fredag den 4. april 2014

Holmegaard Give Away

Jeg er en sucker for lækkert håndværk, I just can't help myself.
Det er sådan noget der forkæler mit øje hver eneste dag og det betyder alverden for mig at være omgivet af smukke ting, ikke nødvendigvis dyre ting, men ting der f.eks. indeholder en smuk historie, udstråler godt håndværk, lækkert design osv.
Heldigvis synes jeg også mine tre mænner er noget af det smukkeste der findes og dem har jeg æren af at kigge på hver eneste dag :o)

For mig er Holmegaard en virksomhed med garanti for godt håndværk. Mundblæst glas og fint skandinavisk design der kan passe ind alle steder.

En af de nyere Holmegaardfinheder er Design With Light serien, der her i foråret er vokset og nu også indeholder 3 krukker med den karakteristiske kernelæderhank.

Herhjemme bruger vi krukkerne til f.eks. blomster og farveblyanter eller mad, påskeæg, snacks eller andre lækkerier. Anvendelsesmulighederne er uendelige, kun fantasien sætter grænser..
Forestil dig en fin samling neglelak i en krukke på badeværelset, med et lys i på terrassen en varm sommeraften eller måske lækre friskbagte grissini stikkende op, ja jeg kunne blive ved :o)

Allermest er jeg tosset med kombinationen af det skrøbelige glas og den rå kernelæderhank. Er de ikke bare lækre?

Holmegaard har været så søde at sætte to fine krukker, en mellem og en stor, på højkant til en af mine søde læsere.
Til dig selv eller måske som en eksklusiv gave til en du har kær?
Alt du skal gøre for at være med i konkurrencen er at skrive en kommentar til dette indlæg inden d. 10. april kl. 16, hvorefter jeg trækker en tilfældig heldig - og skrive gerne hvad du ville bruge dem til, det er altid dejligt med ny inspiration

Og så vil jeg da lige slå et slag for at der faktisk altid er gratis fragt i Holmegaards webshop.
Jeg tror snart der må klikkes et par af de her fine små hyacintglas hjem til (påske)bordet

Rigtig god fredag og glædelig weekend!


P.S. Jeg vil blive utrolig glad hvis du vil følge med via Bloglovin' - du skal blot klikke her og trykke follow, så er du sikker på ikke at gå glip af updates på bloggen :o) Og også meget gerne følge med og dele på Facebook 
P. P.S. Hvis du kommenterer anonymt, så husk at skriv et kendetegn, så jeg kan se at det er dig der har deltaget ;o) Og husk at kigge forbi efter d. 10. og se om du er den heldige vinder. Jeg forbeholder mig retten til at trække en ny vinder hvis jeg ikke har hørt noget fra den heldige indenfor 3 dage.

144 kommentarer:

 1. Nøøj - den kunne være flot på skrivebordet med en masse kønne masking tape i.
  MH Susanne

  SvarSlet
 2. Den ser godt nok lækker ud! HVis jeg skulle være den HELDIGE vinder, så tænker jeg at jeg ville bruge den til vase, snacks eller som "udstilling" af diverse småting :-)
  Vh Lene

  SvarSlet
 3. Hvor er de skønne, dekorative og samtidig rå med læderhanken - har først lige opdaget dem i butikkerne - kan jo anvendes til alt :) Tænker lige nu forårsløg og påskeæg - KH dorthe@bay-kastrup-el.dk

  SvarSlet
 4. Meget meget fint - jeg vil rigtig gerne være med. Jeg ville bruge den til mine farvestrålende Nespresso kapsler :-)

  SvarSlet
 5. De er virkelig lækre!
  Hvis jeg var den heldige ville jeg forære dem til min mor, som er helt vilde med dem. Desuden er jeg ret sikker på, hun vil kunne finde på alt muligt at bruge dem til :)

  male6623@gmail.com

  SvarSlet
 6. De er godt nok flotte. Hvis jeg var den heldige, ville jeg sætte dem på påskebordet. Den ene med fine fjer i, den anden med små påskeæg i fine pastelfarver. Ellers måske farverige filtkugler, en enkelt rose i bunden. Jeg synes faktisk også de bare er så fine uden noget i. Håber jeg bliver den heldige.

