Æggemuffins med "hvad der nu er på lager"
Til en muffinform med 12 huller bruger jeg
6 æg
En sjat mælk - måske ca 1 dl
Salt og peber og evt. andre krydderier efter lyst
Pisk æg og mælk sammen med en gaffel og drys lidt peber og salt i. Tilsæt grøntsager efter lyst (eller køleskab/fryser)
Disse er med tomat, frosne ærter og broccoli
Bager dem også tit med majs, gulerødder, skinke, bacon, peberfrugt - det er vist kun fantasien der sætter grænser - og nogle gange får de et drys ost på toppet.. mmm
Jeg pensler hullerne med lidt olie og bager dem ca. 20 min ved 180-200 grader varmluft.
De kan godt falde lidt sammen når de kommer ud af ovnen, men de smager stadig godt :o)
Herhjemme kan vi både finde på at spise dem til morgenmad, frokost, aftensmad, brunch, i madpakken og og og..
Rigtig god weekend :o)
Detser lækkert ud, Pernille.
SvarSletMåske den skulle afprøves til næste brunch - synes ofte røræg og bacon bliver lidt "tungt", mon manden er med på idéen - ellers må jeg komme bacon i ;o).
God weekend ;o)
Det var da smart at bruge muffinsformene til det også. Tak for tip!
SvarSletUmmenum, det ser lækkert ud..
SvarSletUhmmm, hvor ser det bare lækkert (og nemt) ud, det skal jeg da vist have på næste uges madplan - tak for at dele den og rigtig god weekend :)
SvarSletUhm, dem elsker jeg også at lave "tøm-kæleskabet-æggekage" plejer jeg at kalde det - ideele til madpakken B-)
SvarSlet- Anne
Sådan nogle laver jeg også - nogle gange laver jeg en portion til fryseren...så er der nem morgenmad med masser af protein.
SvarSletK.h.
Christina
En overskuelig opskrift - lige sådan en jeg kan lide :-)
SvarSletHar lige taget dem ud af ovnen, og de ser lækre ud - men de hænger i nonstick belægningen trods smøring:-(
SvarSletNogen tips til næste gang?