Jeg elsker at lave mad, men til hverdag skal det som regel gå stærkt
Jeg tænker at det ikke kun er herhjemme det er sådan, så jeg vil gerne dele en nem opskrift med Jer der er rimelig simpel at lave og som ikke tager meget mere end 25-30 min at tilberede alt i alt
Til 4 personer
Du skal bruge:
4 kyllingebrystfileter
4 porrer
2 dl øko bouillon (kylling el. grøntsags)
1 ds light kokosmælk
2 spsk karry
1 tsk rapskimolie (olivenolie kan også bruges)
1 løg
1 spsk hvidvinseddike
Havsalt
Peber
Ris
Sådan gør du:
Kom olie og karry i en gryde og vend det over varmen
Kom finthakket løg, eddike og strimlet kylling i gryden og vend det godt sammen
Steg kyllingen igennem
Kom skivede porrer og bouillon ved og lad det simre ca. 5 min
Kom kokosmælk i gryden og lad det igen simre, denne gang i 10 min.
Smag til med karry, salt og peber
Hvis sovsen er meget tynd kan du evt. drysse en/to spsk mel (hvede, grahams, fuldkorns eller hvad du har) over retten og røre det godt rundt i gryden mens det simrer videre
Servér med ris
For at gøre det hele lidt sjovere serverer jeg indimellem retten sammen med små skåle med rosiner, bananskiver og kokos - sådan lidt ristaffel agtigt. Det er et hit hos drengene
Velbekomme :o)
Tak for en god ide.
SvarSletDet skal prøves :).
Sådan en ret og tilbehør er også altid et hit hjemme hos mine børn, specielt bananerne skal vi skære rigeligt af ;o)
SvarSletSikke nogle flotte billeder - du får en ellers almindelig ret til at se spændende og lækker ud :) Må prøve din opskrift. Bliver hængende som fast læser :)
SvarSletYes, det er lige præcis en opskrift for sådan en som mig, der kan smadre de fleste retter :-)
SvarSlet