  SvarSlet
 7. De er så fine!! Jeg vil bruge dem til blomster, fredagsguf og lyskæder! (Og julehjerter til jul)

  Mvh Caroline
  Carokjelle@hotmail.com

  SvarSlet
 8. Meget smukke og dekorative :) Hvis jeg er den heldige vil jeg dels bruge dem som urtepotte som du viser med en sukkulent , men også til lidt snacks tror jeg :) Mulighederne er helt sikkert uendelige.

  SvarSlet
 9. Annika Beierholm4. april 2014 kl. 08.52

  Dem kunne jeg da godt tænke mig at vinde til min kommode i soveværelse. Mine smykker ville passe fint deri.

  SvarSlet
 10. Jeg ville bruge den til mine orkideer

  Daisy
  Samenextyear@hotmail.com

  SvarSlet
 11. Uh dem ku jeg godt bruge herhjemme:-) til blomster, snoller vatpind eller vat rondeller
  Trine Reinke 😊

  SvarSlet
 12. Ihh altså, det er bare sådan en fin krukke/vase. Den kan jo nærmest bruges til alt :)

  SvarSlet
 13. De er skønne Pernille. Jeg deltager gerne. Jeg vil sætte lys i den lille, stille den ved siden af min Lyngby samling på toppen af det afsyrede skab. Tænker at det afsyrede træ og den lyse læderhank vil spille godt sammen. Den store vil jeg have i mit køkkenvindue med løg i, ved siden af Fiducia vasen fra Kähler :)

  SvarSlet
 14. Ikke at deltage her, ville jo være fjollet. For sikken en lækkerheds værdi de har, men det syntes jeg nu altid Holmegaards ting har, altså lækkerhedsværdi.
  Go fredag til dig og dine

  SvarSlet
 15. Fine glas, som vi nok skal finde anvendelse til, hvis de havner her på matriklen. Her hos os har vi dog den holdning, at enten bruger man skåle, kander osv. til mad, eller også er de til blomster. Jeg kan ikke finde på at komme mad-ting i en kande, der også har været brugt som vase. Selv om glas jo er meget hygiejnisk og let at rengøre. - Man fine, det er de.

  SvarSlet
 16. De er så smukke. Jeg er helt vild med læderhanken, der giver et helt anderledes udtryk. Jeg håber!

  SvarSlet
 17. Ja, de er godt nok flotte :-)
  csteffansen@hotmail.com

  SvarSlet
 18. Smukke og meget anvendelige glas - de må meget gerne "lande" hos mig - mange hils fra Karin

  SvarSlet
 19. De er supersmukke. Jeg vil bruge det fine sæt ude på min terrasse og sætte lys i til de lange sommeraftener, vi snart går i møde :)

  SvarSlet
 20. De er så søde... Tænker at de skulle stå på mit hvide bord, på en Hay-bakke, med små hvide perlehyacinther nede i... Det ville være fint.

  Kh Lene (leneogbo(a)mail.dk)

  SvarSlet
 21. Jeg vil bruge dem som vaser med små vintergække og påskeliljer i :-)

  nannatvchristensen@gmail.com

  SvarSlet
 22. Hvor er de bare skønne - jeg tænker at gå all in med skumfiduser i skønne pasteller i den ene og karameller i den anden - så må vi se hvor tit de skal fyldes op ;-)
  Kram fra Heidi - jhsedlacek@gmail.com

  SvarSlet
 23. De ville være perfekte til små løgvækster og lidt urban gardening i form af ingefær og forårsløg... Rigtig god weekend!

