onsdag den 17. april 2013

Hverdag og gode sager

Mit seneste patchworkprojekt begynder at ligne noget, men der er lang vej igen trods alt. Jeg er heldigvis ikke kørt træt i det (endnu), jeg synes det er ret så hyggeligt at sidde med om aftenen, mens fjerneren kører for fulde drøn :o)


Et tip til en nem, lækker pastasalat, der især ender på bordet herhjemme i grillsæsonen:
Hak basilikum, pinjekerner svitset på panden og soltørrede tomater. Rør sammen med  en smule sød chilisauce, olivenolie og fintrevet parmesan. Bland den varme pasta i pestoen og rør rundt og servér straks, f.eks. til kylling eller mørbrad. 

Aftensmaden forleden blev trumfet med sunde(re) pandekager til dessert, lavet udelukkende på bananer, æg og en sjat mælk, med skyr og masser af frugt on the side. Jeg skal love for drengene fik store øjne og brede smil da de blev præsenteret for det :o)

Nederst på bloggen har jeg fået nye knapper, der linker til de forskellige sider hvor du kan finde mig; Pinterest, Instagram, Bloglovin og mail. 
Det er Julie der har lavet knapperne og de koster gratis. Det er da virkelig service! Du kan finde et utal af varianter her, hvis du også står og mangler og derudover også en masse andre blog-design-tips :o)

8 kommentarer:

 1. Uhmm pandekager til aftensmad :0) Igår prøvede jeg så opskriften på de der tørrede tomater og de blev ikke så gode som jeg håbede, Ihh altså jeg må se i øjene at jeg skal bruge præcise mål i opskrifter ;0)
  Fantastiske billeder :0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak Katja :o)
   Ja det kan indimellem være svært når man skal sjusse sig frem

   Slet
 2. Uhm, lækre billeder, og tak for god ide, med pastasalaten :)

  SvarSlet
 3. Du er så patchwork flittig! Jeg får ikke gjort en dyt ved mit, ender altid med at hækle, strikke eller bare glo tv når jeg lander i sofaen :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg er helt bidt af det. Men jeg er jo heller ikke ferm til hverken strik eller hækling som du er :o)

   Slet
 4. Lækkert mad! Jeg glæder mig til at se det færdige patchwork. Super fedt med blog-tips - tak for det!
  /tina

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg glæder mig også til at se det endelige resultat :o) haha

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...