mandag den 5. maj 2014

Weekendrarheder

Cirka sådan her har min weekend set ud - og jeg klager ikke :o)
Njaer det skulle da lige være hvis der var et sted at klage over tiden, der løber alt for stærkt?

Fredag aften smuttede jeg i Føtex for at handle ind til aftensmad og kom forbi to søde Maraboupiger der fristede mig til at få skrevet personlige tekster på chokolade valgt præcis til modtagerens smag. Jeg er helt pjattet med dem, ville ønske man altid havde den mulighed!
Om aftenen hyggede vi med grillmad og da drengene var puttet stod den på voksentid i sofaen med Barnaby, vanilleis og årets første danske jordbær, mums (Mon I kan gætte hvem der skulle have Barnaby-chokoladen..?)

Lørdag var drengene og jeg alene hjemme, vi tog på løbe/cykeltur, bagte boller og fladede i sofaen bagefter og så Frost. Om aftenen var vi i byen for at fejre min fars fødselsdag på forskud. Det krævede selvfølgelig glimmersko, vandkæmmet hår og ternede skjorter :o)
Drengene havde en fest, de synes det var fantastisk at være med på restaurant og det var så hyggeligt at have dem med og se hvor meget de nød det. Pludselig er de så store, ser så stolte ud, sidder pænt (og stille) på stolen, spiser (mere end mig), smiler, griner og snakker med.

Søndag var jeg i Aarhus med min mor for at shoppe. Jeg havde egentlig givet mig selv lov til at gå shop-amok men kom hjem med... ingenting - er det ikke bare typisk?
Endte så med at netshoppe et par ting i stedet, nu må jeg vente i spænding på den rare postmand..
Sluttede dagen af med at lege og rode værelset til (igen)

Pizza og gnavegrønt bandt sløjfe på ugen og vi gik glade, trætte og mætte i seng

I morges afleverede jeg drengene og kyssede dem lidt ekstra for jeg ser dem ikke igen før onsdag.
Savner allerede...
Skulle egentlig nyde at jeg er på kursus i København de næste par dage, men jeg er virkelig blevet dårlig til at være væk hjemmefra uden mine 3 drenge. Allerhelst vil jeg være væk hjemmefra sammen med dem, ikke uden dem..
Men altså, jeg forsøger virkelig at se det positive i at have et hotelværelse helt for mig selv, for sådan burde jeg vel se på det? ...
I alle tilfælde vil jeg i hvert fald glæde mig til gensyn på onsdag <3

God mandag derude!

8 kommentarer:

 1. Dejlige weekendbilleder :-)

  Kh Camille

  SvarSlet
 2. Skønne billeder, især salaten på det første billeder, blev jeg fristet af (og altså ikke fordi, jeg ikke kan lide chokolade *ha ha*)
  Kh Lena

  SvarSlet
  Svar
  1. :o) Tak Lena. Nej salat og chokolade udgør en god kombi - hver for sig vel at mærke. Men det opvejer ligesom hinanden ik?
   Tak for de søde ord

   Slet
 3. Som altid fantastiske fotos, du er bare så god til at tage "madfotos ", og samtidig fortælle den gode hverdagshistorie... :0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej altså Heidi, sikke en sød kommentar. Tusind tak

   Slet
 4. De der glimmersko, de er vildt flotte. Hvor er de fra?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, jeg er også helt tosset med dem. De er fra Anniel og virkelig gode at have på!

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...