onsdag den 21. november 2012

Pakkekalender

I mandags fik jeg endelig styr på Williams kalendergaver.

Jeg samler egentlig lidt til bunke i løbet af året, når jeg falder over et godt tilbud eller lignende.
Alle bøger er f.eks. købt til nedsat pris - glæder mig til alle de nye (og gamle) historier vi skal (gen)læse i løbet af december. Er så glad for at William synes det er lige så hyggeligt som mig at læse bøger :o)

Selvom William efterhånden er 4 1/2 har vi endnu ikke tradition for fredagsslik eller lignende (vi spiser hellere et lækkert stykke kage, dessert eller lignende :o)). Men i kalenderpakkerne sneg der sig alligevel et par stykker slik ind, mon ikke det nok skal bringe glæde..?

Jeg kunne nok sagtens have fundet noget mere julet papir, men jeg synes bare det grafiske er så fint, og så satser jeg på at pynte træet med lidt mere julet pynt også. Tror nu ikke vi kommer til at mangle julestemning, hvis jeg kender mig selv ret :o)

Glæder mig til at overraske ham d. 1. december med et fint træ pyntet med gaver - og til at vise Jer kalenderen i sin endelige form.. :o)
God aften

10 kommentarer:

 1. Rigtig gode gaver. Jeg har netop i dag fået styr på Aksels pakkekalender - det er dejligt, det er på plads:-)

  God aften,
  Sidsel.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Sidsel
   Ja det er skønt at have det på plads, så kan julen bare komme an :o)
   Glæder mig til at forkæle lidt ekstra :o)

   Slet
 2. Fine kalendergaver og fedt, at den indeholder så mange bøger :-) Jeg lagde lige mærke til Vitello bogen, som vi har læst til stor morskab herhjemme - kan huske noget med en hund, der "har munden fuld af numse" :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er så skønt med nye bøger :o)
   Jeg har læst at Vitello er den moderne Alfons Åberg, men indtil videre har vi faktisk kun læst Alfons. Det er vores første Vitello bog, jeg er spændt på at se om det bliver den sidste :o) Jeg har på fornemmelsen det ikke gør..

   Slet
 3. Uh tiden flyver, ja jeg har også samlet længe, men skal da vist til at have pakket ind.
  Fine fine gaver du har fundet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Josefine :o)
   Ja det tager egentlig længere tid at pakke ind end man lige regner med :o)

   Slet
 4. Fine gaver til en fireårig.. De skal nok vække glæde :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Katja. Åh det håber jeg virkelig men det er jeg nu også ret sikker på. Tror ikke han har himmelhøje forventninger, selv en figenstang kan bringe lykke :o)

   Slet
 5. Tak for kigget, det er nemlig godt med lidt inspiration - mangler stadig en del.. men jeg skal nok nå det :) Oliver er 3 år og der ryger også lidt slik på og nogle gode bøger

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejligt hvis det kunne inspirere lidt. Det kan godt være lidt svært at komme op på 24 synes jeg, men det lykkedes da. Dog med et par gengangere :o)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...