  SvarSlet
 24. Alt efter årstiden. De skal bestemt skifte funktion i løbet af året, så de bruges rundt omkring i huset. Lidt fine juleting eller hjemmelavet julekonfekt omkring jul. Spæde forårsløg planter om foråret, Lidt påskeæg til Påske, vatrondeller på toilettet, en frisk persille plante i køkkenet - og her gerne flere i en gruppe, så man også kan have basilikum osv. Ja man kan sagtens lade fantasien løbe af med sig.
  Bodil. Bodabani@gmail.com

  SvarSlet
 25. Ville helt klart give den til min mor - hun elsker sådan nogle krukker, hvor hun kan putte blomster i ;-)

  SvarSlet
 26. Wow hvor lækkert! Jeg ville nok gøre som dig og plante en flot blomst i den ene! Den anden kunne bruges som en gave til en sød veninde!!

  Xx, hofdinghoff@gmail.com / Nina

  SvarSlet
 27. Åh, jeg kiggede på lige præcis de krukker (og kammerstagen) da jeg var i Bahne sidste weekend. De er så afsindig flotte!

  SvarSlet
 28. Hvor er de fine. Jeg vil bruge dem på mit badværelse med blomster ellers skal en af den stå på vores kommende piges værelse med sutter og diverse ting :-)

  C.soerine@gmail.com

  SvarSlet
 29. De ER yndige. Hos os ville den ene måske blive brugt til målebånd, nåle og andet vigtigt dims, mens den anden skulle stå og se fin ud med jelly beans i mange farver :)

  Kh Mai / maiodgaard @ gmail.com

  SvarSlet
 30. Den ene skulle helt klart fyldes med kulørte små påskeæg, den anden måske med alle vores hårelastikker på badeværelset.

  SvarSlet
 31. Dem vil jeg SÅ gerne vinde! Her hjemme skulle de bruges til små søde sommerblomster for at byde foråret og sommeren velkommen:)

  SvarSlet
 32. De er virkelig smukke...

  Virkelig virkelig smukke...

  *Suk*

  Jeg tror måske de ville komme til at på på badeværelset til mine hårting og smykker - Der kommer Alba ikek lige til dem så de bliver smadret

  SvarSlet
 33. Hvor er de skønne. Jeg ville forære dem til min mor til mors dag. Jeg kunne forestille mig, at hun vil foretrække at bruge dem til blomster (buketter eller planter) eller lys. :)

  Christina Bonke, christinabonke@hotmail.com

  SvarSlet
 34. De er topcool. Dem gad jeg godt se på hver dag!

  SvarSlet
 35. De er topcool. Dem gad jeg godt se på hver dag!

  SvarSlet
 36. Jeg ville give dem til min mor og jeg er sikker på at hun opbevare fine små blomster i dem, på deres nye terrasse :-) fed giveaway! :-)

  SvarSlet
 37. Rigtig fine, flotte i sig selv. Vil glæde mig til at bruge fantasien, hvis jeg er den heldige.
  Birthe

  SvarSlet
 38. De er så smukke og lækre :0) Jeg er klart med..
  Kh. Katja

  SvarSlet
 39. Hvor er de fine, jeg vil gerne med i "kapløbet" ;)

  SvarSlet
 40. De er rigtig flotte og enkle! Jeg tænker persillepesto i den ene og knækbrød i den anden. Nemme at bære ud på altanen med hanken

  SvarSlet
 41. Jeg har ikke tidligere set disse smukke krukker, men hvor vil de bare passe perfekt ind hos min kære mor. Jeg håber, jeg vinder, for hun fortjener virkelig at blive forkælet lidt

  SvarSlet
 42. De er smukke!
  Jeg er lidt i tvivl; enten skal de servere sommerens bær, ellers skal de samle de milliARDER af kuglepenne som ligger rundtomkring i lejligheden i diverse hjørner, kroge, skabe og skuffer. ;-)
  Rigtig god weekend!

