fredag den 18. januar 2013

God weekend


Billeder fra de sidste dage.

Vi har været temmelig nedlagt af sygdom, så kassen med bekæmpende og forebyggende Echinaforce midler kom ret så belejligt :o)
Alfons Åberg har også været på spil, han er nu så kær og en favorit både hos store og små herhjemme :o)

Jeg har forsøgt mig med en opskrift fra "Sundt sødt". Kager der nærmest er sunde... hmm. Men altså, det gik rent hjem hos drengene. William synes de var SÅ lækre - så mon ikke de kommer på plakaten igen en anden gang :o)

I går blev min lille bitte store lillebror færdig som ingeniør og det blev fejret med 3 retters menu hos mine forældre. Så er man altså en stolt storesøster :o)
Da vi voksne fik tiramisu til dessert havde jeg lavet bananis til drengene på min nye ismaskine, som vi var heldige at få i indflyttergave af Anders' lillesøster. Den skal I nok komme til at høre meget mere om :o)

Nu vil jeg ønske Jer alle en rigtig god weekend :o)

P.S. Kig gerne forbi her under Til salg - jeg har lige sat nogle fine Applicata Rolf lysestager til salg, som jeg desværre ikke har plads til herhjemme..

8 kommentarer:

 1. Lyder som nogle dejlige dage (altså lige når vi ser bort fra sygdommen). Og tværstriber gør altså meget godt for sådan en lille drengebutmave :)
  God weekend!

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha ja, når det er den størrelse gør det ikke noget at fremhæve mavsen :o)

   Slet
 2. Altid skønne billeder hos dig :0) God bedring til jer :0)

  SvarSlet
 3. Mmm lyder rigtig lækkert (det hele), og god bedring til Jer derhjemme. Her er vi også ramt...igen:0/ God weekend til dig også.
  Kh. Louise

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja der er nærmest sygdom overalt for tiden :o(
   God bedring til Jer også

   Slet
 4. Skønne skønne billeder:)

  Go' weekend.

  http://hvisvindenvender.blogspot.dk/

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...