fredag den 4. april 2014

Holmegaard Give Away

Jeg er en sucker for lækkert håndværk, I just can't help myself.
Det er sådan noget der forkæler mit øje hver eneste dag og det betyder alverden for mig at være omgivet af smukke ting, ikke nødvendigvis dyre ting, men ting der f.eks. indeholder en smuk historie, udstråler godt håndværk, lækkert design osv.
Heldigvis synes jeg også mine tre mænner er noget af det smukkeste der findes og dem har jeg æren af at kigge på hver eneste dag :o)

For mig er Holmegaard en virksomhed med garanti for godt håndværk. Mundblæst glas og fint skandinavisk design der kan passe ind alle steder.

En af de nyere Holmegaardfinheder er Design With Light serien, der her i foråret er vokset og nu også indeholder 3 krukker med den karakteristiske kernelæderhank.

Herhjemme bruger vi krukkerne til f.eks. blomster og farveblyanter eller mad, påskeæg, snacks eller andre lækkerier. Anvendelsesmulighederne er uendelige, kun fantasien sætter grænser..
Forestil dig en fin samling neglelak i en krukke på badeværelset, med et lys i på terrassen en varm sommeraften eller måske lækre friskbagte grissini stikkende op, ja jeg kunne blive ved :o)

Allermest er jeg tosset med kombinationen af det skrøbelige glas og den rå kernelæderhank. Er de ikke bare lækre?

Holmegaard har været så søde at sætte to fine krukker, en mellem og en stor, på højkant til en af mine søde læsere.
Til dig selv eller måske som en eksklusiv gave til en du har kær?
Alt du skal gøre for at være med i konkurrencen er at skrive en kommentar til dette indlæg inden d. 10. april kl. 16, hvorefter jeg trækker en tilfældig heldig - og skrive gerne hvad du ville bruge dem til, det er altid dejligt med ny inspiration

Og så vil jeg da lige slå et slag for at der faktisk altid er gratis fragt i Holmegaards webshop.
Jeg tror snart der må klikkes et par af de her fine små hyacintglas hjem til (påske)bordet

Rigtig god fredag og glædelig weekend!


P.S. Jeg vil blive utrolig glad hvis du vil følge med via Bloglovin' - du skal blot klikke her og trykke follow, så er du sikker på ikke at gå glip af updates på bloggen :o) Og også meget gerne følge med og dele på Facebook 
P. P.S. Hvis du kommenterer anonymt, så husk at skriv et kendetegn, så jeg kan se at det er dig der har deltaget ;o) Og husk at kigge forbi efter d. 10. og se om du er den heldige vinder. Jeg forbeholder mig retten til at trække en ny vinder hvis jeg ikke har hørt noget fra den heldige indenfor 3 dage.

142 kommentarer:

  1. Nøøj - den kunne være flot på skrivebordet med en masse kønne masking tape i.
    MH Susanne

    SvarSlet
  2. Den ser godt nok lækker ud! HVis jeg skulle være den HELDIGE vinder, så tænker jeg at jeg ville bruge den til vase, snacks eller som "udstilling" af diverse småting :-)
    Vh Lene

    SvarSlet
  3. Hvor er de skønne, dekorative og samtidig rå med læderhanken - har først lige opdaget dem i butikkerne - kan jo anvendes til alt :) Tænker lige nu forårsløg og påskeæg - KH dorthe@bay-kastrup-el.dk

    SvarSlet
  4. Meget meget fint - jeg vil rigtig gerne være med. Jeg ville bruge den til mine farvestrålende Nespresso kapsler :-)

    SvarSlet
  5. De er virkelig lækre!
    Hvis jeg var den heldige ville jeg forære dem til min mor, som er helt vilde med dem. Desuden er jeg ret sikker på, hun vil kunne finde på alt muligt at bruge dem til :)

    male6623@gmail.com

    SvarSlet
  6. De er godt nok flotte. Hvis jeg var den heldige, ville jeg sætte dem på påskebordet. Den ene med fine fjer i, den anden med små påskeæg i fine pastelfarver. Ellers måske farverige filtkugler, en enkelt rose i bunden. Jeg synes faktisk også de bare er så fine uden noget i. Håber jeg bliver den heldige.

