mandag den 18. marts 2013

Første gang

Ahh weekend. Tid til fordybelse, gode oplevelser, rødvin, hyggestunder, lækker morgenmad og nye livretter.

Lørdag var vi alle nede i hallen og se William lave sin første gymnastikopvisning. Både mor, far, farmor, farfar, faster, mormor, morfar og Sigurd.
William har gået til gymnastik de sidste 3 sæsoner. De 2 sidste år har vi været forhindret på opvisningsdagen, men i år stod vi alle og fulgte hvert eneste skridt :o)

Bagefter tog vi hjem og spiste grydebrød og nougatlagkage som jeg havde lavet med nogle af de ingredienser jeg fik med posten forleden fra Odense Marcipan. I skyndingen glemte jeg dog at drysse daim på kagen inden jeg kom 2. lag på, så det måtte altså på toppen i stedet.. Sådan kan det gå..

Lørdagens menu var valgt af Anders. Den stod på flødekartofler, mørbrad og tomatsalat. Tror ikke jeg har lavet flødekartofler i en del år. William var helt solgt. Det er nu ønsket til fødselsdagsmenuen til juli (sammen med burger, pizza, pizzasnegle, pølsehorn, kyllingenuggets, is og og og.. :o))

Søndag stod den på oprydning, tøjvask og alt det andet der nu hører sig til. Heldigvis var der rester i køleskabet, der kunne nydes efter veloverstået knokleri :o)
William og Sigurd har drønet rundt i stuen til musik, William førte an og Sigurd fulgte troligt trop. "Se mor, laver gummegik". Madrassen viste endnu engang sit værd, både til forlæns og baglæns kolbøtter og rullefald :o)

Børnearbejde har vi også benyttet os af - de var faktisk slet ikke til at få med ind igen. Der er et par stykker her i husstanden der ikke klager over nyfalden sne (i marts)...

Rigtig god, ny uge til Jer alle

6 kommentarer:

 1. Jeg flytter simpelthen ind hos jer! BASTA! I har det vildeste weekendliv!

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha du skal være velkommen. Så kan vi hjælpes med at spise rester så det ikke altid hænger på mig ;o)

   Slet
 2. Hvor ser det bare hyggeligt ud - og fantastisk mad! Jeg har lige lavet dine burgerboller - de blev super, tak for en god opskrift :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej hvor dejligt at høre Kristina!

   Slet
 3. Lækre billeder - ligner en virkelig skøn weekend! Er imponeret over alt det mad du får lavet - det ser så lækkert ud!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Line, det var det også :o) Jeg tror også der er nogle drenge herhjemme der sætter pris på det (heldigvis)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...