onsdag den 25. december 2013

De hjemmelavede..

Nu er julegaverne afleveret og pakket op og jeg kan derfor med ro i sindet afsløre nogle af de hjemmelavede her, som jeg har givet videre i år :o)

Den temmelig mormoragtige serviet blev syet til mine forældre og leveret med en Georg Jensen brødkurv. Syet i min mors yndlingsfarve blå

Puden i patchwork, der er syet i mange af mine egne patchwork/liberty favoritter, var til min svigerinde. Forhåbentlig synes hun lige så godt om de mange smukke mønstre som mig, for den er jo ikke lige så nem at bytte, som hvis den var købt i en af byens butikker ;o)

Håber I havde en fantastisk aften i går - og måske også var så heldige at få opfyldt et ønske eller to?
Rigtig glædelig 1. juledag

6 kommentarer:

 1. Sikke nogle fine gaver - jeg har også været igang med de hjemmelavede og jeg håber sådan de er faldet i modtagernes smag!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - ja det er altid så spændende hvordan de hjemmelavede bliver modtaget :o)

   Slet
 2. Smukke gaver :-) Det er altid ekstra spændene at se hvordan de hjemmelavede bliver modtaget - jeg synes stort set altid at de skaber ekstra stor glæde :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Mette. Ja det er lige lidt mere spændende end dem der "nemt" kan byttes :o)

   Slet
 3. Ej, hvor er de bare flotte begge to! Men altså… den pude… wauw…. Jeg ønsker mig mere tid! Jeg er så imponeret over dit patchwork.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak for din søde kommentar. Jeg er faktisk ikke helt klar over hvordan den blev modtaget for jeg var ikke sammen med modtageren da den blev pakket op og har ikke hørt noget om den siden, men forhåbentlig bragte den glæde..
   :o)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...