    SvarSlet
  7. De er så fine!! Jeg vil bruge dem til blomster, fredagsguf og lyskæder! (Og julehjerter til jul)

    Mvh Caroline
    Carokjelle@hotmail.com

    SvarSlet
  8. Meget smukke og dekorative :) Hvis jeg er den heldige vil jeg dels bruge dem som urtepotte som du viser med en sukkulent , men også til lidt snacks tror jeg :) Mulighederne er helt sikkert uendelige.

    SvarSlet
  9. Annika Beierholm4. april 2014 kl. 08.52

    Dem kunne jeg da godt tænke mig at vinde til min kommode i soveværelse. Mine smykker ville passe fint deri.

    SvarSlet
  10. Jeg ville bruge den til mine orkideer

    Daisy
    Samenextyear@hotmail.com

    SvarSlet
  11. Uh dem ku jeg godt bruge herhjemme:-) til blomster, snoller vatpind eller vat rondeller
    Trine Reinke 😊

    SvarSlet
  12. Ihh altså, det er bare sådan en fin krukke/vase. Den kan jo nærmest bruges til alt :)

    SvarSlet
  13. De er skønne Pernille. Jeg deltager gerne. Jeg vil sætte lys i den lille, stille den ved siden af min Lyngby samling på toppen af det afsyrede skab. Tænker at det afsyrede træ og den lyse læderhank vil spille godt sammen. Den store vil jeg have i mit køkkenvindue med løg i, ved siden af Fiducia vasen fra Kähler :)

    SvarSlet
  14. Ikke at deltage her, ville jo være fjollet. For sikken en lækkerheds værdi de har, men det syntes jeg nu altid Holmegaards ting har, altså lækkerhedsværdi.
    Go fredag til dig og dine

    SvarSlet
  15. Fine glas, som vi nok skal finde anvendelse til, hvis de havner her på matriklen. Her hos os har vi dog den holdning, at enten bruger man skåle, kander osv. til mad, eller også er de til blomster. Jeg kan ikke finde på at komme mad-ting i en kande, der også har været brugt som vase. Selv om glas jo er meget hygiejnisk og let at rengøre. - Man fine, det er de.

    SvarSlet
  16. De er så smukke. Jeg er helt vild med læderhanken, der giver et helt anderledes udtryk. Jeg håber!

    SvarSlet
  17. Ja, de er godt nok flotte :-)
    csteffansen@hotmail.com

    SvarSlet
  18. Smukke og meget anvendelige glas - de må meget gerne "lande" hos mig - mange hils fra Karin

    SvarSlet
  19. De er supersmukke. Jeg vil bruge det fine sæt ude på min terrasse og sætte lys i til de lange sommeraftener, vi snart går i møde :)

    SvarSlet
  20. De er så søde... Tænker at de skulle stå på mit hvide bord, på en Hay-bakke, med små hvide perlehyacinther nede i... Det ville være fint.

    Kh Lene (leneogbo(a)mail.dk)

    SvarSlet
  21. Jeg vil bruge dem som vaser med små vintergække og påskeliljer i :-)

    nannatvchristensen@gmail.com

    SvarSlet
  22. Hvor er de bare skønne - jeg tænker at gå all in med skumfiduser i skønne pasteller i den ene og karameller i den anden - så må vi se hvor tit de skal fyldes op ;-)
    Kram fra Heidi - jhsedlacek@gmail.com

    SvarSlet
  23. De ville være perfekte til små løgvækster og lidt urban gardening i form af ingefær og forårsløg... Rigtig god weekend!

