torsdag den 15. august 2013

Slutspurt

Tasken står pakket og klar til første arbejdsdag på et helt nyt arbejde...
Efter mange år i samme virksomhed er det en smule angstprovokerende at skulle møde så meget nyt på en dag, i dag, men jeg glæder mig og jeg er sikker på at det bliver rigtig godt!

De sidste par uger er der blevet brugt ekstra kræfter på at få klaret små og store projekter og hængepartier. Jeg spår at jeg kommer til at være lidt ekstra træt de næste uger, så det var rart at få nogle af projekterne krydset af inden det går løs :o)

Siden vi flyttede ind i vores nye, gamle hus har det været planen at der skulle linoleum på spisebordet. Det kom der så (ENDELIG) i går.. Egentlig ikke fordi operationen er langstrakt, vi skulle bare lige have det købt osv. osv. osv.
Bordet er hjemmelavet af bukke fra Hay og en tyk plade med en ramme under som vi har fået en smed til at svejse for os. Og i går kom der altså så linoleum på, en særlig slags bordlinoleum som er beregnet til formålet og som blot sættes fast med speciallim og skæres til så den passer til bordet.
Jeg er super glad for resultatet og forstår slet ikke hvorfor vi ikke har fået gjort det for længe siden, men det er nu ikke fordi vi har ligget på den lade side, der har bare været så meget andet.. :o)
Linoleum er et super skønt materiale som vist er lidt overset men på vej ind i varmen. På Williams gamle værelse lagde vi et linoleumsgulv da vi byggede det til og vi var så glade for det. Allergivenligt og nemt at holde, bakterier kan ikke leve på det og så er det tilmed lavet af materialer fra naturen! Og det behøver ikke ligne en institution eller et sygehus :o)

Nå nok om spisebord, jeg har blandt andet også haft travlt med at koge 200 dvd'er ned til ingenting, næsten. Vi havde et halvt skab med dvd'er og jeg var så træt af at bruge så meget plads på det, så jeg bestilte en dvd/cd kuffert og har brugt en del aftener på at sætte dvd'er system og skrive ned hvilken der var hvor. 2 store sække med covers er sendt til genbrug og nu står der kun en lille kasse i skabet og fylder. Og alle omslagene, der fortæller lidt om filmene, står i nummeret rækkefølge i en mappe ved siden af..

I går aftes fik jeg syet en lille ting som skal hjælpe mig godt på vej i mit nye job, men den må I vente med at se til i morgen :o)

Rigtig god torsdag til Jer alle

8 kommentarer:

 1. Held og lykke med arbejdsdagen! :-)

  SvarSlet
 2. God fornøjelse med første arbejdsdag det nye sted :0) Bordet er blevet virkelig lækkert...

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Katja. Vi er også virkelig glade for resultatet

   Slet
 3. Håber første arbejdsdag er gået fint.
  Er helt vild med resultatet med linoleum på jeres bord, er det noget man selv gør - det vil nemlig passe så fint ind på Bonus nye værelse...
  Hvor har du den smarte cd boks fra?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Anita.
   Ja det er ikke så svært at gøre selv, men vejledning hos en gulvmand vil nok være godt.
   CD boksen har jeg købt på amazon, det var der jeg kunne finde den billigst :o)

   Slet
 4. Håber din første dag i rasten af dit nye liv, er gået godt.

  Fedt bord.....

  Genial ide med de dvd'er..... De fylder simplthen sindsygt meget sådan nogle. Måske vi skulle gøre det samme!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Camilla

   Ja det er helt vildt så meget de fylder og vi bruger dem sjældent så det er bare skønt at de næsten ikke optager plads længere :o)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...