fredag den 20. december 2013

Et tip om gratis julegaver - og en Give Away

Står du lige og mangler de sidste julegaver og ved ikke helt hvad det skal være?

Jeg fik for nyligt et tip om webshoppen tildigframig.dk, hvor der er masser af fine gaver til enhver lejlighed og pengepung. F.eks. gavekort til alverdens steder, bladabonnementer, oplevelsesgavekort, nødhjælpsgavekort, bøger, lakrids, vin, chokolade, familiespil osv.

Som noget nyt er der også gratis gaver at hente derinde! Klippekort til tid i hverdagen, og hvem kan ikke bruge det?
En perfekt ekstra julegave til en man holder af. Hvem vil ikke gerne have et gavekort til 5 fortjente sofahvil, eller 24 kys? Eller måske et fripas på 5 forsinkelser til personen der altid stresser for at nå alting, men har en tendens til at komme for sent?

Nogle af gavekortene vedrører vel egentlig ting som burde være en naturlig del af hverdagen, men helt ærligt, jeg kan godt glemme nogen af de "selvfølgeligheder" når hverdagen ruller.
Og jeg kunne også godt ønske mig et gavekort på en timeout, for måske det kunne hjælpe mig til at huske at sørge for det indimellem. Og ikke mindst; afholde det med god samvittighed, for jeg synes altid der er et eller andet der skal gøres..

På søndag skal drengene forkæles med en hyggebox som skal hjælpe os til at stoppe op og nyde hinanden og julehygge med det vi kan lide, nemlig at læse bøger, bage kage, spise kage, drikke te, slappe af i sofaen og tænde stearinlys :o)
Man kan jo altid peppe gratis-gavekortet op med lidt extra hvis man har lyst :o)

Så hermed et tip til alle Jer der liiige mangler en sidste sød gave, måske som morgenjulegave, julegave, helligdagsgave, adventsgave, nytårsgave...? :o)
Klik her og print gratis gaver
Jeg skal ihvertfald lige have gang i printeren igen inden på tirsdag og også have tippet min mand om siden og hvilket gavekort jeg ønsker mig (og at det er heeelt gratis).. ;o)

Som en extra julegave har jeg fornøjelsen af at udlodde et gavekort til fradigtilmig.dk på 300 dkk, som en af Jer nu har mulighed for at vinde.
Skriv en kommentar herunder inden d. 22. december 2013 kl. 11, og fortæl mig hvad du kunne tænke dig at bruge gavekortet på og hvem der i så fald skal forkæles lidt extra :o)


Rigtig god fredag - og juleferie til dem af Jer der har det også :o)


63 kommentarer:

 1. Jeg ville købe en luksusbrunch til min kæreste og mig :)

  SvarSlet
 2. He he jeg tror jeg ville købe en olsenbanden taske til min kære mand som er helt pjattet med de gamle bandefilm :)

  SvarSlet
 3. Jeg ville uden tvivl forkæle min kæreste, da han er den bedste af slagsen:) Jeg ville vælge et medlemskab til TÆNK idet han elsker at undersøge alle de ting der skal tjekkes nøje inden vi køber udstyr til vores dejlige dreng og det kan man jo ikke brokke sig over:) Dog har han ikke fået købt medlemskab til TÆNK, så mon ikke han ville blive edder glad:-) lykke.line@hotmail.com

  SvarSlet
 4. En cafetur eller en biografpremiere ;)

  SvarSlet
 5. Jeg ville forkæle manden med bio billetter til hobitten, vi ville så gerne se den, men det er ikke en mulighed her i december i hvert fald ;)

  SvarSlet
 6. Det skal min søde Mormor. Tiden efter min Morfar døde, har vist været mere svær, end vi andre har fået at vide, så jeg vil invitere hende på en cafétur, bare os to.

  SvarSlet
 7. Sikke et godt tip med de "gratis" klippekort - har allerede bestilt et par stykker til kæresten :) Hvis jeg vandt gavekortet ville jeg overraske min kæreste og kommende far med et wellness ophold på Comwell i Brejning - afslapning kun for os to inden der kommer småbørn til foråret :-) God jul!

