onsdag den 26. oktober 2011

Kalendergaver..

I dag kom posten forbi med en tyk, tung, brun pakke..

Jeg er godt i gang med at samle sammen til kalendergaver og da både Anders og jeg synes det kunne være skønt med nogle nye højtlæsningsbøger bestilte jeg forleden en stak bøger som kan indgå i kalenderpakkerne :o)
(Nu har vi læst "De tre bukkebruse" og "Palle alene i verden" de sidste par måneder - hver aften)

William er medlem af Gyldendals børnebogklub og de har tit gode priser og tilbud på børnebøger...

Jeg var selv medlem af bogklubben da jeg var barn og husker stadig hvilken glæde de tunge brune pakker bragte :o)

Og jeg/vi nyder at læse højt hver aften, så vi synes ikke det er så slemt at investere i et par nye bøger i ny og næ i forhold til den glæde de bringer..

4 kommentarer:

 1. Sikken en dejlig pakke. Vi er desværre ikke kommet til meget læsning endnu, Birk har aaalt for meget krudt i r.... til at sidde stille og lytte... Han vil dog selv gerne læse bøger - i eget (speed)tempo :-D
  Kh Pernille

  SvarSlet
 2. Skønne bøger! Dem kan man aldrig få for mange af:-). Glæder mig til Johanne kommer i den alder, indtil videre vil hun meget gerne kigge på billederne i bøgerne, men hvis hun kan komme til det, rykker hun gerne siderne ud.... derfor bliver det mest til reklamer og IKEA kataloget:-)

  SvarSlet
 3. Bøger er også et hit her og fast hver aften inden putning (af Mads). Elsker den tid, det er å hyggeligt og hvor kommer der mange søde, tænksomme spørgsmål.

  Mads er MEGET glad for sine bøger og Jacob må ikke få de gamle (selvom han nu aldrig læser i dem kun med billeder mere). Hans bogreol (tallerkenrække) måtte også bukke under for presset, så nu har han accepteret at der også godt må stå nogle i reolen også ;o)

  Ha' en god dag - og weekend!

  SvarSlet
 4. Pernille - Det er også først indenfor det sidste år at William for alvor har fået øjnene op for højtlæsning. Indtil da var han mest til bare at kigge i bøger og snakke om billeder osv.
  Men jeg nyder at vi nu indimellem kan tage en rolig stund og læse lidt for der er for det meste også RET meget gang i den herhjemme :o)

  Dorthe - Nej man kan aldrig få for mange bøger. Jeg er også glad for at mine forældre har gemt alle dem jeg læste da jeg var lille. Det er så skønt at kunne læse dem for W når vi er deromme. Der er så mange minder forbundet med dem :o)
  Sigurd er også begyndt at få interesse for bøgerne men han vil bare have dem i munden :o)

  Pia - ja det er bare så skønt med godnat læsning og en lille snak.
  William har en tendens til at hive samtlige bøger ud fra reolen når han skal finde en vi skal læse (og når jeg så siger han skal sætte dem på plads igen siger han gerne "nej, det var far"! :o))

  Rigtig god weekend!

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...