    SvarSlet
  24. Alt efter årstiden. De skal bestemt skifte funktion i løbet af året, så de bruges rundt omkring i huset. Lidt fine juleting eller hjemmelavet julekonfekt omkring jul. Spæde forårsløg planter om foråret, Lidt påskeæg til Påske, vatrondeller på toilettet, en frisk persille plante i køkkenet - og her gerne flere i en gruppe, så man også kan have basilikum osv. Ja man kan sagtens lade fantasien løbe af med sig.
    Bodil. Bodabani@gmail.com

    SvarSlet
  25. Ville helt klart give den til min mor - hun elsker sådan nogle krukker, hvor hun kan putte blomster i ;-)

    SvarSlet
  26. Wow hvor lækkert! Jeg ville nok gøre som dig og plante en flot blomst i den ene! Den anden kunne bruges som en gave til en sød veninde!!

    Xx, hofdinghoff@gmail.com / Nina

    SvarSlet
  27. Åh, jeg kiggede på lige præcis de krukker (og kammerstagen) da jeg var i Bahne sidste weekend. De er så afsindig flotte!

    SvarSlet
  28. Hvor er de fine. Jeg vil bruge dem på mit badværelse med blomster ellers skal en af den stå på vores kommende piges værelse med sutter og diverse ting :-)

    C.soerine@gmail.com

    SvarSlet
  29. De ER yndige. Hos os ville den ene måske blive brugt til målebånd, nåle og andet vigtigt dims, mens den anden skulle stå og se fin ud med jelly beans i mange farver :)

    Kh Mai / maiodgaard @ gmail.com

    SvarSlet
  30. Den ene skulle helt klart fyldes med kulørte små påskeæg, den anden måske med alle vores hårelastikker på badeværelset.

    SvarSlet
  31. Dem vil jeg SÅ gerne vinde! Her hjemme skulle de bruges til små søde sommerblomster for at byde foråret og sommeren velkommen:)

    SvarSlet
  32. De er virkelig smukke...

    Virkelig virkelig smukke...

    *Suk*

    Jeg tror måske de ville komme til at på på badeværelset til mine hårting og smykker - Der kommer Alba ikek lige til dem så de bliver smadret

    SvarSlet
  33. Hvor er de skønne. Jeg ville forære dem til min mor til mors dag. Jeg kunne forestille mig, at hun vil foretrække at bruge dem til blomster (buketter eller planter) eller lys. :)

    Christina Bonke, christinabonke@hotmail.com

    SvarSlet
  34. Jeg ville give dem til min mor og jeg er sikker på at hun opbevare fine små blomster i dem, på deres nye terrasse :-) fed giveaway! :-)

    SvarSlet
  35. Rigtig fine, flotte i sig selv. Vil glæde mig til at bruge fantasien, hvis jeg er den heldige.
    Birthe

    SvarSlet
  36. De er så smukke og lækre :0) Jeg er klart med..
    Kh. Katja

    SvarSlet
  37. Hvor er de fine, jeg vil gerne med i "kapløbet" ;)

    SvarSlet
  38. De er rigtig flotte og enkle! Jeg tænker persillepesto i den ene og knækbrød i den anden. Nemme at bære ud på altanen med hanken

    SvarSlet
  39. Jeg har ikke tidligere set disse smukke krukker, men hvor vil de bare passe perfekt ind hos min kære mor. Jeg håber, jeg vinder, for hun fortjener virkelig at blive forkælet lidt

    SvarSlet
  40. De er smukke!
    Jeg er lidt i tvivl; enten skal de servere sommerens bær, ellers skal de samle de milliARDER af kuglepenne som ligger rundtomkring i lejligheden i diverse hjørner, kroge, skabe og skuffer. ;-)
    Rigtig god weekend!

