tirsdag den 16. april 2013

Bag døren..

Jeg har tidligere vist her, hvordan der ser ud bag døren på Williams værelse.
De samme hylder fra Ikea har også ligget klar til Sigurds værelse, men er først kommet op nu, for projektet blev hele tiden overhalet af et andet :o)

På Sigurds værelse gemmer hylderne på alt fra bøger til Lego og han er vildt glad for dem og går rundt og sætter op og tager ned og sætter op igen..

På et børneværelse kan man næsten ikke få for meget opbevaring hvis du spørger mig, så jeg er bare glad for at vi kan udnytte pladsen bag døren :o)

6 kommentarer:

 1. Sikke en god idé med de smalle hylder til dyr og småting! Men puha, kunne forestille mig det er liiidt hårdt at sætte alle de dyr på plads på hylderne igen hvis de alle har været nede på gulvet og er blevet blandet med alverdens andet legetøj ;)

  SvarSlet
 2. Hvor er det smart - den idé tror jeg at jeg må kopiere.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
 3. Det er godt nok smart, jeg skla lige undersøge om der er plads nok bag Caspers dør. Det ser bare vildt sødt ud med alle lego-mændene.

  SvarSlet
 4. Genial ide... andet kan jeg ikke sige :-)

  SvarSlet
 5. Det er virkelig fint. Jeg har set Kirkesjov også bruger de hylder til opbevaring, hun har vendt en af dem på hovedet, så kanten vender nedad. Det synes jeg er smart til eks. voksenværelsers opbevaring.

  FruF

  SvarSlet
 6. Hvor er det fint. Super ide med gallerihylderne til dyr og legomænd :)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...