fredag den 13. juni 2014

175 års jubilæum hos Kähler

I går var jeg inviteret på pressebesøg hos Kähler i Tivoli i anledning af deres 175 års jubilæum.
Dansk design når det er bedst, bobler, solskin, lækkert smørrebrød, fantastiske omgivelser, berigende snak og smuk keramik. En helt igennem fantastisk fejring!

Vi startede ud med foredrag om Kähler gennem tiden og en præsentation af den fantastisk smukke jubilæumsvase, der er den velkendte Omaggiovase med nye striber i messing, der på alle måder er indbegrebet af tidens Kähler design. Med striberne som reference til gamle dage og messingstrejfet som en cadeau til nutidens trend.

Virkelig sjovt at høre om udviklingen gennem årene, der nu er gået 175 af.
En lille privat samling af Kähler keramik var stillet frem til fint skue. Jeg synes altid det er sjovt at se hvordan tiderne ændrer sig og tendenser gentager sig - som f.eks. med striberne.. Og også glad for at Kähler er så dygtige til at forny sig, så det ikke er det samme år efter år. I stedet rammer de mig lige i mit æstetiske hjerte med deres fornyelser, der passer godt ind i min designånd.

Efter præsentationen blev der serveret lækkert smørrebrød i de hyggelige omgivelser.
Tænk sig at sidde med lækker mad på tungen, i omgivelser der fodrer øjnene med æstetisk skønhed, med kig til den smukke gamle have og udsigt til påfugle, der kigger forbi lige udenfor vinduet og nyde en rolig stund. Hvad mere kan man ønske sig?
Måske kun lige at ens 3 <3 sad omkring én.. For den oplevelse vil jeg gerne dele med dem :o)

Hvis du lægger vejen forbi Tivoli vil jeg klart anbefale dig at kigge på Kählers menukort, og overveje om ikke frokosten eller aftensmaden skal nydes dér

Hvis du, ligesom jeg, er forelsket i den smukke jubilæumsvase (altså, ja jeg har måttet konstatere at man godt kan være forelsket i en vase..) så kan den forudbestilles hos en del af Kählers forhandlere. Men den er produceret i begrænset antal, så du skal nok skynde dig! Den lander i butikkerne til august.

2 kommentarer:

  1. Wauw det ser hygeligt ud og det må have været så spændende:)

    SvarSlet
    Svar
    1. Det var virkelig spændende og nogle hyggelige timer!

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...