fredag den 19. oktober 2012

I ungernes tegn.. (og sponsorerede vitaminer)

Vi har desværre ikke ferie i denne uge, men vi har alligevel forsøgt at få lidt ferie-familie-hygge blandet ind i hverdagen..

Menuen forleden bestod af skøre pølse-pastaer og det er bare et hit hos drengene. Kombineret med hjemmelavet ketchup kan det næsten ikke blive bedre.

Mormor og Morfar kom hjem med en æske Ninjago til William som han af en eller anden årsag er helt vildt optaget af... Der står godt nok 8-14 på æsken, men når far samler og leger med, så er det ingen hindring for en på 4.. :o)

De "gamle" læsere herinde vil vide, at vi har døjet RIGTIG meget med sygdom det seneste halvandet år. Specielt Sigurd har været meget ramt, stakkels lille pus.
Nu er det endelig vendt lidt og der kan gå et par uger imellem at han er syg (!!) men lur mig om ikke efteråret og vinteren nok skal lave lidt om på det?
Jeg har haft rigtig god erfaring med at give drengene Eye Q fiskeoliepiller og jeg bilder mig selv ind at de gør en forskel..
Da jeg fik tilbuddet om en ordentlig omgang vitaminer fra Livol takkede jeg ja, for med vinteren der kommer snigende er det nok godt for vores lille familie at få fyldt vitamindepoterne op..

Jeg har i lang tid været på jagt efter "Meyers mad til de mindste" til en god pris og da jeg fandt den på tilbud slog jeg til. Der skulle være nogle rigtig gode opskrifter til både store og små, blandt andet på et rugbrød uden surdej. Forhåbentlig bliver der tid til madlavning i weekenden..

2 kommentarer:

 1. Ooh, hvor fandt du kogebogen??
  Er også på jagt. Og den kan desværre ikke lånes på mit bibliotek....
  Tak for inspirerende blog!!
  Vh. Lise

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for de søde ord Lise!
   Jeg fandt den i Bilka til noget lignende 45 kroner så vidt jeg husker, så det synes jeg var noget af en scoop :o)
   God søndag

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...