)

  Hilsen Mette (metpet1980@hotmail.com)

  SvarSlet
 32. Mine favoritter er Modern Family og Hart of Dixie. Synes generelt at jeg ser alt for få serier, og har en hel liste af serier jeg gerne vil igennem, men på grund af et tidskrævende job, så er det svært at nå af følge med i dem på tv. Derfor ville det være fantastisk at kunne koble af om aftenen med yndlingsserierne - uanset tidspunktet.

  Line M.

  SvarSlet
 33. Følger allerede med begge steder - selvfølgelig :o)
  Min yndlingsserie lige nu er Orange Is The New Black, hvor jeg allerede er halvt færdig med den nye sæson (selvom jeg burde læse til eksamen... Ahem....). Min all-time favoritserie er desperate housewives! Bliver ALDRIG træt af det og har set alle sæsonerne flere gange.

  Rigtig god pinse! :-)
  Mvh Caroline
  Carokjelle@hotmail.com

  SvarSlet
 34. Min yndlingsserie er Grey's Anatomy - og Modern Family :)
  Anne/anne.callesen@gmail.com

  SvarSlet
 35. Åh, hvor ville jeg gerne vinde dette. Kender ikke Netflix, men hører, at man bliver afhængig!!! Mine bud på en god serie er Bones, Big bang theory og The good wife.
  Mvh Jette Thomsen Løgumkloster

  SvarSlet
 36. Det vil jeg bare rigtigt gerne vinde. Har tidligere haft netflix abb. Super dejligt med den fleksibilitet det giver. Min ynglingsserie er house of cards. Var nu også temmeligt glad for Mad Men.

  SvarSlet
 37. Er bare så håbløst bagefter, og vil gerne snart prøve at benytte mig af Netflix, så prøver "lykken" her hos dig :)
  Jeg eeeelsker bare serier som Breaking Bad, Under the dome og....nåh ja; sex and the city, men den er vidst ret så meget fortid...men alligevel fortjener den at komme med :)

  // Rikke //
  Mit element
  (tidligere Cupcake-stylisten)

  SvarSlet
 38. Årh hvor fedt !! Min yndlings serie lige nu, er uden tvivl Orange is the new black :D Men jeg er også en sucker for Greys Anatomy!

  SvarSlet
 39. Min yndlingsserier (jeg kan altså ikke kun nævne én) må være How I Met Your Mother og New Girl. Dejligt underholdende, lykkelige serier! Jeg følger både på insta og bloglovin :-)

  SvarSlet
 40. Sikken en sej giveaway! :) Min ynglinsserie: Lige for tiden "Downton Abbey" ;) Dorte Slouborg dortes918@hotmail.com

  SvarSlet
 41. Uh der er så mange gode serier, både nu og så alle de gamle. Men den nuværende må være Downton abbey og så den jeg deler med manden min, er sons of anarchy. Ruth (ruthszoeke@gmail.com)

  SvarSlet
 42. pt er det Orange is the new black - ellers er Criminal Minds og Grey's Anatomy gode favoritter;)

  SvarSlet
 43. Uha Derek, Orange is the new black, Modern Family og Glee er favoritter her.

  SvarSlet
 44. Uh ikke dårligt at vinde:)

  Jeg har barsels serier.

  På min første barsel så jeg og manden Mad men! Vi venter dog stadig på at se sidste sæson.
  Jeg så også Felicity hver morgen når jeg ammede.

  Denne her barsel kastede jeg mig over Gossip Girl på netflix! Fantastisk barsel serie, en masse tøsefnidder går rent ind hos mig:) Desværre har jeg nu set alle tilgængelige afsnit og har endnu ikke fundet en serie til at afløse:(
  Så måske jeg også lige skulle tage et kig på alle anbefalingerne.

  SvarSlet
 45. Jeg elsker serier og har mange favoritter! Downtown Abbey er skøn. Gossip Girls er underholdende og nem at følge med i. Homeland og house og Cards er spændende. Ally er bare skøn og den bedste af alle: SATC!!

  camillakirstine@hotmail.com

  SvarSlet
 46. Jeg følger dig allerede på bloglovin, og på instagram - så er dén på plads :)

  Dernæst - hvor ville jeg bare elske at vinde 6 måneders netflix ! Jeg er den eneste jeg jeg kender (!) der aldrig har haft det, og dermed aldrig har set de serier du nævner, og som alle taler om. Generelt ser jeg ikke meget tv, men det jeg ser - er serier. Greys anatomy, The walking dead, Girls, diverse dokumentarer, osv.... Hvor kunne det bare være fedt at få netflix og se dem alle taler om også :)

