søndag den 21. april 2013

Endelig..

.... kom foråret! Utroligt hvad det betyder for humør og energiniveau. Der er blevet rykket masser af rødder op og lagt mange nye planer for haven.
Vi har været ude stort set hele weekenden og drengene har stor-nydt det.

Med alle de kræfter der blev fyret af i haven, måtte der selvfølgelig også lækker mad på bordet til at fylde depoterne op.
Fredag stod menuen på Hereford-bøffer fra slagteren, kyllingespyd til drengene, tomatsalat, spidskålssalat og ovnbagte grøntsager. En klat bearnaise og et glas rødvin blev det også til :o)
Lørdag blev der bagt pizzaer til den store guldmedalje. Til dessert (som jeg synes hører sig en lørdag til) fik vi hjemmelavet jordbær/hindbæris maskeret som funky banana split. Mums!
Søndag skulle det være nemt, der blev det til perlespeltsalat med kylling og grønne sager.

Ligesom mange andre, var vi også til Økodag i dag.
Det er efterhånden blevet en tradition, det er simpelthen bare sådan en god oplevelse for store og små.
Ja, jeg er endda så sentimentalt anlagt at jeg næsten fælder en tåre når køerne kommer dansende. Jeg synes egentlig det er ret rørende at se deres glæde :o)
William og Sigurd fik afprøvet maskinerne, leget i høballer, drukket mælk og yoghurt, spist æbler og bondegårdsis og selvfølgelig nusset en ko eller to.

Nu kan vi vist godt gå i seng med god samvittighed (og sove tungt zzz)

Håber også du har haft en rigtig skøn weekend?

8 kommentarer:

  1. Åh mums!- sikke nogle lækkerier du har fået lavet på det sidste:-) Vi sprang Øko Dagen over idag, men plejer også at være afsted, for det er en oplagt mulighed for at komme på landet...

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja det er skønt på trods af de mange mennesker, det er et populært initiativ :o)

      Slet
  2. Mums! Bliver da helt sulten:) Det ser rigtig lækkert ud;) Hvad har du i spidskålssalaten?
    Og det lyder som den dejligste weekend..;) Solskin gør bare den helt store forskel;)
    Kh Anne

    SvarSlet
    Svar
    1. Tusind tak Anne :o)
      Denne gang var der ristede pinjekerner og små stykker tørret abrikos i og en dressing af rapsolie, æblecidereddike, salt, peber, honning og citronsaft

      Slet
  3. I år måtte vi undvære øko dagen da jeg holdt stor 40 års føsda lørdag men vi kommer stærkt tilbage næste år :0) sikke lækre pizzaer, nam..

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja pizza er altid et hit herhjemme :o)
      Stort tillykke, håber du havde en fantastisk aften

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...