mandag den 12. maj 2014

Weekendglimt

Traditionen tro kommer her glimt fra weekenden

Endnu en skøn en af slagsen, der blandt andet bød på kageovervældelse, pitabrød & falafler, bloghygge, hjemmebiograf, fejring af min kære far (med lagkage blandt andet), Coco Crazy fra da mor var kiddo, friskbagt rugbrød, alt godt fra salatskuffen, balancegang, friskbagte boller, grineri og forkælelse.

Melodondefascinationen sluttede vist for os herhjemme engang i 80'erne, i stedet nappede vi endnu et par afsnit af Suits på Netflix. Jeg er blevet helt afhængig af mit daglige Flix-fix og gruer for hvordan det skal gå når vi er færdige med 2. sæson. Så er der forhåbentlig en anden serie vi kan kaste os over (og blive vilde med) imens vi venter..

Håber du har nydt weekenden?
Rigtig god mandag - og ny uge, der (juhu) mangler en arbejdsdag, for mig i hvert fald :o)

4 kommentarer:

 1. Som altid dejlige glimt fra jeres weekend. Det ser SÅ hyggeligt ud :D God mandag herfra.

  SvarSlet
 2. Hvis jeg bare spiste hjemme hos dig/jer én-to gange om ugen tror jeg mit æstetiske madblik ville være overloaded! - Du er utrolig kreativ og overskudsagtig ved jeres måltider. Alt er snittet/skåret fint, lagt i små skåle og ikke mindst sund mad!

  Og jeg kommer til at tænke på; hvor meget mad går til spilde hjemme hos jer? - Alt må da blive spist op, fordi det er så flot anrettet....
  Var det måske en idé til et fremtidigt blogindlæg? At sætte fokus på madspild eller måske rettere; mangel på samme (- sådan får man familien til at spise op?)................Bare en tanke ;)

  // Rikke //
  PS: jeg er også selv fra dengang Coco Crazy var det mest spillede brætspil overgået af "Hvem er Hvem" samt "Myretuen" og "Afrikas Stjerne" ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for din kommentar Rikke. Wow, nogle fine ord!
   Jeg må da klart overveje at tage det med videre til et senere indlæg. Jeg forsøger så vidt muligt at undgå at smide mad ud, så vi har også et par dage om ugen hvor vi spiser "rester" osv. som jeg så forsøger at peppe op..
   Åh ja, Hvem er Hvem, Myretuen osv. var også klassikere i mit barndomshjem og de står stadig i mine forældres spilleskab :o)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...