  KH Maria

  SvarSlet
 47. Jeg har set de første sessoner af House of Cards og er vildt med serien! Så jeg er med ;)

  SvarSlet
 48. ja tak siger jeg bare :-)

  jeg følger dig her og der og alle vejen :-)

  helle@mody.dk

  Reklame-for-Din-og-Flere-Giveaway-Her

  SvarSlet
 49. ja tak jeg er en tro følger af dig :-) håber jeg er heldig

  helle@mody.dk

  SvarSlet
 50. Breaking bad, helt klart. Fed giv away. Er fast læser

  Mvh Maria kompleksfunktionsteori@hotmail.com

  SvarSlet
 51. Keg er skudt i komedieserien "Modern Family"
  trinsling@gmail.com

  SvarSlet
 52. Yndlings serie er uden tvivl orange is the new Black for tiden! Af alle både gamle og nye - så er jeg ret begejstret for twinpeaks, den er dejlig spøjs :)

  Krydser fingre for at vinde - er ikke kommet igang med anden sæson af orange is the new Black.. :)

  Kh. Stine Bech

  SvarSlet
 53. Sikke en skøn give away(:
  Den ville jeg elske at vinde.
  Jeg ser meget fjernsyn.
  Jeg elsker tv-serier.
  Bla. kan jeg godt lide Hannibal, The good wife, The Mentalist, Breakout Kings, Crossing Jordan og en masse andre.
  Jeg har set 2 sæsoner af Suits, og vi herhjemme venter spændt på endnu en sæson(:

  minsodeskat@yahoo.dk

  www.dyreglad-pige.blogspot.com

  SvarSlet
 54. Jeg vil super gerne vinde!
  Har ikke haft tid i en del år til at følge med i serier pga. små børn, men nu er tiden der igen :-)

  Lottestorgaard@gmail.com

  SvarSlet
 55. Min yndlings serie er faktisk en af Netflix's egne produktioner, som hedder Orange is the new black! Hold nu op den er fed! Men jeg ved at min søster ikke har Netflix og rigtig godt kunne tænke sig det, så det kunne jo være en god overraskelse til hende :)

  Forresten er der lige kommet en sæson 2 af Orange is the new black, så der er masser af timers mega god underholdning og spænding ;)

  SvarSlet
 56. Superfed præmie, ikke mindst nu, hvor vi går imod en rigtig sportssommer i TV, og jeg ser aldrig (bortset fra håndbold en sjælden gang) nogen former for sport og har allerede lidt krise over, tv-programmet de kommende måneder.

  Lige pt. er jeg på jagt efter en ny yndlingserie, men er generelt meget til dramaserier og danske serier (ikke komedier) tidligere har jeg været optaget af serier som Amys ret, Criminal Minds og Grey's Anatomy Greys, men har allerede set alle afsnittene flere gange ;-(

  SvarSlet
 57. Camilla K. Olesen9. juni 2014 kl. 23.44

  Vildt fed præmie! Jeg er allerede trofast følger via. Bloglovin' og Facebook, for jeg vil jo ikke gå glip af dine indlæg og guldkorn!

  Og jeg ELSKER serier og kan derfor ikke blot vælge én. Men mine yndlingsserier lige nu er: Game of Thrones, Criminal Minds og når jeg skal hygge med serie uden min kæreste, er jeg også helt vild med Pretty Little Liars. Pt. har vi dog kun den lille TV-pakke, så det bliver ikke til mange serier.

  SvarSlet
 58. Dejlig give-away :-)
  Min absolutte yndlingsserie er West Wing (på dansk Præsidentens mænd), som er vist på dansk tv for mange år siden. Vi har alle 7 sæsoner på DVD og den er blevet set en del gange ;-) Den er politisk, intelligent, sjov og lynhurtig - og der er lidt kærlighed. For mig, den perfekte serie :-)
  Mange hilsner,
  Mette

  SvarSlet
 59. Synes der er så mange gode serier i øjeblikket. Blandt favoritterne er Mad Men, Orange is the New Black, House of Cards, Californication og til stadighed Sex and The City :)
  Fantastisk god konkurrence - den ville bringe lykke her i hjemmet!!

  SvarSlet
 60. Fedt fedt fedt fedt fedt jeg deltager så gerne :)

  SvarSlet
 61. Game of thrones og alt andet med en snert af riddere ;-)
  Hilsen Heidi
  jhsedlacek@gmail.com
  følger via Bloglovin

  SvarSlet
 62. Skøn præmie - det vil jeg gerne prøve !

  SvarSlet
 63. Jeg er klart med, vi bruger også Netflix rigtig meget!