    SvarSlet
  41. Den lille vil jeg bruge til min datter hårelastikker og hårspænder,den store til alle hendes hjemmelavede flotte smykker,på hendes sminkebord på værelset.
    piastulle@hotmail.com

    SvarSlet
  42. Hvor er de smukke - den gad jeg godt vinde og sætte lys i på vores overdækkede terasse. Elsker kombinationen af glas og læder :)

    SvarSlet
  43. Hvor er de smukke :) Tror de ville være vildt fine med et par lys i :)

    SvarSlet
  44. Hvor er de flotte - jeg ville bruge dem med lys i, tror det kunne se rigtig fint ud :)

    Ltfrands@gmail.com

    - Line

    SvarSlet
  45. De er vildt fine. Kan se rigtigt mange muligheder med dem, så de må gerne flytte hjem til mig :-))

    SvarSlet
  46. De er bare så fine med den læderhank! Jeg ville helt sikkert bruge dem til lækre påskeæg eller på havebordet med stearinlys i! :-) tinems89@gmail.com

    SvarSlet
  47. Du har ret, det er kombinationen af det skrøbelige og læderet, der er rigtig fedt sammen... Sådan en måtte meget gerne være i mit nye lille drivhus.
    Kh. Kristina

    SvarSlet
  48. Her ville de blive brugt til hjemmelavede godter (fyldte chokolader, chokoladetrøfler i små forme, småkager) til at have stående på bordet og SUPER nem at byde rundt, når der er håndtag. Kan kun bede en bøn og sende positive vibrationer i retning af lidt held til at vinde.

    Mail er karina.musaeus@gmail.com

    SvarSlet
  49. Herhjemme tror jeg faktisk de ville plive piftet op med lidt farve og så ville vi så krydderuter i dem (: Min dreng ville sikkert synes det var meget sjovt og mor ville synes at det var super dekorerende ;)

    Vi krydser fingre for at vi er de heldige.

    SvarSlet
    Svar
    1. Oooog min e-mail, der ikke lige nåede at komme med: Amira_Resic@hotmail.com

      Slet
  50. De er simpelthen så smukke. Jeg er også vild med den rå hank op imod det fine glas.
    Jeg tror jeg vil have alle mine ringe i den ene og en fin blomst i den anden :)
    signe_n_a(a)hotmail.com

    SvarSlet
  51. Her ville de pynte med kapsler til kaffemaskinen :) Håber jeg er heldig!

    SvarSlet
  52. De er så flotte! De ville pynte på arbejdsbordet med farveblyanter og sytråd :)
    lene_mondrup@yahoo.dk

    SvarSlet
  53. Åhhhh de er virkelig fine. Jeg vil super gerne deltage

    SvarSlet
  54. Jeg tror at jeg ville fylde dem med lys :) elsker levende lys..
    marialundpedersen@gmail.com

    SvarSlet
  55. Jeg ville fylde dem med kaffebønner og lys og bruge dem på altanen til sommeraftener:-)

    Vh Stephanie
    agf_fanen@hotmail.com

    SvarSlet
  56. hvor er de fine. Jeg vil gerne deltage.

    mette.knk(a)gmail.com

    SvarSlet
  57. Jeg vil have neglelakker liggende i den. Og andre gange lækre lakridser
    sinestrange@gmail.com

    SvarSlet
  58. Nej, hvor er der flotte. Lige min stil.
    signeclausen@mail.dk

    SvarSlet
  59. Følger allerede via Bloglovin'... og er bare så meget med :-D
    Er jeg så heldig at vinde... skal mine hav-slebne glasskår have ny bolig.

    SvarSlet
  60. Til mine nespresso kapsler, hvor ville det se skønt ud :-) eller til ungernes farveblyanter
    Henriettethorup@hotmail.com

    SvarSlet
  61. Fine! Jeg vil servere friske spirer i den. Eller fylde den med skårne flyfriske blomster - som er en luksus her i Grønland. Ja både spirer og blomster er det. Nok derfor jeg tænker på de to ting...