  SvarSlet
 8. Jeg ville forære min søster og svoger en cafétur. De fortjener lidt forkælelse i en hverdag med travle jobs, to små børn og mange forpligtelser.

  SvarSlet
 9. jeg ville bruge den på en middag sammen med min kæreste :)

  // Maibritt

  SvarSlet
 10. Jeg ville vælge en tur i biografen for 2.
  Som jeg ville give min mor og far, synes de trænger til at bruge lidt tid til at hygge sammen. Da de aldrig ellers ville komme afsted!

  Rigtig god jul
  male6623@gmail.com

  SvarSlet
 11. Det skal UDEN TVIVL være til min kære mand, som er den største støtte i en svær tid <3 Så det skal enten være biograf, cafe eller brunch - hans favoritter :) Rigtig glædelig jul !

  SvarSlet
 12. Jeg vil bruge gavekortet til økologisk babytøj fra Pure Baby og gi' det til min nevø og hans kone. - De venter deres første barn til februar.
  tagelaursenpiaeriksen@gmail.com

  SvarSlet
 13. Hvor er det sødt!! Min kæreste skal vist have en ekstra lille gave :)

  SvarSlet
 14. Jeg ville tage min mand med i biografen, for det kommer vi alt, alt for sjældent... Eller måske 'bare' købe et abonnement på Euroman til ham, for det magasin ELSKER han... Rigtig glædelig jul!

  SvarSlet
 15. En middag med manden - kan ikke huske hvornår vi har haft en aften uden børn!
  keolesen@privat.dk

  SvarSlet
 16. Et biografgavekort til min kæreste og så håber jeg at han vil invitere mig med :)
  m_hoej20(ad)yahoo.dk

  SvarSlet
 17. Et gavekort til et kro- og hotelophold til min mand ♡(og mig ;-) ) så lækkert :-D
  Hexia3@yahoo.dk

  SvarSlet
 18. En middag med min dejlige veninde ville være skønt.

  Mvh helena.engelbrecht@yahoo.dk

  SvarSlet
 19. Jeg ville nok ikke ku' se mig fri for at komme til at ødsle alle moneterne væk på læksi chokolade: https://tildigframig.dk/spisekammeret/chokoladesmagdk – til min gode mand! :)

  kh Mai / maiodgaard@gmail.com

  SvarSlet
 20. Jeg ville bruge gavekorter på en eller anden oplevelse til kæresten og mig. Vi trænger til lidt kærestetid mens ungen hygger med mormor (:

  SvarSlet
 21. Et matas gavekort til min søde mor, der fortjener at blive forkælet. Kære Trine Bartholomæussen Stevn,

  Kh Trine (Trinestevn (a) yahoo .dk)

  SvarSlet
 22. Jeg vil forkæle min mand med en omgang af "Basserne" Min mand fortjener den ekstra gave fordi han pukler i huset for at vi kan flytte hjem igen efter den stormskade vi havde i oktober. P.t. ser det ud til at vi kan flytte hjem til april ...
  Nanna_schack@yahoo.dk

  SvarSlet
 23. En luksusbrunch med min mand! Jeg tror godt vi kunne bruge lidt "os" tid :)

  SvarSlet
 24. Jeg ville tage min søster med på cafe, så vi kunne snakke ørerne af hinanden. :)

  SvarSlet
 25. God ide med de gavekort. Hvis jeg vandt et gavekort, så ville jeg købe et Bezzerwisser, da vi elsker at spille med vores venner til en enkelt flaske hvidvin eller to.

  God jul!

  SvarSlet
 26. hmm måske en lækker brunch til kæresten og mig (med pasning af vores dejlige datter på 5mdr) eller det fine rasmus klump børnebestik?
  Mvh Astrid Vind

  SvarSlet
 27. En sanselig frokost med min elskede mand ❤️ Det er tiltrængt, så jeg krydser alt hvad jeg har. Rigtig sød giveaway og glædelig jul til dig

  SvarSlet
 28. Jeg tror jeg vil bruge den på min svigerinde. Så vi kan få noget 'alenetid' så vi kan sludre og hygge. Det tror jeg, der kunne være fedt ;)
  Kram Ann Kathrine Brændgaard

