fredag den 23. august 2013

Glimt

Lidt glimt fra ugen der gik

Når drengene må bestemme menuen kommer der indimellem ønske om risengrød. Dejlig nemt på en dag hvor jeg er alene med dem og tiden går med fodboldtræning osv.

Ny vandhane til gammel vask.. Man skal jo starte et sted og vandhanen trængte virkelig til at blive skiftet.. Valget faldt på én magen til den vi valgte til det andet badeværelse, da vi satte det i stand

Posten har været forbi med en Star Wars trøje fra Lego Wear, der har virkelig meget tøj til drenge, som de to af slagsen jeg har herhjemme, ihvertfald er temmelig begejstret for..
William er i sommerhus med farmor og farfar nogle dage, men jeg glæder mig til at overraske ham med den når han kommer hjem. Den faste læser hér har nok spottet at han har en ting for Star Wars, så jeg er sikker på den vil falde i god jord..
William har efterhånden en del Lego Wear tøj og jeg er fan af kvaliteten (meget mere end jeg er fan af alle logoerne og figurerne på dem) men han er så glad for dem, at han holder øje med om jeg får dem vasket så snart de trænger og det kan jeg alligevel ikke stå for :o)

Nu er weekenden ikke langt herfra og jeg er SÅ klar!
Rigtig god weekend til Jer alle. Mon I skal lave noget spændende?

8 kommentarer:

  1. Dejlige billeder - også god weekend til dig.
    /tina

    SvarSlet
  2. Smukke glimt - tak for dem!

    SvarSlet
  3. De er nu søde de børn når der er tøj de elsker :0) Her skal weekenden nydes med besøg af min bedste veninde fra skoletiden hendes mand og børn og ellers masser af fodbold til manden og sønnen :0)
    Rigtig god weekend, glæder mig til nye kage billeder på mandag ;0)

    SvarSlet
    Svar
    1. Ej hvor det lyder hyggeligt Katja.
      Haha du lægger pres på mig, så er jeg nødt til at bage :o)

      Slet
  4. Kom til at tænke på Alfons Åberg da jeg så billedet med papfiguren ;)

    // Rikke //

    SvarSlet
    Svar
    1. Super godt spottet Rikke, det var vist også hensigten da de lavede dem i børnehaven :o)

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...