    SvarSlet
  62. Hold da op hvor smukt. Jeg vil bruge den med skiftende ting i alt efter årstiden. Blomster - påskeæg og lidt guld og kogler til juletid. Hilsen Marianne Juhl. Mariannejuhl@icloud.com

    SvarSlet
  63. Eeeeej, så smukke de er..:) Helt traditionelt med blomster i, da jeg, med gennemsigtige krukker og vaser, synes det er så fint at man kan se rødderne :) lykke.line@hotmail.com

    SvarSlet
  64. Endnu en fin give-away her hos dig :)
    De er rigtig flotte og jeg er begyndt at blive en 'sucker' for læder...
    Jeg vil bruge dem til tomater (cherry fx) i min vindueskarm, og lave lækre bruschettas til manden min :)

    // Rikke //
    CUPCAKE-STYLISTEN

    SvarSlet
  65. Jeg har flere gange været tæt på at trykke klikke, syntes netop de er ret fine.
    Og tror den ville pynte på mit skrivebord, til at opbevarer blyante, kuglepinde, saks mv. :-)

    SvarSlet
  66. Hvor er de fine! Dem kunne jeg godt finde plads til hjemme hos mig;-)
    kristina742003@yahoo.dk

    SvarSlet
  67. Jeg vil gerne deltage.hilsen mamalotten@gmail.com

    SvarSlet
  68. Børnebørnene vil elske at se dem med snolder i
    Bedstemorskram.blogspot.dk

    SvarSlet
  69. Jeg haar ALTID blandede nødder og slik stående på mit stuebord, så det er hvad jeg vil bruge mine til. Kan da godt være der kan komme et stearinlys i i ny og næ. De kan bruges til så mange forskellige ting og sager og med en blomst i er også sødt :-)

    SvarSlet
  70. hvor er de super fine, jeg kan fint finde anvendelse for en sådan
    dalhoj@dsa-net.dk

    SvarSlet
  71. Jeg deltager meget gerne(:
    Jeg tror, jeg måske ville putte et fyrfads lys i dem.
    Men jeg kan også godt forstille mig, at de ville være rigtig gode til noget slik til, når man fik gæster(:

    minsodeskat@yahoo.dk

    www.dyreglad-pige.blogspot.com

    SvarSlet
  72. Lækker give away! Jeg tror, jeg ville bruge dem til kastanjer og nødder om efteråret, julekugler i december, anemoner, krokus og vintergækker om foråret og jordbær om sommeren :-)
    Kh Lotte (www.lottesroom.blogspot.dk)

    SvarSlet
  73. Åh - det ved jeg sørme ikke.. Til en start tror jeg der skal farvede påskeæg i

    trinsling@gmail.com

    SvarSlet
  74. De er virkelig flotte! Måske det vil ende med at blive lidt hækle grej der ryger i? - eller suttesnorene der ofte bliver væk?
    Astrid
    Astridvind ( a ) hotmail.com

    SvarSlet
  75. Dem kunne jeg supergodt tænke mig at vinde, tror jeg ville bruge dem til enten kastanjer, min samling af smukke småsten eller måske noget helt tredje... Har mange ideer, men har som altid svært ved at beslutte mig...

    SvarSlet
  76. Åh.. Fyldt med farverige m&ms eller måske nogle friske bær.. Mmm

    SvarSlet
  77. Hvor er de bare flotte:) dem vil jeg gerne vinde
    marie6100@hotmail.com

    SvarSlet
  78. De kan jo bruges til mange ting, men jeg ser dem for mig fyldt med jelly beans....... Uhm........ :)

    /Helle Dannemand
    hdl1010@hotmail.com

    SvarSlet
  79. Wauw. De er fine. De ser virkelig flotte ud med blomster i.
    Mvh Sara // sarakpihl@gmail.com

    SvarSlet
  80. Jeg deltager :-D

    charlottehansen83@hotmail.com

    SvarSlet
  81. De krukker er virkelig lækre :) jeg ville måske bruge dem til knapper og til filtkugler. Begge dele har jeg nemlig mange af og det ville da se flot ud på mit arbejdsværelse og være lidt luksus-agtigt :)