  SvarSlet
 29. Super godt julegave tip :) Jeg har straks bestilt nogle. Og hvis jeg vinder, så vil jeg forkæle min skønne mor med en 'frokost for 2'. https://tildigframig.dk/oplevelser/frokost-for-to-personer. Og så kan jeg jo håbe på, at hun inviterer mig med ;) Det er nemlig 100 år siden, at vi har haft en mor - datter dag, hvor vi har kunnet snakke om alt og intet, og jeg savner hende efterhånden <3

  Mvh. Camilla Kruse // c-kruse(at)ofir(dot)dk

  SvarSlet
 30. Min kæreste skal have et abonnement på Gastro og en tur ud og spise, hvis jeg vinder :)

  SvarSlet
 31. Det skulle være et bladabonnement til min farmor, et hun selv vælger. Hun er uundværlig i hverdagen, hvor hun gerne springer til som børnehenter eller rengøringskone!! Dejligt at ungerne har så ung en oldemor! :-)

  SvarSlet
 32. skønt tip. Der er allerede blevet bestilt et par stykker;)
  Jeg ville vælge frokost for to til min kæreste og jeg, så vi kan få lidt alenetid efter vi er blevet forældre;)
  nulleris.blogspot.dk / nulleri@live.dk

  SvarSlet
 33. Åh hvor har jeg mange gange lavet de lidt for hjemmelavedet gavekorts og klippekort. De er virkelig fine og det er jo bare skønt at de også er gratis! Tak for tippet!
  ...Og ih den er altså svær :-) De kan jo alle bruges! Men en skøn fugl https://tildigframig.dk/bolig/traefigurer eller en tur i bio https://tildigframig.dk/biograf/gaven-der-glaeder-alle-0 ville jeg nok vælge hvis jeg var heldig :-)
  Krydser i hvert fald en masse fingre og ønsker dig og famlilen en skøn jul!
  Hilsen Frk. Hansen

  SvarSlet
 34. Hvis jeg er heldig, vil jeg købe et brætspil :)
  signe_n_a(a)hotmail.com

  SvarSlet
 35. Haps... den side er gemt :-D
  Jeg ville forkæle mig selv med en af de skønne træfigurer https://tildigframig.dk/bolig/traefigurer Er ret sikker på, det ville blive Oscar-hunden. Den er bare FOR nuttet.
  piahaun@gmail.com

  SvarSlet
 36. Hvis jeg vandt, ville jeg forkæle min søde veninde, som har haft en hård tid. Jeg tror hun skal have en luksusbrunch :-)

  Mvh. Jeanet

  SvarSlet
 37. Jeg ville købe en luksusbrunch til min kæreste, og håbe på han ville dele den med mig :)

  SvarSlet
 38. Et gavekort på en brunch eller måske en biotur til min søde mor ville være et kæmpe hit! Krydser fingre og tak for tippet også
  Wilma Nielsen

  SvarSlet
 39. https://tildigframig.dk/magasiner/eurowoman
  10 nr. af EuroWoman, vil jeg nok tro :) - Og det ville enten gå til min søster, eller min mor.

  SvarSlet
 40. Biografoplevelser for to.... og jeg vil invitere min søn og min datter , og så betale min egen billet : ) Alletiders hyggelige dag ♥ Glædelig jul ♥ Anette kommti@yahoo.dk

  SvarSlet
 41. En luksusbrunch for 2 ville jeg forære min dejlige kæreste og så få pasning til vores lillemand:) ville være dejligt for hende at kunne nyde lidt mad i fred og ro;) hovdinghoff@hotmail.com

  SvarSlet
 42. Jeg ville forkæle en kær kollega, som har haft stor betydning for mig i en periode, hvor jeg har haft det svært privat. Jeg tænker at jeg ville vælge en luksusbrunch for to, og udnytte det til en masse hygge og snak.

  Line M.