  SvarSlet
 64. Uh, det ville da være et velkomment alternativ til dårligt sommertv. Favoritserien er klart Orange is the new black. Fantastisk serie...

  SvarSlet
 65. Lækker give away! Vi er storforbrugere af netflix! Sønnen ser Dora og Bumle højt på strå, min kæreste ser Dexter og jeg ser bare tonsvis af serier: pretty little liars, orange is the new black, white collar, blue bloods go mange flere... Og så ser vi en maaaasse film:-)

  SvarSlet
 66. Min favorit er helt sikkert Girls :)

  SvarSlet
 67. YndlingsseriEN er naturligvis SATC, men påmnetflix ser vi også house of cards, OITNB og Breaking Bad.

  SvarSlet
 68. Jeg har mange yndlingsserier :-) orange is the new black, Hart of dixie, house of cards, suits og greys anatomy.

  SvarSlet
 69. Sikke da en lækker give away. Jeg har mange yndlingsserier, som ejeg desværre ikke har meget tid til at se med små børn i huset. Men Criminal Minds er nu den bedste så far. Og så følger jeg dig via bloglovin og facebook :)

  SvarSlet
 70. Netflix er et genialt koncept. På den konto er mit liv blevet beriget med bl.a. hele Weeds-serien. En komedie, man kan æde råt. Kendingsmelodien Little Boxes gir mig stadig gode mindelser.. Men en yndlingsserie? Der er DÆLME mange gode. Jeg vil vildt gerne se Girls, har gloet lidt sporadisk med, men vil gerne se den forfra. All time favoritbørge er jo Breaking Bad og Walking Dead, men ellers har jeg en temmelig bred smag i serier. Når vi får Netflix igen, skal jeg HELT sikkert se nogle af de serier, du nævner.. :)

  God soldag på dig og dine!

  Kh Mai O.

  SvarSlet
 71. Vil SÅ gerne prøve Netflix, så edder fed give-away:-) Må tilslutte mig mange af de ovenstående kommentarer og sige Mad Men - EEEELSKER den serie:) kh Line lykke.line@hotmail.com

  SvarSlet
 72. Deltager :-)
  selinedam@hotmail.com

  SvarSlet
 73. Lækker give away. Vi er kæmpe fans af netflix herhjemme og elsker at marathon-se sæsoner af serier vi har misset løbe over skærmen fordi vi ikke tjekker tv-programmer og har små børn. Og så er det jo fantastisk at man kan pause programmet når nogen hyler. Blandt yndlingsserierne finder man Mad Men, HIMYM, Friends, Homeland, The Walking Dead og Modern Family...

  SvarSlet
 74. Vil super gerne vinde... Min y-serie er helt klart Friends!

  FreyaLaursen@gmail.com

  SvarSlet
 75. Lækker konkurrence :-)
  - kan helt klart anbefale serien Girls, den er så dejligt befriende!

  karina-dalsgaard@mail.com

  SvarSlet
 76. Fed præmie! Min yndlings serie er "Orange is The New Black". :-)
  arenkild@hotmail.com

  SvarSlet
 77. Hvor en fin give away, bare det bliver mig, der er en af de heldige.
  Yndlingsserie Åh hvad skal jeg nævne, er seriefan på den store klinge og der er så mange gode.
  Altså call the midwife er en af mine favoritter, og jeg kan trøste dig med at der er en sæson 3, og der også kommer en sæson 4. Så mon ikke sæson 3 snart bliver tilgængelig på Netflix,
  Ellers elsker jeg Downton Abbey, Greys anatomy, og alt hvad der smager af periode drama. Måske er min All time favorit stolthed og fordom i 90er udgaven med Colin Firth som mr Darcy. Fantastisk selvom den er gammel.
  Kærligst Rikke
  Rikkeb38@live.dk


  SvarSlet
 78. LIGE noget for mig! I starten fandt jeg, at "det Netflix er noget opreklameret pjat", MEN jeg skiftede meget hurtigt mening :D Jeg kunne sidde derinde hele dagen lang, og faktisk er min torsdag planlagt til ren og skær hygge med Netflix :D Det skal der også være plads til engang imellem .