    SvarSlet
  82. Flot give away.
    Som du selv skriver er der utallige af muligheder,
    så jeg har ikke lige en bestemt ide til hvad de skulle
    bruges til, men de skulle helt klart indgå som en del
    af huset hvor der lige er et behov. Jeg ønsker mig
    dem rigtigt meget og krydser derfor mine små fingre.
    Har linket fra egen blog.
    lonni@stoltenborg.dk

    SvarSlet
  83. Uha skønne skønne krukker!! Mulighederne er jo mange, så ville nok prøve lidt forskelligt. Fx vatpinde, blomster, påskeæg, chokoladelinser, perler, hvidløg, eller knapper. Har så forbandet mange knapper.
    Jeg håber og krydser fingre.

    PS følger dig allerede via bloglovin og på IG.

    Louise Siri
    (Sirisunivers.blogspot.dk, louisesiri@hotmail.com)

    SvarSlet
  84. Me like me like. Hvor er de fede!!! De vil pynte godt her hjemme ;)
    AK Brændgaard

    SvarSlet
  85. Uha, jeg ville fylde den op med Skittles :0)

    Eva Vejlstrup // eva_vejlstrup@hotmail.com

    SvarSlet
  86. De er bare så smukke! Hvis jeg er den heldige tanker jeg at de skal stå med lys i
    idawestphall@hotmail.com

    SvarSlet
  87. Jeg er så vild med det her design fra Holmegaard. Glas og kernelæder er en fantastisk kombi. Jeg har selv lanternen og elsker den. Well, hvis jeg var så heldig at vinde så ville jeg stille den i mit ene stuevindue med mine malede grene med glimmerlersknopper på. Er sikker på at det ville være super fint - lover billede hvis det er :D

    SvarSlet
  88. De er SÅ smukke! Jeg ville bruge dem til at pynte bordet med smukke blomsterhoveder eller levende lys.
    God weekend!
    Kh Bodil

    SvarSlet
  89. Ihh, og du trækker vindere på min yngste datter 1 år fødselsdag, det må give god karma :)
    Hvis jeg er en af de heldige vil jeg bruge den til lys tror jeg. Eller på badeværelset til mit daglige dullegrej. Eller måske i køkkenet til thebreve. Ajmen jeg kan ikke lige bestemme mig - der er alt for mange muligheder :)

    KH Maria

    SvarSlet
  90. Super fine. Dem kunne jeg godt bruge. Til fx hæklede påskeæg, chokoladepåskeæg, farverige blomster eller måske et lille garnprojekt

    SvarSlet
  91. Superflotte. Jeg vil bruge dem til alt muligt. Pynte med blomster, putte slik i, nødder, lys o.s.v.
    Jacobsen.betty(a)gmail.com

    SvarSlet
  92. Hvor er de smukke. Jeg ville elske at vinde dem. De kunne være fine med nødder, men er også vild med at have nødder eller måske påskeæg. Både dem af chokolade, men det kunne også være pyntet malet æg. Kh maria (Maria@retro-vintage.dk).

    SvarSlet
  93. Hvor er de flotte! :) Jeg tror jeg ville bruge dem på skrivebordet.

    stine0610@gmail.com

    SvarSlet
  94. Hvis jeg var heldig skulle de stå på mit skrivebord med blyanter og påskeæg så jeg har lidt lækkert at se på mens jeg læser til eksamen :)

    Dejlig weekend til alle
    caroline2203@hotmail.com

    SvarSlet
  95. Uh, jeg tror der skulle nogle fine sten og grønne planter ned i. <3

    Eeyorenyk
    eeyorenyk(snabel-a)live.dk
    www.cautious.dk

    SvarSlet
  96. Hvor er de bare flotte. De skulle helt bestemt stå med lys og blomster her i min helt nyrenoverede stue! Mvh Jette Thomsen Løgumkloster

    SvarSlet
  97. Så fine! Dem vil jeg meget gerne vinde.
    Hilsen Birgitte Blichfeldt
    birgitte@blichfeldt.dk

