onsdag den 23. april 2014

Flyverdragt, termotøj, forårsjakke? Hvad gør I?

Godt nok bød påskeferien på sol og sommerfornemmelser, men nogle af dagene var der nu ikke meget varme i haven, så det var en god anledning til at Sigurd kunne få afprøvet sit nye CelaVi termosæt fra Beeboo.
Trods alt ikke så varmt som flyverdragten der vist snart kan gemmes væk for nu..?

Jeg har ikke haft tænkt over det før nu, men de "gamle" termosæt jeg har haft brugt til drengene de sidste år har ikke dækket numsen, det gør det her og det kan jeg egentlig ret godt lide. Både for varmens skyld, så der ikke pludselig er "bar mave" midt på og i forhold til slid og så er det ret fint at der er en refleks bagpå også - lige i lygtehøjde :o)
Indeni er der det blødeste fleece, sådan overdrevet blødt, og det faldt Sigurd for med det samme. Han er en bamse-kind-a-guy og det mindede ham vist om alle sine bløde sovedyr. William var faktisk helt misundelig på sættet, tog jakken på og påstod hårdnakket at det var liiige hans størrelse, så jeg må vist hellere klikke et sæt hjem til ham også :o)

Er I startet op på lettere overtøj, til jer selv og/eller ungerne, eller har I stadig flyverdragt og vinterjakker m.m. i brug? Vil nødigt fremkalde forårsforkølelser hvis jeg kan undgå det ;o)

Jeg synes det er en lidt svær periode for tiden, for det kan godt være temmelig koldt om morgenen, men op ad dagen bliver det ret varmt - for varmt til vinterstøvler og flyverdragt i hvert fald...
Og så tæller det selvfølgelig også med i mine overvejelser, at jeg længes efter at hænge vinterjakkerne væk for denne gang :o)

6 kommentarer:

 1. Emil bruger en softshelljakke nu i stedet for vinterjakken. Carla bruger nogle dage vinterjakken og andre dage termotøj men flyverdragten er lagt væk:-)
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak fordi du gav dig tid til at give dit besyv med, tror også flyverdragterne er lagt på hylden for denne gang :o) Nu skal jeg bare tage mig sammen til at lægge min vinterjakke væk (og finde en forårsjakke jeg synes om)

   Slet
 2. Jeg har en pige der mildt sagt HADER softshell (boo - det er så lækkert:() så pt kører vi en kombination af fleece, sommerjakker og termo - lidt efter hvor koldt det nu er im morgenen. Flyverdragten kom med hjem før påske, og har ikke planer om at finde den frem igen på mange mange måneder!

  Termosæt eller evt hendes (tynde) vinterjakke (den tykke er væk) er det vi bruger om morgenen. Om dagen er det tyndere udgave:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak for din kommentar Trine. Farvel flyverdragt, velkommen forår :o)

   Slet
 3. Hos os er flyverdragten pakket væk og har været det nogle uger efterhånden. Termotøjet er dog flittigt i brug. Den seneste uge har det ikke været nødvendigt med termobukser, hvis vi bare har været et smut i haven, men i vuggestuen har den yngste altid enten termobukser eller regnbukser på. Han sidder jo lidt mere ned end den store på 5, der meget nødigt vil have mere tøj på end højst nødvendigt - og i øvrigt insisterede på at have sandaler på i børnehave i dag. Godt nok med sokker i, men alligevel ... :-)

  Men det ER svært lige nu, synes jeg. Ofte er det jo ret koldt om morgenen og noget lunere op ad dagen. Forhåbentlig bliver det snart sommer :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for din kommentar, rart at høre jeg ikke er den eneste der synes det er lidt svært lige nu. Men forhåbentlig er foråret kommet for at blive :o)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...