torsdag den 11. juli 2013

Måske - verdens nemmeste muffins - nu med en smule grovhed

Forleden skulle jeg have haft besøg af en veninde, der ikke har set vores "nye" hus endnu.
At besøget blev aflyst i sidste øjeblik kom Anders til gode og han fik i stedet lov at smovse (okay, han havde nu nok fået nogle rester alligevel :o))

Jeg havde bagt grydebrød og afprøvet en ny version af verdens - måske - nemmeste muffins
De blev super gode og sommerlige og her kommer en opdateret udgave, denne gang med jordbær og en smule groft mel

Du skal bruge
2 æg
100 gr sukker
100 gr hvedemel
50 gr. fuldkornshvedemel
2 tsk bagepulver
1-2 tsk vanillepulver
Ca. 1/2 bakke jordbær (gerne lækre friske danske økojordbær) Hindbær eller lignende vil også være skønt

Sådan gør du
Pisk først æg og sukker godt
Bland de tørre dele og si dem i dejen 
Derefter tilsætter du jordbær skåret i lidt mindre stykker

Put i muffinsforme
Bag i ca 20 min ved 200 grader

Drys dem evt. men en smule flormelis når de er kølet lidt af


3 kommentarer:

  1. De ser altså også gode ud - ligesom grydebrødet. Det emmer jo af overskud.

    Jeg ELSKER muffins med frugt. Prøv også at snige lidt hakket hvid chokolade i - det gør dem endnu mere lækre, men helt sikkert også mere usunde.

    Desværre er vi lidt kage-konservative hjemme hos os for tiden. Agnes kan ikke tåle æg, og bliver ked af det, når hun ikke kan få. Udbuddet af æg-fri kage er dog noget begrænset, så jeg må tænke mig til denne version (eller bage+spise når hun sover)

    SvarSlet
  2. Mmmm de ser lækre ud. Ærgerligt at besøget blev aflyst i sidste øjeblik, når du havde stået og forberedt alt det.

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja det var ærgerligt, men det gik heldigvis ikke til spilde :o)

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...