tirsdag den 18. oktober 2011

At være, mærke og nyde

Min sidste weekend på barsel blev nydt i fulde drag. Anders arbejdede lørdag men havde heldigvis fået fri søndag, så vi lige havde en fridag sammen inden vi byttede rundt :o)

I lørdags gik drengene og jeg en eftermiddagstur i det skønne vejr.
 Jeg elsker når jeg har tid til "ingenting" og kan lade William stoppe op og fundere, uden at være nødt til at skynde på ham..

Og se bare hvor meget glæde en storebror kan vække hos en lillebror..
Søndag tog vi en tur i Legoland sammen med farmor, farfar og faster MM. Når man har sæsonkort skal de jo bruges :o)

Der var en del mennesker pga. efterårsferiestarten, men ikke så proppet at vi ikke kunne komme rundt. William vil alligevel også meget hellere kigge i miniland og prøve cyklerne og lignende, så ænser nærmest ikke køen ved forlystelserne ;o)
Han fik dog lokket faster med op i tårnet :o)
8 måneder - og allerede styr på hvordan sådan én skal åbnes..
En "lille" is blev det også til..
Skøn weekend med lækkert vejr og dejligt selskab :o)

5 kommentarer:

 1. Det ser ud til i havde en dejlig tur i Legoland - og vejret var jo også med jer :-) det styrter ned nu, kunne godt bruge flere af de flotte efterårsdage med sol :-)

  SvarSlet
 2. Mums sikke en total lækker is :)
  Kære Pernille, ja så er dagligdagen igen en realitet for dig. Jeg håber at du bliver glad for dit nye arbejde!
  kh

  SvarSlet
 3. Hvor ser det fantastisk ud! Super dejlige billeder. Håber det gik godt med undersøgelsen og at det er gået godt med de første dage på nyt arbejde. Er så glad for at du har fundet et spændende nyt arbejde med gode kollegaer.
  Kram Linda

  SvarSlet
 4. Forresten, hvordan er det gået med at få begyndt på at hækle?

  SvarSlet
 5. Frk. Munk - Ja hvad skal vi dog med al den regn? Det var jo helt vildt som det styrtede ned i går og i dag har det da heller ikke været for godt..
  Håber på sol hele weekenden :o)

  Libbie - Ja dagligdagen har gjort sit indtog, men det bliver nok først for alvor til januar jeg skal stå min prøve, når A er færdig med barsel og jeg har 2 drenge der skal afleveres..

  Linda - Undersøgelsen gik som den nu skulle og jeg glæder mig over at den er overstået. Håber aldrig jeg skal dét igen..
  Det er gået fint på arb, det er skønt at jeg kender så meget til det meste i forvejen så jeg kan koncentrere mig om de nye ting der nu er

  Jeg har ikke haft så meget tid til at hækle endnu, men jeg er da kommet i gang :o)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...