tirsdag den 15. maj 2012

Klæd-ud-kasse på en ny måde..


William kan - som mange andre - godt lidt at klæde sig ud..

Indtil nu har hans klæd-ud-tøj dog ikke været opbevaret særlig inspirerende, da det har været stoppet ned i en lille tønde der altid stod og så træls ud fordi det stod ud over siderne med tøj og himstregimser til at klæde sig ud med...

Som nogle af Jer ved, kan jeg godt lide at finde på sjove og anderledes løsningen og jeg har nu købt en gul spand, der passer super fint ind i farverne på værelset og som kan rumme alt tøjet..
Og nå ja, så ligner det en skraldespand..

Den har hjul på så den er nem at komme rundt med og køre derhen hvor legen skal spire..
Og så kunne man jo håbe, at den kan inspirere til at rydde op igen også :o)
(men det er nok at håbe lige lovlig meget.. :o))

6 kommentarer:

 1. Ei, den er fin.. troede lige først det var en skraldespand (låget ligner nemlig).. og tænkte, sikken nogle glade skraldemænd man ville få hvis ens spand stod og smilede i den farve når de hentede den :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det ville nok frembringe flere smil hvis alle skraldespande var gule i stedet for f.eks. mørkegrønne som vores er - men de ville nok også lyse temmelig meget op udenfor huset... :o)

   Slet
 2. Åh den er vaks Pernille, hvor har du handlet??

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har købt den i en lokal boligbutik og var heldig at få den til en god pris fordi det var "udstillingsmodellen", men jeg vil tro man kan finde den på www'et hvis man søger på Dulton skraldespand :o)

   Slet
 3. Den var da festligt...lægger også lige mærke til det stribede gulv,hvad er det for noget?

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja ik? :o)

   Det er et gulv fra Forbo der hedder Marmoleum click - et linoleumsgulv som vi så har valgt at lægge i striber - det kan også gøres mindre "eye catching" - i ensfarvet f.eks. men vi er ikke så bange for at skille os lidt ud herhjemme :o)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...