lørdag den 10. august 2013

Bien og blomsterne

På trods af titlen er det nu ikke et frækt indlæg jeg har gang i, undskyld hvis du havde den forventning :o)

Jeg ville blot kigge forbi for at vise lidt billeder fra de sidste dage, der er blevet nydt til fulde med eftermiddagshygge, boller, smoothies, cookies og lidt shopping, blandt andet i Søstrene Grene (igen ups)

I onsdags startede William op til fodbold efter sommerferiepause og så er der ikke uanede mængder af tid til at lave aftensmad, så vi fik grovtærte og deller. William og jeg havde købt et kilo fars hos slagteren så vi kunne lave frikadeller til den store guldmedalje, så nu er der to poser i fryseren til (andre) travle dage :o)

De smukke blomster, der pynter her og der, fandt min mor og jeg forleden da vi var på tur og tilfældigvis kom forbi en "pluk selv" mark og lod os friste af de smukke farver.

Den fine bi (som er et fodaftryk) havde William med hjem fra børnehaven forleden. Den stråler om kap med blomsterne, jeg elsker børnekunst :o)

Og så så jeg tilfældigvis at bloggen har rundet de 200.000 besøgende. Det er fuldstændig vildt! Tusind tak til hver og én der kigger forbi.
Udover denne give away som du stadig kan nå at være med i, har jeg flere lækkerier i ærmet til Jer, fordi I er de bedste læsere man kan ønske sig. Stay tuned :o)

I dag står den på Cirkus Summarum. Vi blev bidt af det sidste år og har glædet os længe til endnu en omgang

Håber I alle får en god weekend

6 kommentarer:

  1. Dejlige billeder og hvor må det være en speciel følelse at gå på en mark og bare plukke løs af flotte blomster.
    - Hvor kan man finde sådanne pluk-selv-marker?

    // Rikke //

    SvarSlet
    Svar
    1. Åh ja det er skønt. Det skal måske lige tilføjes at blomsterne koster lidt, men langt fra hvad man skal betale hos blomsterhandleren :o)
      Der er vist efterhånden ved at dukke mange af denne slags pluk-selv-marker op rundt om i landet, de fleste ligger lidt afsides og bliver fundet ved tilfældigheder :o)

      Slet
  2. Er også vild med pluk-selv marker, det er så skønt at gå der og dufte!! Super fin bi!!

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja det er fedt, og sjovt at gå og udse sig de perfekte blomster, man gerne vil have med hjem :o)

      Slet
  3. Skønne skønne billeder - elsker dine billeder! Og tillykke med dit fine besøgstal!

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...