mandag den 16. juni 2014

Rutsjebaneture

I sidste uge, da jeg havde dette ærinde i København, slog vi to fluer med ét smæk, pakkede bilen og drønede af sted et par dage i forvejen.
Spiste sandwich med god udsigt og sprød salat fra haven (helt ærligt, det føles SÅ fedt at plukke frisk salat i haven, det smager bare SÅ meget bedre ;o))

Første stop; Nyhavn. Til is og solskin.
Onsdag brugte vi hele dagen i Tivoli. Fantastisk velvalgt tidspunkt. Muligvis fordi de havde lovet skybrud og torden.. Ihvertfald var der ingen mennesker og derfor ingen kø. (Og regnen så vi ikke noget til før sidste på eftermiddagen, da vi var ved at være mætte af indtryk og op-nedture)
Nogle af forlystelserne var vi tilmed de eneste i, så vi fik ekstrature. Kæmpe hit for store og små.
Fuld valuta for turpassene...
Vi fik sejlet i både, set byen fra en luftballon, kørt i veteranbiler, krammet Rasmus Klump, fløjet i kufferter og drager, drejet i karrusel, futtet i tog, leget, wow'et over smukke fugle, spillet galopløb og drønet af sted i rutsjebanerne.

Sigurd blev introduceret og fik virkelig smag for rutsjebaner, han snuppede lige 3 ture i den gamle rutsjebane, der såmænd fylder 100 år i år. Selvom jeg synes det var lidt grænseoverskridende at tage ham med første gang, for det er jo umuligt at forklare på forhånd hvad det er han går ind til..
Og William fik som altid stillet sin store lyst for vilde forlystelser, og jeg tror han synes det er fedt at have mor og far med, der gerne snupper en tur med ham :o)

Jeg synes de er seje og modige de to, de holder sig ikke tilbage. Men jeg kan godt mærke at jeg de seneste år har fået lidt flere nerver på, når jeg selv sætter popoen i en rutsjebane.. ;o)

Frokosten bestod af en hurtig omgang Fish'n'chips, inden drengene utålmodigt stod og trippede for at komme videre
Efter isspiseriet blev mindstegutten træt og tog sig en lille powernap på sin fars lår <3

Om torsdagen brugte vi formiddagen på kultur, sammen med et hav af turister. Vi besøgte Den Lille Havfrue, der dog skuffede fælt hos drengene, selvom vi havde prøvet at forberede dem på forhånd.
De synes dog at historierne om voldene, kanonerne og Gefionspringvandet var ret spændende, så turen var ikke helt spildt ;o)

Nu er hverdagen i gang igen for fuld galop. Jeg nyder at have gode minder i hjertet, jeg kan dagdrømme mig tilbage til

Rigtig god mandag til jer alle!

6 kommentarer:

 1. Skønne og hyggelige billeder:)

  SvarSlet
 2. Så sødt med en powernap <3 Dejlige billeder af skønne dage.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Katja :o)
   Ja mit hjerte smeltede lige lidt dér

   Slet
 3. Dejlige billeder :)

  Det der med nervøsiteten kender jeg godt, den kommer snigende med årene. Min egen teori er, at det er fordi, det rent faktisk bliver mere og mere ubehageligt, fordi vi voksne ikke tumler længere. Hvis vi stod noget mere på hovedet og slog nogle flere koldbøtter, så tror jeg ikke, det ville påvirke os så meget på balancenerverne osv. Men hey, det kan også være vi bare er dødsangste efter vi har fået børn :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha ja!
   Jeg tror også du har ret i det med at det faktisk bliver mere ubehageligt igen, fordi vi ikke klatrer så meget i træer og springer på trampoliner mere. Det har jeg også tænkt på nemlig. Så er det godt at vores unger kan sørge for at vi indimellem bliver tumlet igennem ;o)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...