mandag den 3. marts 2014

Lagkage med drama på toppen

I lørdags var Anders' forældre, mormor og lillesøster på før-fødselsdagskagevisit.
Jeg diskede op med jordbær/vanillecheesecake, chokoladecupcakes i miniformat, frugt og den obligatoriske lagkage. Vi havde nogle super hyggelige timer med god snak, kagesmovseri, sjov og leg.
Jeg fik også nogle virkelig skønne gaver, dem skal I nok få at se, de skal bare lige installeres først :o)

Egentlig havde jeg forestillet mig at det her indlæg kun skulle indholde lykke og lækkerier i massevis, men min mandag morgen hev mig brat ud af min lykkeboble fra weekenden.

Endnu en gang blev jeg mindet om livets skrøbelighed, da jeg havde afleveret drengene i børnehave.
Jeg var 2 millimeter fra at blive torpederet, lige ind i min side, af en bil der kom styrtende over for rødt, mens jeg holdt for grønt ude i krydset og ventede på at kunne dreje. Samtlige andre billister i krydset var vist nærmest lige så rystede som mig!

Hurra for min lynhurtige reaktion på bremsen og at jeg havde afleveret drengene, så de ikke skulle se deres mor sidde grådkvalt i bilen. Puha, chokket har ramt mig og jeg forsøger at komme over det ved at glæde mig over at der trods alt ikke skete noget fysisk med nogen.. Og sætte endnu mere pris på den skønne weekend vi lige har nydt.
Jeg nåede i et splitsekund at tænke at jeg ikke ville nå at fylde 30!

Nu vil jeg fokusere på alle de gode ting fra weekenden, forberede endnu mere fødselsdagsdims, nyde en kop kaffe og glæde mig til at kramme mine drenge senere (hvis altså jeg tør køre hen efter dem.. Men op på hesten igen må jeg vel..)

Håber I alle har haft en skøn weekend og fået en bedre start på ugen end mig

13 kommentarer:

 1. Sikke et fantastisk kagebord du diskede op med!

  Det er altså også en vildt ubehagelig oplevelse du havde her til morgen og sikke en vanvittig kørsel. Godt du slap med skrækken!

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak Maiken
   Ja det var godt nok ikke rart, ens liv når lige at passere revy på utrolig kort tid - og bagefter gør det ondt at tænke på det der kunne være sket..

   Slet
 2. godt der ikke skete noget, håber du kommer over det, når du lige har sundet dig lidt over den oplevelse og håber du må få en god dag alligevel.
  lotte keiser

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Lotte. Ja det var ikke rart og det sidder stadig lidt i mig. Tanken om hvad der kunne være sket fylder selvfølgelig også lige efter..

   Slet
 3. Puha, sikke en forskrækkelse! Sådan en oplevelse kan altså godt hænge lidt fast i en.. Øv. Håber du får den rystet af dig - og kan glæde dig over den fine mandag.

  Og sikke et fint, og festligt, kagebord weekenden bød på :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Louise. Ja det var godt nok en forskrækkelse af de helt store. Utroligt at det kan fylde så meget når der nu ikke skete noget men det er bare tanken om det der kunne være sket..

   Slet
 4. Sikke en ubehagelig oplevelse, selvom der ikke skete noget (og gudskelov for det) så kan det virkelig godt sidde i kroppen længe. Håber du hurtigt kan ryste oplevelsen af dig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja pyha det var ikke rart, men gav mig da endnu en påmindelse om at sætte pris på det man har

   Slet
 5. MMhh den her vanilje/jordbær cheesecake kunne jeg da godt tænke mig en opskrift på :)

  SvarSlet
 6. Absolut ikke en rar oplevelse du var ude for, heldigt du ikke kom noget til..
  Det er så lækkert det kagebord du der diskede op med og sikken det hele er farvestemt, jeg er vild med det :0) blomsterne er fantastiske i den grå Ditte vase :0) Nu håber jeg du får en fantastisk fødselsdag idag, der kommer sikkert endnu et smukt indlæg som vi kan savle over på denne dejlige dag.

  SvarSlet
 7. Hold fast et fantastisk og farverigt bord, hvem der bare sad med der - kan næsten høre kagegaflers klirren på tallerkener og grin og smil over bordet - Kæmpe stort tillykke Pernille, 30 er bare en fantastisk alder synes jeg, slet ikke skræmmende :) Det lyder til gengæld din bil oplevelse - godt du er ok <3 kh mille

  SvarSlet
 8. Hvor ser det bare lækkert ud Pernille, endnu engang får du tryllet noget helt fantastisk frem, og det er jo bare serveret så flot!! Får helt lyst til kage her fra morgenstunden...

  Det var dog en forfærdelig oplevelse du var ude for, jeg kan godt forstå at du var både rystet og grådkvalt - og godt at drengene ikke var med!! Men kun godt at der ikke skete noget!!

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...