  SvarSlet
 43. Den lille vil jeg bruge til min datter hårelastikker og hårspænder,den store til alle hendes hjemmelavede flotte smykker,på hendes sminkebord på værelset.
  piastulle@hotmail.com

  SvarSlet
 44. Hvor er de smukke - den gad jeg godt vinde og sætte lys i på vores overdækkede terasse. Elsker kombinationen af glas og læder :)

  SvarSlet
 45. Hvor er de smukke :) Tror de ville være vildt fine med et par lys i :)

  SvarSlet
 46. Hvor er de flotte - jeg ville bruge dem med lys i, tror det kunne se rigtig fint ud :)

  Ltfrands@gmail.com

  - Line

  SvarSlet
 47. De er vildt fine. Kan se rigtigt mange muligheder med dem, så de må gerne flytte hjem til mig :-))

  SvarSlet
 48. De er bare så fine med den læderhank! Jeg ville helt sikkert bruge dem til lækre påskeæg eller på havebordet med stearinlys i! :-) tinems89@gmail.com

  SvarSlet
 49. Du har ret, det er kombinationen af det skrøbelige og læderet, der er rigtig fedt sammen... Sådan en måtte meget gerne være i mit nye lille drivhus.
  Kh. Kristina

  SvarSlet
 50. Her ville de blive brugt til hjemmelavede godter (fyldte chokolader, chokoladetrøfler i små forme, småkager) til at have stående på bordet og SUPER nem at byde rundt, når der er håndtag. Kan kun bede en bøn og sende positive vibrationer i retning af lidt held til at vinde.

  Mail er karina.musaeus@gmail.com

  SvarSlet
 51. Herhjemme tror jeg faktisk de ville plive piftet op med lidt farve og så ville vi så krydderuter i dem (: Min dreng ville sikkert synes det var meget sjovt og mor ville synes at det var super dekorerende ;)

  Vi krydser fingre for at vi er de heldige.

  SvarSlet
  Svar
  1. Oooog min e-mail, der ikke lige nåede at komme med: Amira_Resic@hotmail.com

   Slet
 52. De er simpelthen så smukke. Jeg er også vild med den rå hank op imod det fine glas.
  Jeg tror jeg vil have alle mine ringe i den ene og en fin blomst i den anden :)
  signe_n_a(a)hotmail.com

  SvarSlet
 53. Her ville de pynte med kapsler til kaffemaskinen :) Håber jeg er heldig!

  SvarSlet
 54. De er så flotte! De ville pynte på arbejdsbordet med farveblyanter og sytråd :)
  lene_mondrup@yahoo.dk

  SvarSlet
 55. Åhhhh de er virkelig fine. Jeg vil super gerne deltage

  SvarSlet
 56. Jeg tror at jeg ville fylde dem med lys :) elsker levende lys..
  marialundpedersen@gmail.com

  SvarSlet
 57. Jeg ville fylde dem med kaffebønner og lys og bruge dem på altanen til sommeraftener:-)

  Vh Stephanie
  agf_fanen@hotmail.com

  SvarSlet
 58. hvor er de fine. Jeg vil gerne deltage.

  mette.knk(a)gmail.com

  SvarSlet
 59. Jeg vil have neglelakker liggende i den. Og andre gange lækre lakridser
  sinestrange@gmail.com

  SvarSlet
 60. Nej, hvor er der flotte. Lige min stil.
  signeclausen@mail.dk

  SvarSlet
 61. Følger allerede via Bloglovin'... og er bare så meget med :-D
  Er jeg så heldig at vinde... skal mine hav-slebne glasskår have ny bolig.

  SvarSlet
 62. Til mine nespresso kapsler, hvor ville det se skønt ud :-) eller til ungernes farveblyanter
  Henriettethorup@hotmail.com

  SvarSlet
 63. Fine! Jeg vil servere friske spirer i den. Eller fylde den med skårne flyfriske blomster - som er en luksus her i Grønland. Ja både spirer og blomster er det. Nok derfor jeg tænker på de to ting...

