tirsdag den 26. marts 2013

Nice to have..

Forleden kom en pakke med posten fra Mammashop med lækre ting, der er gode at have når der er små fedtfingre i huset og nu hvor foråret helt sikkert er liiige om hjørnet! (Er det ikke?)

Sigurd har fået nyt spiseunderlag der er formet som den fineste sky. De sidste par år har han haft et lignende, formet som en bil og det har virkelig gjort et godt job! Det er kraftigt og skridsikkert og bliver liggende der hvor man ligger det - og så er det nemt at tørre af eller ligefrem vaske under vandhanen.

William har fået et par nye solbriller, som han gerne har siddende i håret når de ikke er i brug :o)
Og jeg har været heldig at få en Buggy Buddy lås, der både kan bruges til at låse klapvognen fast til f.eks. et hegn eller som på billedet, låse tasken fast på styret så jeg ikke behøver bekymre mig om at den ender i de forkerte hænder..

Nu venter vi så bare på at solen for alvor brænder igennem så vi rigtig kan komme på tur :o)

Om et par dage skyder jeg en Give Away i gang, sponsoreret af Mammashop.dk, hvor du kan vinde præcis samme pakke som den vi har fået med posten. Måske du kan bruge det selv eller kender en du kan glæde?

Indtil da vil jeg anbefale at kigge forbi Mammashop, de har virkelig mange lækre ting, specielt til ventende og småbørnsmødre - og indtil d. 1. april er der fri fragt ;o)

4 kommentarer:

 1. Sikke et lækkert underlag, det mangler jeg lige! Der er altid mad udover det hele, for B er begyndt at spise selv. Tak for tippet, og jeg ser frem til give away :)

  SvarSlet
 2. Aj, heldige jer! Har også selv lige fået (for et gavekort) nogle ting derfra, som simpelthen kommer til at gøre "spiseshowet" herhjemme så meget lettere.

  SvarSlet
 3. I like the cloud!!!
  Greetings, anlomar.

  SvarSlet
 4. Hvor er det bare et skønt spiseunderlag :)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...