  Kh Rikke
  riksen@orumnet.dk

  SvarSlet
 79. Ih lige en præmie for mig (er på barsel) :) Krydser fingre! /Ida

  SvarSlet
 80. Deltager gerne :-) Mad men, Game of thrones og Girls :-)

  SvarSlet
 81. Det ville da være super lækkert at vinde!
  Min yndlingsserie: har svært ved at vælge én, så det må blive Game of Thrones, Parks and Recreation, og Grey's Anatomy.
  P.S. Jeg er fast læser, bruger bare ikke bloglovin, men i stedet noget der hedder feedly til at følge med i mine yndlingsblogs, bl.a. din :)

  SvarSlet
 82. Det er faktisk lidt pinligt, for det er så lang tid siden, at jeg har fulgt med i en serie, men da jeg så serier, var jeg helt vild med første sæson af Greys anatomy, og så kan jeg ikke komme udenom Stolthed og fordom <3
  Så hjælp mig med at blive opdateret med sådan et lækkert abonnement ;)

  Pia
  piarotbl@yahoo.dk

  SvarSlet
 83. Tine Højris Andersen11. juni 2014 kl. 09.15

  Fantastisk konkurrence :-) Elsker serier, bl.a. Stolthed og Fordom, House of Cards, Gossip Girl, Lie to Me, og selvfølgelig SATC

  SvarSlet
 84. Yndlings serier er der mange af - og måske også ret forskellige :-)
  Matador, Bones, 24, Homeland, Game of thrones og mange flere :-)
  mvh
  Katrine - aksgk(a)hotmail.com

  SvarSlet
 85. Med :)

  emily.rasmussen@live.dk

  SvarSlet
 86. Elsker at se bones
  briananette@gmail.com

  SvarSlet
 87. Min yndlingsserie er nok Broen eller Breaking Bad, tror jeg. Men jeg har aldrig set de mange populære serier, som fx Games of Thrones osv. så jeg håber jeg vinder.

  SvarSlet
 88. Min all-time favourite er Twin Peaks - Og så er jeg en sucker for The Big Bang Theory.
  m_hoej20(ad)yahoo.dk

  SvarSlet
 89. Super give-away, den vil jeg gerne vinde :-) Min favoritserie er pt Game of Thrones, og så er OITNB jo lige startet igen, så den vil blive slugt - super serie

  SvarSlet
 90. Sex and The City vil altid være min yndlings ;-)
  simone.kristiansen@hotmail.com

  SvarSlet
 91. Det vil jeg gerne vinde:-) Ynglingsserier....nok ikke til inspiration for mange, men det er nok Beverly Hills (de første afsnit) og Sex and the City

  Tine B

  SvarSlet
 92. yndlingsserien er gossip girl, nøj hvor er det godt :P

  SvarSlet
 93. Det kunne være vildt lækkert med sådan et halvt års netflix abonnement!

  SvarSlet
 94. greys hvide verden er en af mine yndlings-serier
  marianne.lykke@gmail.com

  SvarSlet
 95. Min absolut favoritserie er Breaking Bad!

  SvarSlet
 96. Jeg kunne godt tænke mig at vinde, selvom jeg ikke ser meget TV og derfor ikke rigtigt har en yndlingsserie. Til gengæld er jeg sikker på, at mine to drenge ville kunne finde top underholdning. Mon også jeg ville falde i en serie?
  Hellewood@hotmail.com

  SvarSlet
 97. Min yndlingsserie er Game of Thrones.

  SvarSlet
 98. Har aldrig selv prøvet Netflix, men hørt om mange der er blevet opslugt af serier derinde :)

  male6623@gmail.com

  SvarSlet
 99. Seinfeld, sons of anarchy og the office kører i ring hjemme hos mig;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Glemte da helt m-lhc(a)hotmail.com

   Slet
 100. Åh det kunne vi godt bruge her hjemme.. Min yndlings serie er matador.. :-) knus fra Maria //www.morogco.dk

  Mejdahl09@live.dk

  SvarSlet
 101. Kører lige nu Orange is the new black - en ny favorite ;)
  anna.clemen.bartels@hotmail.com

  SvarSlet
 102. Matador .....mere nutidig "Nicolai og Julie "
  Venlig hilsen Bettina S

  SvarSlet
 103. Downtons Abbey, eller hvordan det nu end staves... ;O) der ud over ved jeg at der er en hel verden at indhente...

  SvarSlet
 104. Min ynglingsserie er how i met your mother. Ligenu ser jeg weeds. Sjov og hyggelig serie

  SvarSlet
 105. Den sidste tid har jeg ikke rigtig fået set serier - simpelthen fordi jeg ved, at når jeg først kommer igang med én, og ved, at alle afsnittene ligger tilgængelige, så kan jeg ikke stoppe igen. Og med en eksamensopgave hængende over hovedet, turde jeg ikke friste skæbnen! Men nu er den afleveret, projektet er præsenteret på en international konference - og det må da gerne blive fejret med en masse Netflix :)
  Jeg slugte sæson 1 & 2 af Girls på få dage og synes den er rigtig interessant og nytænkende, selvom 3 sæson dog skuffede mig.
  *fingers crossed*

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...