  SvarSlet
 64. Hold da op hvor smukt. Jeg vil bruge den med skiftende ting i alt efter årstiden. Blomster - påskeæg og lidt guld og kogler til juletid. Hilsen Marianne Juhl. Mariannejuhl@icloud.com

  SvarSlet
 65. Eeeeej, så smukke de er..:) Helt traditionelt med blomster i, da jeg, med gennemsigtige krukker og vaser, synes det er så fint at man kan se rødderne :) lykke.line@hotmail.com

  SvarSlet
 66. Endnu en fin give-away her hos dig :)
  De er rigtig flotte og jeg er begyndt at blive en 'sucker' for læder...
  Jeg vil bruge dem til tomater (cherry fx) i min vindueskarm, og lave lækre bruschettas til manden min :)

  // Rikke //
  CUPCAKE-STYLISTEN

  SvarSlet
 67. Jeg har flere gange været tæt på at trykke klikke, syntes netop de er ret fine.
  Og tror den ville pynte på mit skrivebord, til at opbevarer blyante, kuglepinde, saks mv. :-)

  SvarSlet
 68. Hvor er de fine! Dem kunne jeg godt finde plads til hjemme hos mig;-)
  kristina742003@yahoo.dk

  SvarSlet
 69. Jeg vil gerne deltage.hilsen mamalotten@gmail.com

  SvarSlet
 70. Børnebørnene vil elske at se dem med snolder i
  Bedstemorskram.blogspot.dk

  SvarSlet
 71. Jeg haar ALTID blandede nødder og slik stående på mit stuebord, så det er hvad jeg vil bruge mine til. Kan da godt være der kan komme et stearinlys i i ny og næ. De kan bruges til så mange forskellige ting og sager og med en blomst i er også sødt :-)

  SvarSlet
 72. hvor er de super fine, jeg kan fint finde anvendelse for en sådan
  dalhoj@dsa-net.dk

  SvarSlet
 73. Jeg deltager meget gerne(:
  Jeg tror, jeg måske ville putte et fyrfads lys i dem.
  Men jeg kan også godt forstille mig, at de ville være rigtig gode til noget slik til, når man fik gæster(:

  minsodeskat@yahoo.dk

  www.dyreglad-pige.blogspot.com

  SvarSlet
 74. Lækker give away! Jeg tror, jeg ville bruge dem til kastanjer og nødder om efteråret, julekugler i december, anemoner, krokus og vintergækker om foråret og jordbær om sommeren :-)
  Kh Lotte (www.lottesroom.blogspot.dk)

  SvarSlet
 75. Åh - det ved jeg sørme ikke.. Til en start tror jeg der skal farvede påskeæg i

  trinsling@gmail.com

  SvarSlet
 76. De er virkelig flotte! Måske det vil ende med at blive lidt hækle grej der ryger i? - eller suttesnorene der ofte bliver væk?
  Astrid
  Astridvind ( a ) hotmail.com

  SvarSlet
 77. Dem kunne jeg supergodt tænke mig at vinde, tror jeg ville bruge dem til enten kastanjer, min samling af smukke småsten eller måske noget helt tredje... Har mange ideer, men har som altid svært ved at beslutte mig...

  SvarSlet
 78. Åh.. Fyldt med farverige m&ms eller måske nogle friske bær.. Mmm

  SvarSlet
 79. Hvor er de bare flotte:) dem vil jeg gerne vinde
  marie6100@hotmail.com

  SvarSlet
 80. De kan jo bruges til mange ting, men jeg ser dem for mig fyldt med jelly beans....... Uhm........ :)

  /Helle Dannemand
  hdl1010@hotmail.com

  SvarSlet
 81. Wauw. De er fine. De ser virkelig flotte ud med blomster i.
  Mvh Sara // sarakpihl@gmail.com

  SvarSlet
 82. Jeg deltager :-D

  charlottehansen83@hotmail.com

  SvarSlet
 83. De krukker er virkelig lækre :) jeg ville måske bruge dem til knapper og til filtkugler. Begge dele har jeg nemlig mange af og det ville da se flot ud på mit arbejdsværelse og være lidt luksus-agtigt :)