  SvarSlet
 43. helt klart til min mor hun skal forkæles da hun er den bedste mor der findes :-)

  Reklame-for-Din-og-Flere-Giveaway-Her

  SvarSlet
 44. Brunch til manden og jeg, så vi kan få et par timers alene tid. Fik en dejlig datter den 01.09.2103:-)
  anne@besenbacher.com

  SvarSlet
 45. Så skulle kæresten forkæles det trænger hun til efter er sønnen nu har været syg på trejde uge, og lige startet på nyt arbejde

  SvarSlet
 46. Det skulle min søde mand, og det skulle være med en brunch

  SvarSlet
 47. Jeg vil super gerne vinde et gavekort til biografen: https://tildigframig.dk/configure/173080?destination=biograf/gaven-der-glaeder-alle-2
  Når man har 7 børn (og selv har født 5 af dem), så kan det godt være en dyr fornøjelse af invitere familien i biografen. Og jeg drømmer virkelig om at komme ind og se anden del af Hobitten - det ville være et flot tilskud hertil, i en ellers dyr juletid ;)

  Mvh. Janni K.d.N

  SvarSlet
 48. Må man godt ønske frem sofahvill til sig selv? Der er altid hektisk med to små børn. ;) Men nu er jeg jo også så materialistisk at alt ud over sofahvil også vil blive begejstret modtaget - og delt. :)

  SvarSlet
 49. Brunch til en god veninde :)
  /voresalbum(a)hotmail.com

  SvarSlet
 50. Et Matas gavekort til mine gamle forældre, der trænger til lidt opmuntring væk fra sygdom.
  lki@lobe.dk

  SvarSlet
 51. Jeg tror det skulle være en luksus brunch eller et abonnement til vores børn til en god veninde, der snart skal være mor

  SvarSlet
 52. Hvor er det dog en god idé med de gratis gavekort! Min kæreste og jeg har besluttet ikke at give hinanden gaver (igen) i år, da pengene ikke lige frem er til det - og jeg elsker ham jo stadig lige højt, selvom han ikke køber noget tøj, smykker, nips osv. til mig ;) men jeg tror at jeg vil få lavet sådan et gavekort om en lille overraskelse til ham :) Så tak for tippet :)

  Hvis heldet er med mig, så tror jeg at jeg vil bruge præmien på en god gammeldags biograftur :) med to småbørn - og den 3. på vej, så er det ikke ligefrem den type "kærestetid", som vi bruger mest tid på - og det kan man vel egentlig aldrig få nok af? altså kærestetid? Vi kunne i hvert fald godt bruge det :)

  God jul til dig og dine :)

  Venlig hilsen Louise Hartmann - louisehartmann89@gmail.com

  SvarSlet
 53. Jeg tror, jeg ville købe et biografgavekort. Det ville være en skøn forkælelse at se frem til.

  SvarSlet
 54. Jeg ville forkæle min mand, enten med en koncertoplevelse fra billetlugen eller en tur i biffen. Begge dele sker for sjældent.

  SvarSlet
 55. Lakrids! En masse... Til hyggestunder i sofaen med min lækre unge, når. Han kommer hjem fra sin far d 9. Januar. Om laaaaaaaaaang tid.
  https://tildigframig.dk/spisekammeret/lakrids-by-johan-bulow
  Glædelig jul til alle. Kh Mia - aimlovelive@gmail.com

  SvarSlet
 56. Jeg ville uden tvivl, forkæle mine forældre. De har desværre været plaget af sygdom, så hvad kan være mere passende end lidt forkælelse

  god jul
  jane Z

  SvarSlet
 57. Hvis det kan nås, så vil jeg bruge gavekortet til noget dejligt til min bedstemor :)

  SvarSlet
 58. jeg vil bruge det til en brunch med min søster :-)
  mvh. Anna K. Eriksen - anna.k.eriksen@hotmail.com

  SvarSlet
 59. Jeg ville bruge det til en tur i biffen for 2, der er en "mandefilm" min kæreste gerne vil ind og se i det nye år, så kan ham og en kammerat tage på herretur.. :D

  SvarSlet
 60. Så skulle min datter forkæles med spillet " skæg med bogstaver"

  Louise.reenberg@live.dk

  SvarSlet
 61. Jeg ville vælge bogen økologisk brød :0)

  SvarSlet
 62. Forkælelse til hele min familie :-)
  selinedam@hotmail.com

  SvarSlet
 63. Brunch til mig & veninde for at fejre hendes netop overståede eksamen (12-tal i fotografiets historie) :)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...