søndag den 10. februar 2013

På fint besøg

I går var jeg på fint besøg hos Kähler i Aarhus.
Jeg har været så heldig at blive inviteret forbi, både for at smage på god kaffe og nyde synet af al den lækre keramik der fylder deres butik i M P Bruuns Gade. 

Som det første blev vi introduceret til en slags kaffe jeg aldrig har stiftet bekendtskab med før; Syphon kaffe. (Ja jeg hørte det først som chiffon kaffe - så har man måske haft næsen for langt nede i stofferne?:o))

Da vi havde nydt en god kop kaffe og en lækker chocolate chip cookie gik vi over på den anden side af gaden for at kigge nærmere på keramikken og få en introduktion til Kähler universet. 
Vi blev introduceret for nogle af de nyheder der snart lander i butikkerne og der er helt sikkert noget at glæde sig til! Jeg skal ihvertfald have tilføjet nogle ting på min ønskeseddel :o)

Lidt shopping var også nødvendigt - det er ret svært at lade være når man er omgivet af så mange skønheder :o)

Med hjem kom også en lækker goodiebag med et par fine (efterhånden) klassikere fra Kähler, som jeg tvivler på jeg får svært ved at finde plads til

Da nogle af os efter arrangementet gik ned i byen for at snakke lidt videre, var vi ret så tydelige reklamesøjler på vores vej, med vores store, tunge poser over armen :o)

Jeg er stadig helt høj over en hyggelig eftermiddag i fine omgivelser og sammen med nogle søde med-bloggere som jeg indtil i går kun kendte online :o)
Tak for nogle gode timer til både Kähler og I andre der var med 

9 kommentarer:

 1. Det ser rigtig hygsomt ud, og lyder som en dejlig eftermiddag. Jeg glæder mig til at se nærmere på de kommende Kähler ting :-)

  SvarSlet
 2. Ser ud til at have været en rigtig hyggelig eftermiddag :) Flotte ting Kähler har på hylderne, bliver aldrig træt af deres design :)

  SvarSlet
 3. Ihh hvor lyder det hyggeligt Pernille, og lækre billeder fra butikken - heldige piger:0) God søndag. Kh. Louise

  SvarSlet
 4. Spændende! Har først selv lige fået de første Kähler ting ind i hjemmet, men det lader allerede til, at det godt kunne blive et dyrt bekendtskab.

  SvarSlet
 5. Sikke nogle fine billeder du fik taget!- og jeg takker også for en hyggelig eftermiddag:-)

  SvarSlet
 6. Nøj hvor ser det hyggeligt ud, og for en Kähler fan som jeg er jeg slet ikke misundelig ;) Fine sager du har med hjem.

  SvarSlet
 7. Hvor ser det hyggeligt og lækkert ud:) glæder mig til at se de nye produkter:)

  SvarSlet
 8. Dejlige billeder! Og tak for en dejlig dag i går - meget hyggeligt at møde dig!
  Håber du kom godt hjem!

  Line

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...