tirsdag den 21. maj 2013

En hyldest

Den dag jeg flyttede hjemmefra, og behovet for at få min egen termokande opstod, vidste jeg præcis hvilken en det skulle være.
På min mormor og morfars kaffebord stod altid en stelton og det samme i mit barndomshjem.
Jeg er vokset op med den.
Min mormor og morfar havde en i stål, mine forældres var blå.
Kært barn har mange farver og det er det jeg så godt kan lide ved denne kande. Den kan være anonym og den kan være iøjnefaldende, den kan afspejle ejerens personlighed.. :o)
Det enkle design og den smarte vippeprop gør den klassisk, lækker og anvendelig. Og så vil jeg påstå at denne kande kan passe ind i alle hjem, det afhænger bare af farven man vælger..

På vores morgenbord herhjemme har der de sidste mange år stået en sort stelton. På mange af mine billeder har den været med, for den er en fast del af vores morgenritual, ihvertfald de morgener hvor vi har tid til at drikke kaffe..

Da jeg så at Stelton i denne måned lancerer min favoritkande i 3 nye varianter kaldet hot metal, var jeg forelsket på et splitsekund.
Som jeg tidligere har skrevet om, er jeg ret pjattet med kobber og har muligvis været en skade i et tidligere liv for jeg elsker ting der funkler :o)

På mit morgenbord står nu en ny version, i kobber! Jeg elsker den og den passer lige til mig :o)
Men det var en svær beslutning for jeg er næsten lige så pjattet med de to andre versioner!
William bemærkede kanden med det samme og sendte masser af komplimenter dens vej (Måske han allerede er lidt skadet af moderens interesse? :o)).
For drengene er det en extra bonus at de kan spejle sig i den og lave skøre ansigter :o)

Egentlig er det måske lidt skørt at være forelsket i en termokande, men det fornægter sig ikke at jeg sætter stor pris på godt (dansk) design og jeg synes at Erik Magnussen har ramt hovedet på sømmet med denne.

Hvis du, ligesom jeg, taber pusten en smule når du ser den smukke kande, så husk at kig forbi igen i morgen hvor jeg er så heldig at kunne skyde en give away i gang, i samarbejde med Stelton, hvor du også kan vinde en af de tre lækre nye hot metal kander!

24 kommentarer:

 1. Hej Pernille. Er lidt nysgerrig på den tavle du (altid) viser i baggrunden, når du flasher billeder fra jeres fine køkken. Har du på et tidspunkt omtalt den på bloggen ? For så vil jeg rigtig gerne bede om et link dertil!

  Vores mænd arbejder for samme firma (har jeg luret) og jeg kunne også godt bruge sådan en tavle... ;o)

  De bedste hilsner
  Pernille

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tænkte præcis det samme.. Jeg er også meget interesseret i din fine tavle. Kan vi se mere af/om den? ;)

   Slet
  2. Hej Pernille - Ej hvor sjovt at du lige har gennemskuet det :o) Gad vide om vi bor i nærheden af hinanden?

   Jeg har vist tavlen for længe siden da jeg lavede den, men får efterhånden så mange spørgsmål til den at jeg måske skulle lave et indlæg udelukkende om den :o) Det vil jeg arbejde videre med

   Slet
  3. Jeg tror desværre ikke vi bor i nærheden af hinanden - nu kan jeg ikke huske det præcist, men mindes at have luret, at I i hvert fald ikke bor i Nordsjælland, hvor vi huserer... ? ;o)

   Glæder mig til et særligt "tavle-indlæg"! God dag og god weekend, når I når dertil! Manden min har heldigvis friweekend... :o)

   Slet
 2. Elsker din kande... Og selvom der står kage på bordet, så er det kanden man ikke kan få øjnene fra ;-) Maria

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha ja sådan har jeg det også :o)

   Slet
 3. Er lidt nysgerrig, hvad er det for en lækker kage, der står midt på bordet? Den ser så god ud ! ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Den er rigtig god. Det er en "den du ved nok" kage - overhoved ikke i nærheden af at være sund men virkelig lækker :o)

   Slet
 4. Jeg har også et helt særlig forhold til steltonnkanden. Jeg har fået en rød med da jeg flyttede hjemmefra, den var en bryllupsgave til min mor og far og da jeg fyldte 18 (for mange år siden :S) fik jeg stålversionen i lille. Jeg har altid haft en svaghed for det flotte design :) lige siden jeg så den i kobber har jeg drømt om den - og det er bestemt ikke blevet mindre af at se den hos dig! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor hyggeligt med en god historie om Stelton hos dig :o)
   Fantastisk at kanden ligefrem kan gå i arv på den måde!

   Slet
 5. SÅ lækker, heldige dig! Og jeres hjem ser bare så lækkert ud!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak for din søde besked Lisbeth

   Slet
 6. Jeg elsker også den kande - har selv tre styks og kan da kun sige at lysten til at udvide samlingen til fire er meget stor efter at have set din fine kande i kobber!
  Så smuk!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg var også solgt på stedet :o)

   Slet
 7. Super fed kande. Den får en lækkert morgenbord til at se endnu mere lækkert ud!
  /tina

  SvarSlet
 8. Det første jeg så før jeg overhovedet læste indlægget var din smukke Stelton kande! Jeg er også selv vokset op med dem, og har selv en i Limegrøn, som jeg elsker. Men hold da kæft hvor er din flot! Jeg har aldrig set den model.

  Simone
  Microcut.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja den springer i øjnene (på den gode måde) :o)

   Slet
 9. Herhjemme vil mirror passe perfekt ind i vores nye køkken

  SvarSlet
 10. Jeg er også meget glad for min Stelton. Lidt af glæden er dog forsvundet fordi jeg har mistet vippeproppen. Derfor bliver vi nødt til at hælde med skrulåget på, og nøj hvor har vores gæster spildt meget varmt vand, fordi de ikke lige er vant til at håndtere den. Ved du, om man kan anskaffe sig en ny vippeprop?

  Kh Signe

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh nej det kan jeg godt forstå. Den er fantastisk den vippeprop. Mon ikke de kan skaffe en extra prop hvis du går ind til en Stelton forhandler og spørger.. Det vil jeg da tro..

   Slet
 11. Så dejlige billeder af jeres skønne spisekrog, jeg syntes kagen ligner en af mine ynglings.. Den du ved nok ?

  SvarSlet
  Svar
  1. Præcis den :o) Den er så god

   Slet
 12. ÅH, så fin den er. Er vild med kobberlooket.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...