lørdag den 5. januar 2013

En temmelig nemmelig nem opskrift - og så er den tilmed sund :o)

Kigger lige forbi for at dele en af vores favoritretter herhjemme med Jer -  ved ikke om man egentlig kan kalde det en opskrift. Det er næsten for simpelt...

Æggemuffins med "hvad der nu er på lager"

Til en muffinform med 12 huller bruger jeg

6 æg
En sjat mælk - måske ca 1 dl
Salt og peber og evt. andre krydderier efter lyst

Pisk æg og mælk sammen med en gaffel og drys lidt peber og salt i. Tilsæt grøntsager efter lyst (eller køleskab/fryser)
Disse er med tomat, frosne ærter og broccoli
Bager dem også tit med majs, gulerødder, skinke, bacon, peberfrugt - det er vist kun fantasien der sætter grænser - og nogle gange får de et drys ost på toppet.. mmm

Jeg pensler hullerne med lidt olie og bager dem ca. 20 min ved 180-200 grader varmluft.
De kan godt falde lidt sammen når de kommer ud af ovnen, men de smager stadig godt :o)

Herhjemme kan vi både finde på at spise dem til morgenmad, frokost, aftensmad, brunch, i madpakken og og og..


Rigtig god weekend :o)

8 kommentarer:

  1. Detser lækkert ud, Pernille.
    Måske den skulle afprøves til næste brunch - synes ofte røræg og bacon bliver lidt "tungt", mon manden er med på idéen - ellers må jeg komme bacon i ;o).

    God weekend ;o)

    SvarSlet
  2. Det var da smart at bruge muffinsformene til det også. Tak for tip!

    SvarSlet
  3. Uhmmm, hvor ser det bare lækkert (og nemt) ud, det skal jeg da vist have på næste uges madplan - tak for at dele den og rigtig god weekend :)

    SvarSlet
  4. Uhm, dem elsker jeg også at lave "tøm-kæleskabet-æggekage" plejer jeg at kalde det - ideele til madpakken B-)

    - Anne

    SvarSlet
  5. Sådan nogle laver jeg også - nogle gange laver jeg en portion til fryseren...så er der nem morgenmad med masser af protein.

    K.h.
    Christina

    SvarSlet
  6. En overskuelig opskrift - lige sådan en jeg kan lide :-)

    SvarSlet
  7. Har lige taget dem ud af ovnen, og de ser lækre ud - men de hænger i nonstick belægningen trods smøring:-(
    Nogen tips til næste gang?

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...