  SvarSlet
 84. Flot give away.
  Som du selv skriver er der utallige af muligheder,
  så jeg har ikke lige en bestemt ide til hvad de skulle
  bruges til, men de skulle helt klart indgå som en del
  af huset hvor der lige er et behov. Jeg ønsker mig
  dem rigtigt meget og krydser derfor mine små fingre.
  Har linket fra egen blog.
  lonni@stoltenborg.dk

  SvarSlet
 85. Uha skønne skønne krukker!! Mulighederne er jo mange, så ville nok prøve lidt forskelligt. Fx vatpinde, blomster, påskeæg, chokoladelinser, perler, hvidløg, eller knapper. Har så forbandet mange knapper.
  Jeg håber og krydser fingre.

  PS følger dig allerede via bloglovin og på IG.

  Louise Siri
  (Sirisunivers.blogspot.dk, louisesiri@hotmail.com)

  SvarSlet
 86. Me like me like. Hvor er de fede!!! De vil pynte godt her hjemme ;)
  AK Brændgaard

  SvarSlet
 87. Uha, jeg ville fylde den op med Skittles :0)

  Eva Vejlstrup // eva_vejlstrup@hotmail.com

  SvarSlet
 88. De er bare så smukke! Hvis jeg er den heldige tanker jeg at de skal stå med lys i
  idawestphall@hotmail.com

  SvarSlet
 89. Jeg er så vild med det her design fra Holmegaard. Glas og kernelæder er en fantastisk kombi. Jeg har selv lanternen og elsker den. Well, hvis jeg var så heldig at vinde så ville jeg stille den i mit ene stuevindue med mine malede grene med glimmerlersknopper på. Er sikker på at det ville være super fint - lover billede hvis det er :D

  SvarSlet
 90. De er SÅ smukke! Jeg ville bruge dem til at pynte bordet med smukke blomsterhoveder eller levende lys.
  God weekend!
  Kh Bodil

  SvarSlet
 91. Ihh, og du trækker vindere på min yngste datter 1 år fødselsdag, det må give god karma :)
  Hvis jeg er en af de heldige vil jeg bruge den til lys tror jeg. Eller på badeværelset til mit daglige dullegrej. Eller måske i køkkenet til thebreve. Ajmen jeg kan ikke lige bestemme mig - der er alt for mange muligheder :)

  KH Maria

  SvarSlet
 92. Super fine. Dem kunne jeg godt bruge. Til fx hæklede påskeæg, chokoladepåskeæg, farverige blomster eller måske et lille garnprojekt

  SvarSlet
 93. Superflotte. Jeg vil bruge dem til alt muligt. Pynte med blomster, putte slik i, nødder, lys o.s.v.
  Jacobsen.betty(a)gmail.com

  SvarSlet
 94. Hvor er de smukke. Jeg ville elske at vinde dem. De kunne være fine med nødder, men er også vild med at have nødder eller måske påskeæg. Både dem af chokolade, men det kunne også være pyntet malet æg. Kh maria (Maria@retro-vintage.dk).

  SvarSlet
 95. Hvor er de flotte! :) Jeg tror jeg ville bruge dem på skrivebordet.

  stine0610@gmail.com

  SvarSlet
 96. Hvis jeg var heldig skulle de stå på mit skrivebord med blyanter og påskeæg så jeg har lidt lækkert at se på mens jeg læser til eksamen :)

  Dejlig weekend til alle
  caroline2203@hotmail.com

  SvarSlet
 97. Uh, jeg tror der skulle nogle fine sten og grønne planter ned i. <3

  Eeyorenyk
  eeyorenyk(snabel-a)live.dk
  www.cautious.dk

  SvarSlet
 98. Hvor er de bare flotte. De skulle helt bestemt stå med lys og blomster her i min helt nyrenoverede stue! Mvh Jette Thomsen Løgumkloster

  SvarSlet
 99. Så fine! Dem vil jeg meget gerne vinde.
  Hilsen Birgitte Blichfeldt
  birgitte@blichfeldt.dk

