torsdag den 29. august 2013

Haps

Vores æbletræer bugner af æbler og de skal da ikke bare hænge til pynt (vel? :o)), så i går flottede vi os og spiste æblekage i solen på en helt almindelig onsdag.. Opskriften er denne, med æbler i stedet for blommer selvfølgelig ;o)

I denne uge har der været mega meget drøn på, blandt andet med ekstra fodboldtræning/kamp osv. Der har ikke været mange aftener hvor vi har kunnet sidde sammen allesammen og spise aftensmad.
Så er det godt at drengene er (ovenud) tilfredse med at få serveret pølsehorn..

Jeg fandt en enlig solsikke på min vej, den stod dér på en bar grusmark (!!) og så helt forladt ud.. Nu pynter den fint i vindueskarmen :o)
Helt poetisk så minder den mig på, at der kan gro smukke ting frem selv de mest utænkelige steder

Et nyt kreaprojekt som jeg har haft i tankerne i snart et par år, og som jeg også har haft alle tingene liggende klar til, har jeg endelig fået taget hul på.. Jeg er spændt på om jeg når at blive færdig "til tiden"...

I aften står den på bestyrelsesmøde. Nok det sidste for mit vedkommende efter 3,5 år. Det har været en spændende og lærerig proces at være en del af og jeg ville ikke have været det foruden :o)
(alligevel glæder jeg mig allerede lidt til at komme hjem på sofaen når det er "overstået" - undskyld men jeg er bare så TRÆT..)

Rigtig god lille-fredag til Jer alle

6 kommentarer:

 1. Nøj, den æblekage ser lækker ud!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Mette - den er ihvertfald altid et hit :o)

   Slet
 2. MUMS den æblekage ser god ud!
  Sikke en nogle skønne billeder :-)
  God weekend
  Kh Sabrina

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak Sabrina - æblekagen kan ihvertfald anbefales :o)

   Slet
 3. Lækker, lækker mad. Som altid <3
  Åh, kender godt de perioder hvor man bare er TRÆT (nogle gange ved man hvorfor andre gange helt uforklarligt, haha). Er selv inde i en og har været i par uger. Mon ikke snart det slutter igen? Tror jeg vil hive en dag ud, få bedste til at babysitte og bare bruge nogle timer på at sove og lave ingenting ;-) Håber du har nogle dejlige dage trods træthed :-)
  Tak for dejlige billeder.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det lyder som en god plan Ditte
   Tusind tak for din søde besked

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...