søndag den 14. april 2013

Osuma.dk

- Et sponsoreret indlæg

Jeg har efterhånden prøvet at handle ind online et par gange. Altså ikke tøj, sko, legetøj osv. men almindelige dagligvarer.
Jeg har både forsøgt mig hos Irma og Osuma.

I torsdags kom der en levering fra Osuma.dk.
Jeg havde bestilt varerne et par dage i forvejen. På hjemmesiden er det temmelig nemt at overskue vareudvalget og jeg undgår nemmere impulskøb end når jeg går forbi det hele i supermarkedet :o)

Der er både en stor økologisk afdeling og en afdeling med discountvarer hvis man er til det..
Det er dog en smule irriterende at nogle varer er udsolgt, som normalt sjældent ville være det, hvis jeg selv var kørt af sted.

Jeg havde bestilt levering torsdag mellem 16-19 og han kom selvfølgelig da vi lige havde sat os til bords for at spise aftensmad :o)
Egentlig ville det være smart hvis man kunne få en smsadvisering sådan ca. 15 min. inden, så ved man, at man f.eks. ikke lige skal sætte maden på bordet, men i stedet trække den en smule..

Selve leveringen foregik helt fint og smertefrit og tog ikke mange minutter.
Jeg kunne dog godt have tænkt mig at der fulgte en kvittering med i kassen, for jeg har indimellem svært ved at huske hvad jeg sad og besluttede mig for at købe flere dage i forvejen.
Først næste morgen kom en mail med kvittering på mine varer. Det kan være lidt svært at tjekke om alt er som det skal være så..

Jeg synes, overordnet set, godt om at handle dagligvarer på nettet. Det er nemt at gøre om aftenen eller når det passer ind i programmet. Det er ihvertfald smart at få leveret tunge ting som mel, mælk osv. så man selv slipper for at slæbe ;o)
Og laver man madplan er det også super nemt bagefter at klikke sig ind og bestille de ting man mangler for at få planen til at gå op.
Dog vil jeg nok altid foretrække selv at købe friske varer som frugt og grønt, så jeg kan få syn for sagen inden jeg tager det med hjem.

Leveringen koster 29 kroner og det kan jeg godt synes er lidt mange penge at bruge. Men hvis man regner ud hvad det koster at starte bilen og selv køre af sted, kan det være lige før at de 29 kroner er godt nok givet ud..

Har du erfaring med at handle dagligvarer på nettet, måske et onlinesupermarked du kan anbefale eller foretrækker du at handle ind selv?

12 kommentarer:

 1. Har ikke prøvet, men i en presset uge kunne jeg nok godt finde på det... Men allermest vil jeg lige sige, at det er skønt med en anmeldelse, der ikke er lutter roser, men ærlig og konstruktiv! Og kan virkelig godt følge dig i det med kvitteringen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak for feedback Marina.
   Ja det kan helt sikkert være en hjælp i en presset uge!

   Slet
 2. Vi bruger nemlig.com her i huset. Vi havde kigget på Osuma, da jeg egentlig ofte foretrækker Brugsens vareudvalg, men udvalget på Osuma - især i økologi - kunne ikke måle sig med nemligs, desværre.
  Leveringen med nemlig er lidt dyrere, men de leverer inden for en time, ikke 3, og jeg synes varerne oftest er pæne, og som vores hverdag ser ud nu er dette en god løsning for os, selvom jeg normalt, altså før børnene kom, foretrak selv at handle og oftest også kunne lide det..

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak for feedback. Jeg vil kigge forbi nemlig.com, jeg er nemlig også ret så glad for økologi :o)

   Slet
 3. Jeg har også fået osuma varer... Og nu fortryder jeg da lidt jeg ikke købte skolekridt ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. haha ja jeg kunne ikke lade være, det var på tilbud og det er virkelig længe siden jeg sidst har fået sådan et :o)

   Slet
 4. Vi har brugt osuma en del gange og synes det fungere rigtig fint. De har et stort udvalg og varerne er altid i god stand når de bliver leveret. Men jeg synes også det er lidt træls med kvitteringen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for feedback. Dejligt jeg ikke er den eneste der har tænkt over det

   Slet
 5. Jeg har endnu ikke prøvet at handle dagligvarer online, men har overvejet det mange gange. Tror jeg vil kaste mig ud i det meget snart - bilder mig ind, at det vil gavne familien - og pengepungen på sigt :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg tror også man undgår nogle impulskøb på den måde :o)
   Og det er egentlig også ret rart at få det til døren når man i forvejen ikke har timer nok i døgnet :o)

   Slet
 6. Jeg har flere gange overvejet at prøve det nu hvor vores bil ikke fungerer og vi handler ind efter en madplan til en uge ad gangen - mange varer at slæbe på når man er højgravid! Måske jeg skulle få det prøvet :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja prøv det og se om det ikke kunne være noget :o) Ihvertfald som en løsning indimellem.
   Hvis man abonnerer på osumas nyhedsbrev kommer der indimellem tilbud om fri fragt osv. og så er det ihvertfald lige til højrebenet :o)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...