  SvarSlet
 100. Nuj, hvor fine!
  Til forårsblomster, farvestrålende slik, flydelys eller alle de fine små sten, børnene finder på stranden. :)

  SvarSlet
 101. selinedam@hotmail.com
  Deltager :-)

  SvarSlet
 102. Hvor er de fine! :) Dorte Slouborg dortes918@hotmail.com

  SvarSlet
 103. OMG.....hvor er de smukke og vildt anvendelige

  SvarSlet
 104. Den 10. Fylder jeg år så det kunne da være lækkert med en så fin gave.
  Jeg vil bruge dem i køkkenet med forskellige ting i.

  Linetterefvik@gmail.com

  SvarSlet
 105. De er så fine :)
  Her skal de bruges på kontoret til opbevaring eller på badeværelset til opbevaring.
  Hav en dejlig weekend.
  /Dianna

  SvarSlet
 106. Hvor er de flotte. De kan helst sikkert bruges til mange ting - måske til bordpynt med vand og blomster hoveder i.
  MetteM

  SvarSlet
 107. De er så flotte.. Ville bruge dem til de sten min unge samler på hans ture ud i hverdagen..
  Mia CA / aimlovelive@gmail.com

  SvarSlet
 108. De må gerne flytte ind hos mig, hvor de vil få en fast plads på badeværelset og holde styr på øjenskygger, neglelakke og hårklemmer.
  God weekend /Kathrine, dammmeyle@yahoo.dk

  SvarSlet
 109. De er så flotte. De vil kunne bruges til meget, men jeg vil nok bruge dem til knapper og tråde, der kommer med nyt tøj.
  Lis - svalen7900@live.com

  SvarSlet
 110. De er bare så lækre! Tror jeg ville komme en masse pastelfarvede påskeæg i.
  Mie / mies.mail.67@gmail.com

  SvarSlet
 111. Super flotte
  lki@lobe.dk

  SvarSlet
 112. Det lyder helt fantastisk at bruge den til neglelakker! Det ville jeg gøre :)
  Hilsen Laura lauradetmig@hotmail.com

  SvarSlet
 113. Hvor er den dog smuk, kan godt forstå at du er glad for at være omgivet af smukke ting, det får ligesom en selv til at stråle, hvilket får den indre skønhed frem. Elsker selv at være omgivet af smukke ting! :)

  SvarSlet
 114. De er godt nok smukke! Skulle jeg være så piv-heldig at vinde, tror jeg, at jeg ville bruge dem på badeværelset. Til fine pynteting :)
  Kh. Louise

  SvarSlet
 115. Måske kunne man bruge dem til nogle lys eller hælde vand deri og et par små blomster? Der er masser af idéer!

  /Heidi Christensen
  heidi1608(a)hotmail.com

  SvarSlet
 116. Hvor er de flotte. Hvis jeg vinder skal de bruges i stuen. De skal bruges til pynt med f.eks lys, påskeæg, blomster.
  Nanna_schack@yahoo.dk

  SvarSlet
 117. De er så flotte. Jeg tror jeg vil stille dem i vinduet med farvede glaskugler, så jeg kan beundre lysets spil

  SvarSlet
 118. jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa<3

  SvarSlet
 119. Ej hvor er de flotte. Går netop og er på jagt efter nogle lidt anderledes urtepotter og en krukke til dims på badeværelset og her ville de jo passe perfekt.
  Det ville også være en helt perfekt ekstra fødselsdagsgave, da jeg netop har fødselsdag den 10 april:-)

  SvarSlet
 120. Vil bruge dem til påskeæg og når de er spist skal de stå i mit stue vindue med flotte blomster

  briananette@gmail.com

  SvarSlet
 121. Det er lige sådan en jeg har ledt efter !! Jeg er så træt af at opbevare mit uld-broderi garn plastbøtte

  SvarSlet
  Svar
  1. Hov der låste tastaturet lige. Men at ha mit garn stående i den smukke krukke vil betyde at det kan stå fremme og jeg hurtigere kunne få det færdigt. Kh Louise@heldmann.dk

