torsdag den 19. december 2013

Konfekt Førjulegave Julemandshjælper

Hverdagen drøner af sted og jeg nyder at den er drysset med jul :o)

På trods af hoste er der fart over feltet og der har været masser at se til. I tirsdags var der juleafslutning til gymnastik, så der blev brugt et par timer i hallen i selskab med masser af børn, forældre og en julemandshjælper - for William konstaterede med det samme at det måtte være en hjælper da han kunne se elastikken på hans skæg så han kunne ikke være den rigtige julemand :o)

Jeg har fået lavet konfekt og med vilje trukket det lidt for så er der da en chance for at det holder helt til jul ;o) Selvfølgelig incl. en Smoking Gun til Hr. Bang

Sigurd har fået din julegave fra os lidt før tid. En skrivebordsplade til sin String reol og jublen ville ingen ende tage da han så det og straks udbrød "skrivebord ligesom William".
Vi er ret sikre på at han nok skal blive begavet så rigeligt juleaften, så vi synes det var helt passende at hans gave var af mere praktisk karakter og også ankom lidt før tid :o)
At nissen så kom forbi med nye farvekridt kunne næsten ikke passe bedre ;o)

Vi er stadig godt i gang med at efterleve Electrolux' opfordring og forsøge at spare på vandet. Vi er faktisk blevet lidt afhængige af at tænke sparetanker for der er afregning ved kasse 1 - du kan med det samme se på vandmåler (og regning) at der er sparet og hvem vil ikke gerne bruge "vandpenge" på noget meget sjovere? :o)
Det er efterhånden blevet en vane at cykle i børnehave de morgener hvor det kan lade sig gøre. William har fået en ny cykel så han siger aldrig nej til en cykeltur, det er vist mest os voksne der indimellem synes det er mere bekvemt at tage bilen :o)
Derudover har vi husket drikkedunkene når vi har skullet på tur, til træning osv. Brugt spand i badeværelset ovenpå og sparet en del vand på den konto og installeret en ny varmepumpe så vandet ikke skal løbe så længe ovenpå før det bliver varmt
Til sommer tænker jeg det kan være en god idé at sætte vand i køleskabet hvis det tager lang tid før det bliver koldt..

Rigtig god aften, nu er der ikke længe til weekend og, for de fleste, også juleferie :o)

2 kommentarer:

  1. Hvordan har du lavet den mega fede "smoking gun" og lego-figurerne? :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. De er lavet med forme. Den med Lego mænd er købt i Legoland og pistolen er købt i Søstrene Grene :o)

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...