onsdag den 19. marts 2014

En forårsindsprøjtning af bedste slags

På trods af blæsevejret, der ivrigt forsøger at fastholde mig i efterårsmode, fik mit forårshumør endnu et stort nøk opad i mandags, da jeg tilbragte eftermiddagen i skønne omgivelser hos Kähler Villa Dining.

I efteråret, da jeg besøgte Kähler villaen for første gang, blev jeg helt overvældet af hygge, altså på den gode måde forstås. 
Der er bare en vanvittigt god stemning i restauranten og de har virkelig formået at indrette stedet med masser af intimitet og hygge, så man får følelsen af at være inviteret indenfor hos gode venner.
Jeg håber at billederne kan viderebringe bare en smule af den skønne stemning..

Eftermiddagen løb stærkt mens vi hyggede os med snak, bobler, snacks, kager og kaffe.

Vi blev udfordret til at arrangere blomster i de fine Omaggiovaser, der senere skulle pynte på bordene i restauranten til glæde for aftenens gæster. 
Vaserne kommer snart i nye sprøde forårsfarver og du kan få et sneak peak af dem lige her
Jeg var teamet op med Julia, Louise, Lou, Marina, Maria og Mette
Vores buket endte med at blive ”afslappet hverdagsboheme” i udtrykket, hvilket vi synes passer ret fint til stemningen i restauranten :o)

Nu gik det hele dog ikke op i kage og sludren, vi blev også introduceret til alle de fine forårsnyheder, der snart lander i butikkerne. 
Jeg er fuldstændig forelsket i Ursula serien som Kähler har overtaget fra Royal Copenhagen og sat i produktion igen.
Problemet er bare at jeg slet ikke kan bestemme mig for hvilken farve jeg skal gå efter, så måske det må ende med en af hver.. Men altså man kan da heller ikke få for mange kander vel? De kan da bruges til sååå mange forskellige formål at én slet ikke er nok.. 

På trapperne er også de søde Bellino krukker, der kommer i nye lækre farver, og de populære Love Song vaser i mindre format, også perfekte til f.eks. veninde-værtindegaver, morsdagsgave eller lignende.

Hvis du, ligesom jeg, er en sucker for lækker mad, hygge og god vin kan du læse mere om Kähler Villa Dining her. Jeg satser på meget snart at kunne invitere min mand med derud og forkæle ham lidt ekstra og for en gangs skyld slippe for selv at skulle stå i køkkenet ;o)

Alle de smukke forårsnyheder, som vi blev præsenteret for, kan du se mere til lige her
Jeg er ret nysgerrig efter at høre hvilken der er din favorit?

4 kommentarer:

 1. sikke et fint arrangement, det lyder da til det var en rigtig skøn dag :).
  Har nu ikke nogen favorit, kan lide meget af det- har selv en del - både vaser og lysestager med striberne, kogle stagerne og de fleste af by husene og en enkelt mano krus. Det jeg pt ønsker mig mest er den der stage / vase som er sat sammen med magneter samt nogle flere mano krus og kanden. Rigtig god dag -:). Lotte keiser

  SvarSlet
 2. Uhhh hvor ser det dejligt ud :-D Den der gule Ursula kande, den taler til mig! ;-)
  Mange hilsner,
  Mette

  SvarSlet
 3. Skønne billeder du der har taget, det er som at være der selv ;0) Det lyder som om du havde en skøn eftermiddag og jeg håber du fik en masse nye venskaber :0)
  Jeg har ingen specielle favoritter men måske når jeg ser dem live.
  Kh. Katja

  SvarSlet
 4. Det lyder også som en rigtig hyggelig dag! Ursula kanderne er altså også virkelig fine. :)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...