tirsdag den 2. oktober 2012

Efterår med et twist..

Jeg byder efteråret og oktober velkommen med chunky strik - og en smule tilsat humor..
Som jeg tidligere har vist blandt andet her synes jeg det hele bliver lidt sjovere når man tilføjer et twist :o)

William nyder at få lov at spille lidt på morfars iPad - han har nemlig nogle andre spil end dem på vores og han er en smule lettere at overtale til at købe et nye end vi kedelige forældre er høhø

Og så har jeg bagt en omgang biscotti, denne gang efter denne opskrift. De blev rigtig lækre! Ændrede dog en smule i opskriften undervejs, jeg havde blandt andet ikke pinjekerner på lager..
De forsvandt hurtigt fra kagedåsen, så det var vist ikke kun mig der synes de var gode :o)

Gad vide om mine forældre når at vænne sig til alt det bageri mens vi er logerende hos dem, så det bliver helt svært for dem at undvære når vi er flyttet videre?

8 kommentarer:

 1. Hvor ser de dog lækre ud - tak for link til opskrift. Du er velkommen til at kigge forbi min første give-away, hvis der er noget der kan friste :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kan også kun anbefale at give sig i kast med dem :o)
   Jeg kigger forbi hos dig

   Slet
 2. Mmmm de må bages....SNART ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, men jeg må advare, de holder ikke længe :o)

   Slet
 3. Hvor er det altså en skøn blog du har!
  Jeg 'fandt' dig lige via din kommentar på min blog, og du er fluks blevet føjet til min blogroll ;) jeg er faktisk lidt i tvivl om jeg har været forbi her før, men nu kommer jeg ihvertfald til at læse med fast - og det glæder jeg mig til!

  Dejligt at biscotti blev gode, det er faktisk alt for længe siden jeg selv har bagt dem ... men nu får jeg virkelig lyst til at bage dem igen

  SvarSlet
  Svar
  1. TUSIND tak for din søde kommentar Ann-Christine! Jeg nyder at følge med hos dig, jeg er meget beæret over at du også kan lide det jeg kan byde på ;o)

   Jeg elsker at bage biscotti, mine plejer at være helt traditionelle med et strejf af appelsin, men de her var dejlige at få føjet til repertoiret. Det er skønt med variation

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...