onsdag den 21. november 2012

Kaffe - et sponsoreret indlæg

Forleden kom posten forbi med en pakke der kom meget belejligt :o)

Jeg har været heldig at få tilbudt at teste den nye Senseo kaffemaskine og hvor heldigt at det lige sker nu, hvor vi er i gang med at renovere hus, trænger til kaffe på sædvanlig vis, men ikke kan komme til vores sædvanlige maskine fordi den er pakket langt væk..

Som tidligere nævnt, nyder vi nemlig gerne en kop kaffe eller 3, i løbet af en dag, i vores familie, men med årene er vi faktisk også blevet lidt mere kritiske overfor hvilken kaffe vi mæsker os med :o)

Med i pakken var 2 slags kaffe og en pakke med cappuccinopuder, så der var lidt forskelligt at forsøge sig med.
Den første kaffe vi smagte var for bitter til vores smag, den anden var bedre - og cappuccino'en var virkelig god og cremet. Smart at det med denne maskine kan lade sig gøre at lave andre lækre sager end blot kaffe.

Midt i vores byggerod står den fine maskine nu og passer slet ikke ind :o)
Super hurtig at bruge hvis man lige får  brug for lyst til en kop kaffe midt i arbejdet. Smart at man kan nøjes med at lave en enkelt kop i stedet for at skulle brygge en omgang hvor halvdelen står og bliver lunken i termokanden

En ulempe er dog at der er et forholdsvis begrænset udvalg af kaffe (i forhold til hvad man kan få af bønner osv), så jeg tror aldrig at vores Moccamaster bliver smidt helt på porten... Den er også god at have når vi får mange gæster..
Men Senseo'en bliver en værdig konkurrent når jeg f.eks. er alene hjemme, får lyst til en kop decaf eller en gang varm kakao med drengene :o)

Har du en kaffemaskine du kan anbefale?

2 kommentarer:

  1. Hvordan har du fået mulighed for at teste Senseoen?

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg har fået en uopfordret henvendelse fra et firma og fået det tilbudt

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...