tirsdag den 10. juni 2014

Pinseweekend

Aaaah forlænget weekend! Det burde alle weekender være 'var? :o)
Vi har ihvertfald stornydt det - og det gode vejr! Vi har været helt grebet af feriestemning!

A og jeg har fået krydset en masse to do's af på listen. Blandt andet maling af terrassen, som jeg stadig er helt øm i kroppen efter! (Arhem, er det sådan at være blevet 30?)
Nå, men vi har ihvertfald restitueret godt efterfølgende..  Med Lady&Vagabondenmenu, morgenmadslangsomhed på vores bryllupsdag, jordbærkagerester, håndmadder aka børnetapas, rabarberlækkerier fra haveavlen, salat der bare smager SÅ meget bedre når det kommer fra egne højbede og is på gårsdagens besøg hos Olde.
Og flæskestegsburgere ikke at forglemme. Som altid gør min kære mand så glad :o) Og som er en skønherlig måde at bruge rester på, for det smager på ingen måde af rester. Med friskbagte burgerboller, lynsyltede agurker, rødkål og sprød svær.

Middagslure har også været nødvendigt, for rulleskøjter, løbehjul og fodbolde er blevet luftet til de var rødglødende - og temmelig svedige, drengene altså.
Og så har jeg købt en førskolebog til William i boghandlen, som han synes er rigtig sjov at sidde med og jeg synes faktisk også det er ret hyggeligt at sidde på sidelinjen og blive mindet om hvor stor en dreng vi faktisk har herhjemme!

Har I også nydt pinseferieweekenden og fået ladet godt op til en ny uge?


P.S. Hvis du ikke nåede at benytte dig af det fantastiske tilbud med 25% på alt Incakids, så fortvivl ej! For at fejre successen har de forlænget perioden til på søndag d. 15. juni. Se mere her

10 kommentarer:

 1. Lækre billeder :) I bor virkelig skønt ser det ud til!

  SvarSlet
 2. Hvor ser det skønt ud :) Her havde faren kun fri mandag, men drengene og jeg har hygget. Den store var dog glad for børnehaven var åben igen i dag :)
  Kh Henriette // blondinemor.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Henriette!
   Ja for nogen børn er det bare rart når hverdagen går i gang igen :o)

   Slet
 3. Sikke nogle dejlige billeder, gad godt hapse den der jordbærkage ;-)

  Vi har primært brugt pinsen på at rejse hjem fra Fuerteventura og komme på plads herhjemme. Vi har dog fri en uge mere, så jeg klager ikke :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Årh det lyder skønt!
   Tusind tak for din søde kommentar

   Slet
 4. Yes sir, er ladet helt op i batterierne nu for toppede lige pinsen med en fridag i dag (tirsdag) på denne varme sommerdag, - så nu kan en (meget-) kort uge bare komme an :)

  // Rikke //
  Mit element
  (tidligere Cupcake-stylisten. Følg mig gerne påny via Bloglovin,søg; Mit element)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...