fredag den 23. november 2012

Bogtip - Indret med tapeter

denne fine blog så jeg forleden en anbefaling af en god bog om tapeter i indretningen.

Jeg kan godt huske at har set bogen før, men har aldrig haft nærstuderet den.
Da jeg så billederne fra bogen tænkte jeg, at den ville være perfekt til inspiration, for det er ingen hemmelighed at der bliver indrettet med tapeter i det nye hus..

Jeg gik strakt på nettet for at lave lidt research. De fleste steder koster bogen 249-299 kr. men på denne hjemmeside fandt jeg den til 80 kr. og så var jeg altså nødt til at forkæle mig selv lidt (og at den allerede blev afsendt 10 min efter jeg havde godkendt ordren er jo kun et ekstra plus!)

Jeg har været så glad for Forvandlinger i boligen, der endte herhjemme for ikke så længe siden og også mine paumes bøger er værdsat!
Jeg elsker indretningsbøger, de er fulde af inspiration. Indimellem næsten for meget. Min hjerne kværner konstant løs med indretningstanker.

I morgen skal vi flytte alle vores møbler fra det 14 kvm store opbevaringsrum og ind i huset. Jeg glæder mig til at gense alle mine ting - selvom det bare er ting, så har jeg savnet dem.. lidt.. :o)
Bliver dejligt når det hårde arbejde er overstået og jeg kan begynde at føre nogle af alle mine tanker ud i livet

Rigtig god weekend til Jer alle derude!

4 kommentarer:

 1. Glæder mig bare SÅ MONSTER meget til at få et indblik i Jeres nye bolig!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde Libbie, glæder mig også til at komme lidt på plads så jeg kan vise et par glimt :o)

   Slet
 2. Iiih, tak for tippet, jeg er helt vild med den bog! Den er strøget direkte ind på juleønskesedlen (selvom man til DEN pris godt ku' tillade sig at nappe den med det samme ;-)).
  Rigtig god flytning - for præcist et år siden fandt vi vores nuværende hus, og jeg husker tydeligt, hvordan det føles :-D Det bliver da SÅ godt!
  Kh. Trine

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var så lidt - det er også godt at have ønsker på sedlen der ikke er i den dyre ende :o)
   Det er bare den fedeste følelse at flytte ind, jeg har lyst til at gå og pakke ud natten lang :o) Glæder mig til at komme lidt på plads - kasserne med julepynt står og venter :o)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...