mandag den 2. december 2013

Dit & Dat med et drys jul

Sne billedstorm fra de sidste dage

Da William for nogle måneder siden ville kigge lidt nærmere på den kære abe knækkede armene af. Den lille elastik kunne ikke mere.
Det tog mig noget tid før jeg huskede at komme ind forbi og købe et reparationskit, men nu er han fikset (med en smule hjælp fra min kære mand) og han hænger igen og pynter :o)

Weekenden er gået med patchwork, julebag, hamahygge, julemusik, julehjerteklippeklistren, pakkekalendergaver, julekalenderlåger og adventsgaver.
I lørdags kom min faster, onkel og farmor på besøg hos mine forældre. Drengene og jeg bagte boller, chokoladekage og knækbrød og kigge også forbi for at hilse på.

Anders har desværre arbejdet hele weekenden, så nu skal han have fyldt lidt extra på af al den julehygge han er gået glip af :o) (han er heldigvis, for ham, ikke julefreak som os andre, men han slipper nu ikke ;o))

Jeg har købt en lille kobberskål i Søstrene Grene. Jeg har længe ledt efter en lille dims til alle mine løse ender og denne passede perfekt på sidebordet :o)

Nu venter en ny uge og den byder på masser af julehygge, uh jeg elsker det :o)
Må I alle få en skøn én af slagsen.

Husk du stadig kan nå at være med i konkurrencen om de lækre sengesæt fra Auping og om to skønne trænisser fra Applicata

Vi ses!

16 kommentarer:

 1. Dejlige drys af jul! Jeg har et helt usundt forhold til hjemmebagte brunkager. Jeg kan simpelthen ikke holde fingrene fra dem. Godt at min mor har givet en dåse fuld inden jeg har nået at bage nogle selv. :)

  Jeg er ret imponeret over så hurtig du er til at sy patchwork projekterne. Det kunne jeg lære af. ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Maiken
   Mmh ja nybagte brunkager er svære at holde fingrene fra, men de skal da også nydes ik? :o)

   Slet
 2. Hyggeligt! Hvad er det egentlig for en lækker patchwork-læder sag du er ved at lave?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :o) Jeg er ved at sy puder til alle vores stole. Det du kan se på billedet i læder er de hynder vi har i forvejen som jeg bruger som skabelon for de nye - så får hver stol simpelthen dobbelt op på hynder, så må man da sidde godt :o)

   Slet
 3. Jeg har også sådan en rigtig gammel abe med brækkede lemmer liggende et sted men det er aldrig lykkes mig at få købt sådan et kit så det var godt lige at blive mindet om det igen.

  Det er nogen sjove sommerfuglehjerter du fletter. Hvor har du fundet dem?

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er da med at få repareret aben så han igen kan hænge og inspirere til abekattestreger :o)

   Hjerterne er fra Hagedornhagen og det er vist mit yndlingsjulepynt i år

   Slet
 4. Det ser hyggeligt ud :) Skønne billeder, du har fået taget :)

  SvarSlet
 5. I har bare haft den bedste weekend :-)
  Kh V

  SvarSlet
 6. Så fik du en ny follower på bloglovin' - mig ;-) Super fin blog!! Og kan godt se jeg er et par dage for sen på den, sikke en masse konkurrencer herinde ;-)

  Jeg kører et giveaway der måske kunne glæde børnene - ville blive glad hvis du kiggede forbi og deltog :-) http://mamanam.dk/?p=475

  Glædelig jul!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for din søde besked og velkommen til :o)

   Slet
 7. Mmmm de ser gode ud de brunkager, mon du har en god opskrift i ærmet ? :)

  SvarSlet
  Svar
  1. De er rigtig gode og allerede væk (gisp) Måske jeg skulle overveje at sende opskriften videre ud til Jer så I også kunne fristes, så er jeg da ikke ene om at synde :o)

   Slet
 8. Lækre lækre madbilleder. Og hvor er det kært at (Bojesen-) hunden har fået tørklæde på :)

  // Rikke //

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...