    SvarSlet
  98. Nuj, hvor fine!
    Til forårsblomster, farvestrålende slik, flydelys eller alle de fine små sten, børnene finder på stranden. :)

    SvarSlet
  99. selinedam@hotmail.com
    Deltager :-)

    SvarSlet
  100. Hvor er de fine! :) Dorte Slouborg dortes918@hotmail.com

    SvarSlet
  101. OMG.....hvor er de smukke og vildt anvendelige

    SvarSlet
  102. Den 10. Fylder jeg år så det kunne da være lækkert med en så fin gave.
    Jeg vil bruge dem i køkkenet med forskellige ting i.

    Linetterefvik@gmail.com

    SvarSlet
  103. De er så fine :)
    Her skal de bruges på kontoret til opbevaring eller på badeværelset til opbevaring.
    Hav en dejlig weekend.
    /Dianna

    SvarSlet
  104. Hvor er de flotte. De kan helst sikkert bruges til mange ting - måske til bordpynt med vand og blomster hoveder i.
    MetteM

    SvarSlet
  105. De er så flotte.. Ville bruge dem til de sten min unge samler på hans ture ud i hverdagen..
    Mia CA / aimlovelive@gmail.com

    SvarSlet
  106. De må gerne flytte ind hos mig, hvor de vil få en fast plads på badeværelset og holde styr på øjenskygger, neglelakke og hårklemmer.
    God weekend /Kathrine, dammmeyle@yahoo.dk

    SvarSlet
  107. De er så flotte. De vil kunne bruges til meget, men jeg vil nok bruge dem til knapper og tråde, der kommer med nyt tøj.
    Lis - svalen7900@live.com

    SvarSlet
  108. De er bare så lækre! Tror jeg ville komme en masse pastelfarvede påskeæg i.
    Mie / mies.mail.67@gmail.com

    SvarSlet
  109. Super flotte
    lki@lobe.dk

    SvarSlet
  110. Det lyder helt fantastisk at bruge den til neglelakker! Det ville jeg gøre :)
    Hilsen Laura lauradetmig@hotmail.com

    SvarSlet
  111. Hvor er den dog smuk, kan godt forstå at du er glad for at være omgivet af smukke ting, det får ligesom en selv til at stråle, hvilket får den indre skønhed frem. Elsker selv at være omgivet af smukke ting! :)

    SvarSlet
  112. De er godt nok smukke! Skulle jeg være så piv-heldig at vinde, tror jeg, at jeg ville bruge dem på badeværelset. Til fine pynteting :)
    Kh. Louise

    SvarSlet
  113. Måske kunne man bruge dem til nogle lys eller hælde vand deri og et par små blomster? Der er masser af idéer!

    /Heidi Christensen
    heidi1608(a)hotmail.com

    SvarSlet
  114. Hvor er de flotte. Hvis jeg vinder skal de bruges i stuen. De skal bruges til pynt med f.eks lys, påskeæg, blomster.
    Nanna_schack@yahoo.dk

    SvarSlet
  115. De er så flotte. Jeg tror jeg vil stille dem i vinduet med farvede glaskugler, så jeg kan beundre lysets spil

    SvarSlet
  116. jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa<3

    SvarSlet
  117. Ej hvor er de flotte. Går netop og er på jagt efter nogle lidt anderledes urtepotter og en krukke til dims på badeværelset og her ville de jo passe perfekt.
    Det ville også være en helt perfekt ekstra fødselsdagsgave, da jeg netop har fødselsdag den 10 april:-)

    SvarSlet
  118. Vil bruge dem til påskeæg og når de er spist skal de stå i mit stue vindue med flotte blomster

    briananette@gmail.com

    SvarSlet
  119. Det er lige sådan en jeg har ledt efter !! Jeg er så træt af at opbevare mit uld-broderi garn plastbøtte

    SvarSlet
    Svar
    1. Hov der låste tastaturet lige. Men at ha mit garn stående i den smukke krukke vil betyde at det kan stå fremme og jeg hurtigere kunne få det færdigt. Kh Louise@heldmann.dk

