torsdag den 13. marts 2014

Så er du advaret..

Mit klip fra i søndags er kommet i glas og ramme og hænger nu i bryggerset som en advarsel til dem der måtte komme (uanmeldt) på besøg

Jeg har mere eller mindre opgivet at holde alt ordentligt og pænt hele tiden, for det er et fuldtidsjob i sig selv (eller mere til), så hjemme hos os kan man godt se, at vi udfolder os og nyder at være, om man så må sige ;o)

Det ser måske ikke altid sådan ud på billederne, men det er nu en gang fordi jeg virkelig ikke holder særlig meget af rod!
Dog må jeg erkende at to sekunder efter jeg har støvsuget, er der atter krummer under bordet og det legetøj jeg lige lagde på plads for en halv time siden, ligger ikke længere hvor jeg lagde det og sådan er det..
Det værste var måske at acceptere det, men ih hvor er det alligevel skønt at give slip på lidt af den dårlige samvittighed...
Og så gør det også at jeg på flere områder kan slappe mere af, for jeg nægter at være sådan en mor der konstant går rundt og siger "lad nu være", "pas nu på med det der", "ikke spilde", "ikke lege, det roder" osv. osv.

Er du god til at holde orden på alting eller må man også gerne rode hjemme hos dig?

7 kommentarer:

 1. Meget fint - kunne godt bruge et par stykker :-)

  SvarSlet
 2. Hvor er det rart at høre ;-) Hos os roder det også en del, jeg synes dete r en fælles opgave at rydde op et par gange om ugen, men den holdning står jeg indimellem lidt alene med ;-) Haha :-)
  Ej, jeg synes det er fint at man kan se at vi lever i vores hjem, selvom jeg enormt godt kan lide et rent og opryddet hjem. Jeg prøver med megen ros og anerkendelse at inddrage vores 6 årige søn, og synes det er skønt når han stolt tørrer paneler af (er sket to gange og det tog jo 100 år ;-). Små skridt :-D
  Kh
  Mette

  SvarSlet
 3. Damn.. Det er fuldstændig som at læse om mig selv! Jeg har også måtte give slip og lade rod være rod en gang imellem. Man kan simpelthen ikke bo perfekt når man har børn, for de forstår ikke vores fanatiske flip med at alt skal se pænt og ordentligt ud - og sådan skal børn også være! Så slut med at stresse over det.. vi tager det når ungerne er lagt i seng, og hvis ikke der, så i weekenden ;)
  Jeg er VILDT forelsket i dit citat! Tror jeg kommer til at stjæle din idé og lave et lignende ;)

  SvarSlet
 4. Hader rod og vil helst have alt lukket inde i skabene, og der må så godt rode i skabene, bare jeg ikke skal se på det til daglig ;o) August har da altid legetøj liggende på stuebordet i stuen og det er helt ok bare det kommer på plads en gang eller 2 om ugen. Der imod har jeg fået kamp til stregen med den nylige teenager i huset, for er du sindssyg hun roder, beskidte tallerkner, tøj i bunker på gulvet osv. haha men sådan er det jo i den alder. Jeg kunne helt sikkert godt lære noget af at lade stå til :o)

  SvarSlet
 5. Nej har indset at livet er for kort til at rydde op hele tiden. Som en i min Mødregruppe var så sød at sige, så kan man se at der er nogen der lever i huset.

  SvarSlet
 6. Jeg kan også bedst lide når der er pænt og ryddeligt. Men min dreng kan også knapt finde ud af at rydde ud endnu, så jeg synes da vi er godt med indtil videre på trods af at vi nu er en børnefamilie. Kan dog se på det hele at jeg må slække lidt på rengørings-niveauet jo flere forskellige slags mad han prøver. Det... Sviner altså ved bordet :-)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...