torsdag den 30. maj 2013

Løst & fast - og en husk'er

Dagene går sin gang... Både gode og knap så gode ting fylder dagene ud og tiden flyver, som altid, af sted selvom det indimellem også kan føles som om tiden er gået i stå...
Vi forsøger at nyde hver dag, fejre nuet og hverdagen. For drengene bliver det hele lidt sjovere når jeg serverer sunde bananvafler til dessert, som i øvrigt går skønt sammen med en omgang rabarber/blåbær coulis.

Et kobberfund til en 10'er har fundet vej herhjem. Et par nye bukser er også blevet tilføjet garderoben. De skal nok blive en god ven i sommervarmen, de dage jeg ikke har lyst til at flashe de ret så kridhvide stænger.. :o)
Jeg har fået ryddet op på mit kreaværelse, det er super skønt. Spændende hvor længe det holder...

Og husk så, at det er i morgen jeg trækker en vinder af den vel nok lækreste termokande man kan forestille sig :o) Se mere her

7 kommentarer:

 1. Hvor fedt med de meget forskellige lamper og det fine tapet... ser ud som et dejligt kreativt rum :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Katja :o) Ja det er mit helle, hvor jeg mest af alt har fokus på alt det jeg godt kan lide og sætter pris på og knap så meget om det hele passer sammen, for der skal være plads til kreativ udfoldelse, store tanker og rod :o)

   Slet
 2. Ja hvem der bare havde overskud til at lave alt dette skønne bagværk! Det ser som altid lækkert ud. Fin samling af mussel stel (-:

  SvarSlet
 3. Ej nogle flotte bukser, hvor er de købt henne?
  Hilsen Naja
  Najalomstein@gmail.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er også helt pjattet med dem. De er såmænd "bare" fra H&M

   Slet
  2. Tusind tak, har lige købt dem, de er simpelthen så flotte.
   Jeg elsker at læse din blog! - Tak for det.

   Hilsen Naja

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...