      Slet
  120. De er så fine - ville bruge den til blomster fra haven :-)

    SvarSlet
  121. De er super fine. Kan faktisk rigtig godt lide den med farveblyanter i, som du har vist... De ligger jo altid og roder :) Men ellers kunne den også være flot med lys i...
    Anne/anne.callesen@gmail.com

    SvarSlet
  122. Hej
    Rigtig flot design stilrent og enkelt. Jeg vil bruge mine til tulipanbuketter.
    Brit

    SvarSlet
  123. Hvor er de fine. Der er masser af muligheder, som de kan bruges til :)

    Mvh Monica
    volcanokitten@outlook.com

    SvarSlet
  124. Hvor ville det bare være lækkert at vinde, vil bruge den til rigtig mange ting, Guf, mine datters farveblyanter når hun skal være kreativ, vase, ja mulighederne er jo mange

    mange hilsner fra Gitte
    Lumber_love78@yahoo.com

    SvarSlet
  125. Så fin - vinder jeg, skal den fyldes med lækre påskeæg og pynte på bordet :)
    Mvh Tine (ottokars@gmail.com)

    SvarSlet
  126. De krukker kan jo bruges til alt! men lige umiddelbart tænker jeg blomster, påskepynt eller slik/chips :-)

    mvh
    Katrine - aksgk(a)hotmail.com

    SvarSlet
  127. De er så flotte. Jeg har en svigermor som faktisk har ønsket sig dem til hende fødselsdag, som er i morgen. Jeg har dog valgt noget mere praktisk til hende. Hun ville blive super glad for en ekstra gave! Og jeg ville elske at give den til hende, med nogen forårs løg i:)
    Mvh Pernille

    SvarSlet
  128. YES PLEASE! De er så fine! Jeg tror at jeg ville have dem stående i køkkenet med nogle krydderurter eller andre fine planter i. :)
    - Miriam (mimsen@live.com)

    SvarSlet
  129. Sikke en lækker materiale kombination. Mon ikke der enten skulle planter eller kreativt dims i dem? :)

    SvarSlet
  130. Jeg deltager. Ville bruge dem krydderurter i køkkenet :)

    daniellalind@live.dk

    SvarSlet
  131. De er så fine, de har jo uanede muligheder, -ville bruge dem i vores køkken til nøgler, opladere og andet dims der ikke rigtig har nogen bestemt plads. Tak for en dejlig blog jeg bare ikke kan lade være med at checke :-)
    Vh Tina ( tpdalgas@gmail.com)

    SvarSlet
  132. Så fine. Jeg ville bruge dem til årstidens pynt, fx påskeæg nu her ;)
    coschulz@gmail.com

    SvarSlet
  133. Hvor er de fine!

    www.ensunderehverdag.com

    SvarSlet
  134. Uuuuh, hvor er de skønne. Jeg ville hvine af fryd, hvis jeg kunne sætte en af disse på mit nye badeværelse med mit make up i. Og skal det være syndigt, så tænker jeg at fylde den med kys-kager i alverdens pastel-forårs-farver :-)

    /Lone (lonestrandby@hotmail.com)

    SvarSlet
  135. De kan anvendes til alverdens ting også hjemme hos os, men pt. ville jeg bruge den til sutter - de bliver altid væk, så ville stil og praktik forenes skønt :)

    SvarSlet
  136. Er helt klart med :))

    Ville gerne vinde dem så jeg kan give dem til min mor <3

    SvarSlet
  137. ville fylde den med jordbær - de første danske må da snart se dagens lys. Glæder mig i hvert fald! /Helle

    SvarSlet
  138. Jeg ville starte med at fylde dem med påskeæg. Er lækker velkomst til gæster og husets beboere:-)

    hellewood@hotmail.com

    SvarSlet
  139. Uha dem tror jeg min soon-wife-to-be ville blive rigtig glad for! :-)

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...