   Slet
 122. De er så fine - ville bruge den til blomster fra haven :-)

  SvarSlet
 123. De er super fine. Kan faktisk rigtig godt lide den med farveblyanter i, som du har vist... De ligger jo altid og roder :) Men ellers kunne den også være flot med lys i...
  Anne/anne.callesen@gmail.com

  SvarSlet
 124. Hej
  Rigtig flot design stilrent og enkelt. Jeg vil bruge mine til tulipanbuketter.
  Brit

  SvarSlet
 125. Hvor er de fine. Der er masser af muligheder, som de kan bruges til :)

  Mvh Monica
  volcanokitten@outlook.com

  SvarSlet
 126. Hvor ville det bare være lækkert at vinde, vil bruge den til rigtig mange ting, Guf, mine datters farveblyanter når hun skal være kreativ, vase, ja mulighederne er jo mange

  mange hilsner fra Gitte
  Lumber_love78@yahoo.com

  SvarSlet
 127. Så fin - vinder jeg, skal den fyldes med lækre påskeæg og pynte på bordet :)
  Mvh Tine (ottokars@gmail.com)

  SvarSlet
 128. De krukker kan jo bruges til alt! men lige umiddelbart tænker jeg blomster, påskepynt eller slik/chips :-)

  mvh
  Katrine - aksgk(a)hotmail.com

  SvarSlet
 129. De er så flotte. Jeg har en svigermor som faktisk har ønsket sig dem til hende fødselsdag, som er i morgen. Jeg har dog valgt noget mere praktisk til hende. Hun ville blive super glad for en ekstra gave! Og jeg ville elske at give den til hende, med nogen forårs løg i:)
  Mvh Pernille

  SvarSlet
 130. YES PLEASE! De er så fine! Jeg tror at jeg ville have dem stående i køkkenet med nogle krydderurter eller andre fine planter i. :)
  - Miriam (mimsen@live.com)

  SvarSlet
 131. Sikke en lækker materiale kombination. Mon ikke der enten skulle planter eller kreativt dims i dem? :)

  SvarSlet
 132. Jeg deltager. Ville bruge dem krydderurter i køkkenet :)

  daniellalind@live.dk

  SvarSlet
 133. De er så fine, de har jo uanede muligheder, -ville bruge dem i vores køkken til nøgler, opladere og andet dims der ikke rigtig har nogen bestemt plads. Tak for en dejlig blog jeg bare ikke kan lade være med at checke :-)
  Vh Tina ( tpdalgas@gmail.com)

  SvarSlet
 134. Så fine. Jeg ville bruge dem til årstidens pynt, fx påskeæg nu her ;)
  coschulz@gmail.com

  SvarSlet
 135. Hvor er de fine!

  www.ensunderehverdag.com

  SvarSlet
 136. Uuuuh, hvor er de skønne. Jeg ville hvine af fryd, hvis jeg kunne sætte en af disse på mit nye badeværelse med mit make up i. Og skal det være syndigt, så tænker jeg at fylde den med kys-kager i alverdens pastel-forårs-farver :-)

  /Lone (lonestrandby@hotmail.com)

  SvarSlet
 137. De kan anvendes til alverdens ting også hjemme hos os, men pt. ville jeg bruge den til sutter - de bliver altid væk, så ville stil og praktik forenes skønt :)

  SvarSlet
 138. Er helt klart med :))

  Ville gerne vinde dem så jeg kan give dem til min mor <3

  SvarSlet
 139. ville fylde den med jordbær - de første danske må da snart se dagens lys. Glæder mig i hvert fald! /Helle

  SvarSlet
 140. Jeg ville starte med at fylde dem med påskeæg. Er lækker velkomst til gæster og husets beboere:-)

  hellewood@hotmail.com

  SvarSlet
 141. Uha dem tror jeg min soon-wife-to-be ville blive rigtig glad for! :-)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...