mandag den 29. juli 2013

Leg, lopper & sand mellem tæerne

 
Sommerhusbesøg er slut, men nydt i fulde drag så længe det varede
Vi kunne ikke have været mere heldige med vejret, en smule regn kom forbi men kun om natten. Solen skinnede på os og indbød til leg, vandpjask og sand mellem tæerne

En af dagene kom vi tilfældigvis forbi et loppemarked og fandt fine bøger til 5 kr og plastik i lange baner der sørgede for masser af god leg de resterende dage i sommerhuset.
Blandt lopperne var jeg også heldig at finde en helt ny æske Lego med Jokeren, som William har snakket meget om på det sidste, da han er godt i gang med at spille Batman på iPad'en..
Jeg er dybt imponeret over hans evne til at samle figurer osv. ud fra manualen og kan sidde helt tryllebundet og betragte ham og nyde hans koncentrerede ansigtsudtryk :o)

William fik også afprøvet sine vinger og slået kolbøtter i luften

(Blandt andet) når vi tager på stranden, bliver vi mindet om at de to kære drenge er forskellige, til trods for at de er brødre og også har mange af de samme træk..
William har vist været fisk i et tidligere liv og er altid at finde i vandkanten (eller længere ude hvis han kan lokke nogen af os andre med ud)
Sigurd vil ikke engang have fødderne i vandkanten og er i stedet den fødte strandløve

Vi har dog ikke kun leget, der er også blevet spist masser af is, desserter og lækker mad, men mere om det i morgen.. :o)

2 kommentarer:

 1. Dejlige billeder :) De emmer af liv og dejlig sommer :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Simone :o)
   Det var også virkelig skønt at komme helt ned i gear og bare nyde

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...