mandag den 19. maj 2014

Jordbær, solskin og ømme fødder

Inden jeg fik set mig om var den forlængede weekend ovre og i dag mærker jeg at jeg lever, på godt og ondt. Mandagen har sat ind som den nu kan finde ud af, med no mercy, fuld fart af sted igen..

I fredags var det et år siden min verden gik i stå og alle følelser kravlede ud og satte sig til frit skue. En dag jeg aldrig vil glemme. Den dag min far fik konstateret kræft, mine bange anelser blev bekræftet og ingen anede hvad den efterfølgende uge ville bringe..
I fredags samledes vi om middagsbordet hos mine forældre og glædede os over at det ikke endte som vi frygtede, i hvad der føles som evigheder. Vi er ikke helt i mål endnu, operation efter sommerferien lurer i baghovedet, men det er "bare" noget der må og skal overstås..

William og jeg brugte det meste af fredagen i køkkenet på at trylle første bakke danske økojordbær (yay) om til en fin fejringsdessert og bage kage til lørdagsudflugt.
Virkelig nogle hyggelige timer som jeg nød i fulde drag, og det tror jeg også han gjorde. Masser af mor/søn snak, små og STORE spørgsmål og smagsprøver undervejs ;o)

I lørdags var Anders og jeg på tur med nogen af hans kollegaer og deres koner/kærester. En dag i fuld solskin, med fodboldturnering, snak, øl og medbragt kage der var væk på 1 minut ;o)
Om aftenen var der middag, fest og dans, med vabler under trædepuderne som belønning - det fysiske bevis på en sjov aften :o)

Søndag kørte vi hjem til drengene og troede vi skulle ligge i hængekøjen mens de spillede fodbold, men.. Som om man får lov at ligge i fred ;o)
Så i stedet spillede vi fodbold, fjernede ukrudt mellem fliserne, bagte pølsehorn, gyngede, (nogen) nuppede en sen middagslur på sofaen og vi nød det skønne vejr til det sidste.
Aftenen blev brugt på fodbold i tv'et og nuggets med fritter imens. Totalt no go normalt, men indimellem skal regler bøjes og drengene synes det var et hit at få lov at sidde på gulvet og spise mens de heppede

Er du klar til en ny uge? Jeg håber at energien indfinder sig (senest) i morgen sammen med solskin og sommervejr ;o)
God mandag

10 kommentarer:

 1. Skønt indlæg og skønne billeder - som gør mig noget eftermiddagslækkersulten!
  Jeg håber din far fortsat klarer sig godt mod sygdommen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Maj. Ja jeg blev også lidt lækkersulten
   Ja, det håber jeg også

   Slet
 2. Jeg elsker dine weekend-opsamlings-billeder :O) Det ser altid så vanvittig hyggeligt ud, og giver altid mig et smil på læben :O)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej hvor dejligt at høre Heidi, jeg tænker tit om de mon overhoved er noget "værd", så det er virkelig skønt at vide :o)

   Slet
 3. Ej hvor lyder det som om i har HYGGET. Dejligt:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det har vi virkelig. Så skønt
   God weekend :o)

   Slet
 4. Skøn weekend i har haft, som altid lækre kager og mad, mums...

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...